Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «طرفداری»
2024-04-28@05:47:28 GMT

به جای شنونده بودن سعی کن خودت موسیقی بسازی

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۹۸۹۲۶

به جای شنونده بودن سعی کن خودت موسیقی بسازی

موسیقی بخش جدانشدنی از دنیای ماست و زیبایی وصف نشدنی به زندگی ما بخشیده است. همه‌ی ما در طول روز موسیقی گوش می‌دهیم اما بعضی از ما بیشتر علاقه داریم خود موسیقی خلق کنیم و احساس خود را در دل موسیقی بیان کنیم تا نقش یک شنونده را داشته باشیم. اما چون با مسیر یادگیری موسیقی آشنا نیستیم و فکر می‌کنیم به لوازم و تجهیزات زیادی نیاز داریم تا به یک آهنگساز تبدیل شویم، از این مسیر چشم پوشی می‌کنیم و یک شنونده موسیقی باقی می‌مانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثل هر کار دیگری ندانستن، باعث ترس از انجام دادن کار می‌شود. اما آرتیست شو قرار است برای کسانی که علاقه زیادی به ساخت موسیقی دارند، یک مسیر هموار فراهم کند؛ یک مسیر با قدم‌های مشخص.

 

پرودیوسر موسیقی به چه کسی می‌گویند؟

هنگامی که می‌گوییم آهنگسازی یا ساخت موسیقی منظورمان چیست؟ روند ساخت موسیقی به طور معمول در چند مرحله انجام می‌شود.

 

آهنگسازی: ساختن ملودی و آکوردهای اصلی که در این مرحله‌ انجام می‌شود. در واقع هسته‌ی موسیقی در این قسمت توسط آهنگساز ساخته می‌شود. تنظیم: اضافه شدن صداها و سازها و شکل گیری ساختار موسیقی در مرحله تنظیم انجام می‌شود. تنظیم کننده با استفاده از دانش تئوری موسیقی و شناخت سازها، با توجه به نیاز موسیقی صداها و سازهای دیگر را اضافه می‌کند. طراحی صدا: اگر نیاز به تولید صدا باشد مرحله‌ی طراحی صدا صورت می‌گیرد. در این مرحله‌ی طراح صدا با استفاده از دیوایس‌ها و پلاگین‌هایی مثل سینتی سایزر صداهای جدید می‌سازد. میکسینگ: در مرحله میکس تک تک صداها بررسی می‌شود تا از لحاظ لول صدا و اضافه شدن افکت‌ها و در کل به تعادل رسیدن صداها به یک حالت ایده‌آل برسد. مهندس میکس در این مرحله بهینه‌ترین صدا را از لاین‌ها می‌گیرد.  مسترینگ: در نهایت با مرحله مسترینگ، همه‌ی صداها و لاین‌ها در کنار هم شنیده می‌شود و مهندس مسترینگ با یک ویرایش نهایی، موسیقی را کامل می‌کند.

حال با توجه به نقش‌های تعریف شده، پرودیوسر به چه کسی می‌گویند؟ پرودیوسر هنرمندی است که تمام مراحل ساخت یک موسیقی را خود به تنهایی انجام می‌دهد و در واقع یک موسیقی پرودوس یا تولید می‌کند. بیشتر دوستان به جای کلمه‌ی پرودیوسر از کلمه آهنگسازی استفاده می‌کنند. اما آهنگسازی یکی از مراحل ساخت موسیقی است.

 

از کجا می‌توانم آموزش موسیقی ببینم؟

امروزه با در دسترس بودن اطلاعات در اینترنت و کانال‌هایی مثل گوگل و یوتیوب، یادگیری موسیقی آسان‌ شده است. سایت های آموزش آهنگسازی زیادی وجود دارد که تمام مراحل ساخت موسیقی مثل، آهنگسازی، تنظیم، طراحی صدا و میکس و مسترینگ را پوشش می‌دهند. آرتیست شو یکی از وبسایت‌های آموزش موسیقی است که نکات مثبت زیادی در محتوای آموزشی خود دارد. از مهم‌ترین آن‌ها دسته‌بندی دقیق مطالب است که یادگیری موسیقی را آسان‌تر از همیشه کرده. برای تبدیل شدن به یک پرودیوسر حرفه‌ای باید مسیر طولانی‌ای را طی کنیم، اما اگر این مسیر برای ما قدم به قدم مشخص شده باشد، به پایان رساندن آن کار دشواری نیست. در ادامه همراه ما باشید تا با مراحل ابتدایی تبدیل شدن به یک پرودیوسر آشنا شوید.

برای شروع یادگیری موسیقی به چه علومی نیاز دارم؟

مثل هر هنر دیگری، برای ساخت یک موسیقی نیز باید با علوم و اصطلاحاتی آشنا شویم. این علوم و مباحث پیش نیاز آهنگسازی، در قالب تئوری موسیقی معرفی می‌شود. تئوری موسیقی الفبای ورود به دنیای موسیقی است. در مبحث تئوری موسیقی با نت‌ها، چرخش آکوردها و گام‌ها آشنا می‌شویم و رابطه‌ی بین نت‌های موسیقی (که چیزی جز ریاضی نیست) را بهتر درک می‌کنیم. برای شروع نیاز نیست که به طور کامل با تئوری موسیقی آشنا شویم، بسیاری از آهنگسازها و پرودیوسرهای حرفه‌ای نیز هنوز به طور کامل تئوری موسیقی را فرا نگرفته‌اند. یک آشنایی کلی با نت‌ها، آکوردها و گام‌های موسیقی برای شروع کافی است. در ادامه مسیر، با تمرین زیاد، گوش‌هایمان خود رابطه‌ی بین‌ نت‌ها را یاد می‌گیرند. در مقاله‌های تئوری موسیقی می‌توانید مرحله به مرحله تئوری موسیقی را یاد بگیرید.

