Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد علی ظهیری روز یکشنبه در جمع روسای ادارات ستادی و واحدهای تابعه اداره کل حفاظت محیط زیست داستان قزوین در اولین نشست مشترک حوزه نظارت و پایش گفت: این دستورالعمل با هدف اطمینان از سلامت و جلوگیری از آلودگی آب های زیرزمینی اجرا می شود.

وی افزود: با توجه به طیف وسیع آلاینده های محیط زیست و اهمیت انجام تکالیف قانونی و ضرورت احرای برنامه های هدفمند و نتیجه گرا در حوزه نظارت و پایش، باید ارزیابی عملکرد زیست محیطی واحدهای صنعتی با دقت بیشتری پیگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول گفت: تکمیل، بروزرسانی و ویرایش نهایی فهرست صنایع موجود در هر شهرستان به منظور پایش مستمر عملکرد زیست محیطی آنها  الزامی است.

ظهیری ادامه داد: رسیدگی به موقع به گزارشات و شکایت های مردمی در خصوص منابع و صنایع آلاینده باید در اولویت قرار گرفته و با هدف بهبود و بهسازی محیط زیست، کارگروه مدیریت پسماند شهرستان ها به طور منظم و مستمر حداقل فصلی یک بار برگزار و مصوبات آن پیگیری و با دقت اجرا شود.

وی افزود: مشکلات اولویت دار بخش پسماند شهرستان ها باید پس از مطالعه جهت جمع بندی  در کارگروه استانی مدیریت پسماند مورد ارزیابی قرار گیرد و همچنین پیگیری اخطاریه های زیست محیطی صادره تا حصول نتیجه با رویکرد رفع آلودگی و جبران خسارت مد نظر باشد.

این مسوول اضافه کرد: پیگیری اجرای دستورالعمل های پایش آب های زیرزمینی لندفیل ها، سدهای باطله، آب شرب و صنایع ابلاغی از سوی سازمان حفاظت محیط زیست از تکالیف ادارات ستادی و تابعه اداره کل حفاظت محیط زیست استان قزوین است و باید با دقت عملیاتی شود.

سرپرست معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان قزوین گفت: به منظور تسریع در روند نظارت و پایش صنایع و منابع آلاینده، فهرست صنایع با ظرفیت آلودگی بالا به تفکیک شهرستان تهیه و به ادارات تابعه ارسال خواهد شد.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست مدیریت پسماند استان قزوین واحدهای آلاینده تخریب محیط زیست

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست مدیریت پسماند استان قزوین سازمان حفاظت محیط زیست مدیریت پسماند استان قزوین واحدهای آلاینده تخریب محیط زیست حفاظت محیط زیست نظارت و پایش استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۶۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحمن مرادزاده صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سطح تحت مدیریت مناطق حفاظت شده در استان بوشهر در حال حاضر ۷.۵ درصد از عرصه‌های طبیعی استان تحت مدیریت است.

وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲ با معرفی چهار منطقه برای مناطق حفاظت شده و سه منطقه برای منطقه شکارممنوع و یک درخت ۷۰۰ ساله به عنوان اثر طبیعی ملی به شورای عالی محیط زیست، شرایطی را فراهم نمودیم تا امکان گسترده کردن سطح مناطق تحت مدیریت به وجود آمده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیان کرد: در همین زمینه یک منطقه حفاظت شده در سال ۱۴۰۲ مصوب شده که بزرگترین و وسیع‌ترین منطقه حفاظت شده در استان بوشهر خواهد بود. این منطقه حفاظت شده در دو شهرستان دشتستان و تنگستان واقع شده است.

مرادزاده از اهمیت فعالیت سمن‌ها و فعالان زیست محیطی در حفاظت از محیط‌زیست و تنوع زیستی گفت و از همه فعالان و انجمن‌های زیست محیطی درخواست کرد در زمینه‌های متعدد زیست محیطی به یاری و همکاری با سازمان حفاظت محیط‌زیست بیایند. در زمینه‌های مختلف پژوهشی و حفاظتی درخواست دارم که به طور تخصصی به یاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیایند.

حمایت از سمن‌ها و فعالان زیست محیطی

حیدر فقیه رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی حفاظت محیط‌زیست استان بوشهر در این نشست از حمایت‌های گسترده از فعالیت‌های سمن‌ها و فعالان زیست محیطی استان بوشهر گفت و خواستار همکاری و مشارکت بیشتر در زمینه آموزش به دانش آموزان و شهروندان، حفاظت مشارکتی در زیستگاه‌ها و … سمن‌ها شد.

در این نشست هم اندیشی همچنین نمایندگان انجمن‌های زیست محیطی مانند انجمن حیات سبز لیان، انجمن زمین سبز بوشهر، انجمن حیات سبز سمل، خانه کوهنوردی خاییز، انجمن سبز وحدتیه، انجمن زیست محیطی رادار دشتستان، انجمن کوه سیاه بوشکان، انجمن حیات سبز تنگستان و … به بیان نظرات و پیشنهادات و انتقادات پرداخت.

کد خبر 6086227

دیگر خبرها

  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در باغملک
  • مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد/جای نگرانی نیست
  • پاکسازی اتوبان شهید کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • همایش پاکسازی محیط زیست در ملارد برگزار شد
  • افتتاح دو خانه محیط زیست جدید در تهران
  • استفاده از پهپاد برای پایش‌تالاب‌ها
  • روایت برخورد با مجتمع صنعتی آلاینده در زنجان
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • نظارت بر ٣ هزار و ١٨٦ درخواست انتقال پسماند صنعتی و ویژه در کشور