Web Analytics Made Easy - Statcounter

از نیمه دوم سال گذشته ائتلاف سعودی در مرکز یمن بر روی نوار شکست افتاد و با رسیدن رزمندگان به حومه شهر استراتژیک مارب در آستانه از دست دادن مهم ترین پایگاه تحت اشغال است.

سرویس جهان مشرق؛ از اواخر مهرماه سال گذشته تحولات و معادلات میدانی در مرکز یمن با شروع عملیات پاکسازی مناطق غربی و مرکزی استان مارب (مهم ترین پایگاه در اشغال ائتلاف سعودی) و پیشروی رزمندگان وارد مرحله جدیدی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیروهای یمنی با دستور کار از پیش مشخص شده اتاق فرماندهی عملیات، آرام آرام و پیوسته عناصر ائتلاف را عقب راندند و در گام نخست مناطق شرقی و جنوب شرقی بخش «مجزر» و مناطق غربی و مرکزی بخش «رغوان» را از اشغال خارج و به کنترل درآوردند.

در نیمه آبان ماه سال ۹۹ پایگاه راهبردی «ماس» در مرکز بخش «رغوان» کانون درگیری ها بود و در نهایت این رزمندگان یمنی بودند که پس از چند روز نبرد سنگین و نفس گیر موفق شدند این مقر نظامی استراتژیک را باز پس بگیرند.

وضعیت میدانی استان «مارب» _مهر ماه سال ۹۹

نیروهای ارتش و رزمندگان انصارالله یمن پایگاه «ماس» را پس از آزادسازی مناطق غربی و جنوب غربی بخش رغوان پاکسازی و ضربه مهلک را بر پیکره ائتلاف سعودی وارد کردند که مقدمه ای برای کسب پیروزی های بزرگتر در مرکز یمن شد.

به گزارش مشرق، با آزادسازی و تثبیت مواضع در پایگاه نظامی «ماس»، ائتلاف سعودی بازوی چپ خود را در غرب استان مارب از دست داد و در ادامه هم مناطق حومه این مقر بسیار مهم یکی پس از دیگری از اشغال خارج و امن شدند.

رزمندگان یمنی با پاکسازی کامل بخش «مجزر، مدغل» و ۵۰ درصد از بخش «رغوان»، مناطق مهمی از جمله «سه راه هیلان، مجزع، وادی حلحلان، صباری، صغیران، آل عایش، سه راه الکسارات، کوه الخشب، پایگاه ماس و ...» را به کنترل درآورند.

در مجموع عملیات های متوالی در استان مارب که در حال حاضر ادامه دارد پیشروی هایی در محور شرقی و جنوب شرقی بخش «صرواح» صورت گرفت و مناطق حائز اهمیت دیگری همچون «دحوان، اطهف، حمار، خولان، طلعه الحمراء، الزور و...» از اشغال خارج شدند.

نیروهای یمنی در جریان عملیات پاکسازی بخش «صرواح» حدود ۲۵ درصد دیگر از مساحت مناطق اشغالی شرق و جنوب شرق را پاکسازی کردند؛ با بازپس گیری این نقاط، مجموع مناطق آزادشده در بخش صرواح به حدود ۹۰ درصد رسید.

از مهر ماه سال گذشته تاکنون حدود هزار و ۳۲۰ کیلومتر مربع از مناطق غربی استان مارب شامل بخش های «مجزر، مدغل» و ۵۰ درصد از خاک بخش رغوان و ۹۰ درصد از بخش صرواح را پاکسازی و امن کنند و خود را به دروازه های ورودی شهر مارب برسانند.

براساس آخرین اخبار به دست آمده، در حال حاضر درگیری ها میان رزمندگان یمنی و عناصر ائتلاف سعودی در حومه شهر مارب (هم مرز با شرق مدغل و صرواح) در محور کوه الخشب، کوه البلق، سد مارب و ... جریان دارد و متوقف نشده است.

به گزارش مشرق، نیروهای یمنی از نزدیکی منطقه شعفان (محور مرکزی بخش رغوان) منطقه وادی نخلا (شرق بخش مدغل) و محور ایدات الراء و کوه الاثبه (شرق بخش صرواح) با شهر مارب به ترتیب حدود ۳۹، ۱۲، ۱۱ کیلومتر  فاصله دارند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا انتخابات 1400 استان مآرب تحولات یمن ائتلاف سعودی شورشیان ائتلاف رزمندگان یمنی انصارلله تحولات منطقه یمن جنگ یمن ارتش یمن انصارالله یمن ائتلاف سعودی مرکز یمن استان مارب مناطق غربی ماه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۸۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد

معاون سازمان راهداری از خرابی سنگین ۲۰درصد راههای آسفالت کشور خبر داد و گفت: برای روکش آسفالت این راهها ۲۰۰هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است. - اخبار اقتصادی -

رضا اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با یادآوری اینکه رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها به‌عنوان اولویت سازمان راهداری در دستور کار قرار دارد اظهار کرد:‌ بر این اساس 470 نقطه در اولویت اول و 300 نقطه دیگر در اولویت دوم قرار دارد.

وی با بیان اینکه برای رفع این نقاط حادثه‌خیز 7 تا 8 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، افزود: از منابع داخلی سازمان راهداری 2 تا 3 هزار میلیارد تومان برای  رفع این نقاط اختصاص می‌یابد، از محل مولدسازی نیز استانداری‌ها قرار است دو هزار میلیارد تومان اعتبار را تأمین کنند.

اکبری ادامه داد: بین 3 تا 4 هزار میلیارد تومان اعتبار برای رفع این نقاط کم داریم که وزیر راه و شهرسازی به‌دنبال تأمین آن از منابع دیگر است.

معاون راهداری سازمان راه‌سازی و حمل‌ونقل جاده‌ای با یادآوری اینکه "200 هزار کیلومتر راه آسفالته در کشور داریم."، گفت: 20 درصد از این راهها خرابی سنگین دارند و 20 درصد دیگر خرابی متوسط.

وی با ابراز اینکه روکش آسفالت 20 درصد خرابی سنگین در اولویت اول و خرابی متوسط در اولویت دوم است گفت: برای این کار 200 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه استراتژیک «میرون»
  • انهدام توپخانه‌های مرکز مهمات میدانی نیروهای مسلح اوکراین
  • ادعای تازه سنتکام درباره ساقط کردن سه پهپاد یمنی
  • گزارش اختصاصی الجزیره از عملیات‌های دقیق حزب‌الله
  • تداوم عملیات خط‌کشی محوری معابر مناطق ۵گانه ارومیه
  • ۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد
  • نظارت میدانی بر اجرای عملیات حفاظتی قنوات شهرستان یزد
  • راهنمای سفر به بافق شهری در قلب کویر ایران
  • هر پایگاه یا سرزمینی که از آن به یمن حمله شود، هدف قرار می‌گیرد
  • هدف قرار گرفتن کشتی «سیکلادیس»با پهپاد «شهاب» نیروهای یمنی+ فیلم