تمام چیزی که برای ساخت موسیقی نیاز دارید، یک نرم افزار آهنگسازی است

با پیشرفت تکنولوژی، موسیقی هم با پیشرفت همراه و وارد دنیای دیجیتال شد. دیگر حتما نیاز به تجهیزات و لوازم استودیویی نیست. با نصب یک نرم افزار میزبان آهنگسازی می‌توانیم تمامی مراحل ساخت آهنگ را در آن انجام دهیم. می‌خواهید آهنگ بسازید؟ ضبط کنید، طراحی صدا کنید، میکس و مستر کنید، تمام این کارها را می‌توان در دل یک نرم افزار میزبان آهنگسازی انجام داد. محبوب‌ترین نرم افزارهای میزبان عبارت‌اند از:

نرم افزار کیوبیس نرم افزار اف ال استودیو نرم افزار استودیو وان نرم افزار ایبلتون نرم افزار لاجیک پرو

 به همین علت است که یادگیری موسیقی امروزه بسیار آسان‌تر از گذشته است. حتی تمام صداها و سازهای موسیقی مثل پیانو، گیتار، درامز، سینتی سایزرها و بانک صداها را می‌توانیم در قالب پلاگین های موسیقی در نرم افزار میزبان خود ایمپورت کنیم.  تمام این نرم افزارها و پلاگین های آهنگسازی را می‌توانید به صورت کاملا رایگان از سایت آرتیست شو دانلود کنید.

پس به این نتیجه رسیدیم که برای ساخت موسیقی حتما نیازی به نوازنده، مهندس میکس و مسترینگ، طراح صدا و لوازم استودیویی پر هزینه و … نداریم. تنها با دیدن آموزش های نرم افزار آهنگسازی و تنظیم یا میکس و مسترینگ می‌توانیم  خود به تنهایی یک موسیقی کامل بسازیم.

از کجا شروع کنم؟

پس از مطالعه‌ی تئوری موسیقی و یک آشنایی کلی با آن می‌توانیم برای شروع با دانلود اف ال استودیو یا کیوبیس که از محبوب‌ترین نرم افزارهای آهنگسازی هستند کار خود را آغاز کنیم. حال یا می‌توانیم با دیدن آموزش‌های مختلف آهنگسازی در یوتیوب کم کم با فضای نرم افزار و نحوه‌ی ساخت آهنگ آشنا شویم یا با دیدن دوره ی کامل آهنگسازی و تنظیم، تمام مواردی که برای ساخت موسیقی نیاز است مثل:

ریتم سازی ملودی سازی اضافه کردن تک تک سازها (پیانو، درامز، گیتار و ...) ترنزیشن میکس اولیه آهنگ

را یاد بگیریم و با تمرین و گوش دادن زیاد به موسیقی مدام در ساخت آهنگ‌های خود پیشرفت داشته باشیم. همانطور که در ابتدا گفتیم، ندانستن نقشه‌ی مسیر است که ما را از انجام دادن کارها می‌ترساند. پس از مشخص شدن مسیر همه چیز بسیار ساده خواهد شد و با خود می‌گوییم "چرا زودتر این کار را آغاز نکردم؟!"

آرتیست شو تمام تلاش خود را می‌کند تا در طول مسیر جذاب یادگیری موسیقی و تبدیل شدن شما به یک پرودیوسر، کنار شما باشد و با مقاله‌ها و آموزش‌های به‌روز،همراهیتان کند. مثل یک دوست موسیقی‌دان که همیشه همراه شماست.

اخبار داغ 

مریم14 ساله 2 بچه نامشروع دارد / تجاوز از 10 سالگی در خانه مادربزرگ + عکس میان عزیزی خادم و دراگان اسکوچیچ در منامه چه گذشت؟ راز دلخوری رییس فدراسیون از سرمربی تیم ملی پیشروی فرهاد مجیدی تا پشت در اتاق وزیر ورزش / پشت پرده افشاگری تازه سرمربی استقلال پیشنهاد 30 میلیارد تومانی باشگاه لیگ برتری به علی کریمی به کلاس درس یورو خوش آمدید؛ چرا اسپانیا با مالکیت 82 درصدی گل نزد؟ با رهبر جدید رئال مادرید آشنا شوید؛ ورود به دوران پسا راموس

منبع: طرفداری

کلیدواژه: یادگیری موسیقی تئوری موسیقی ساخت موسیقی مراحل ساخت نرم افزار برای ساخت یک موسیقی برای شروع طراحی صدا ی موسیقی ی ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۸۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آن‌ها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت. 

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آن‌ها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. دراین صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • چرا باید در کسب و کار خود از نرم افزار مالی استفاده کنیم؟
  • « نئوتنالیتی » شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»
  • «نئوتنالیتی» شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»
  • امام جمعه اردبیل به بذرپاش: خودت را در این پروژه بدنام نکن /امام جمعه تبریز: دولت و مجلس برای معیشت کارگران توان مضاعف بگذارند
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • تشدید نظارت برفعالیت مشاوران معاملات املاک در مشهد
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • تغییر نام رسمی فراری در فرمول یک