Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، بر اساس گزارش دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، از اسفندماه سال‌گذشته تاکنون ابتلای قطعی ۹ هزار و ۵۷۱ نفر از بیماران بستری در استان زنجان به کووید ۱۹ بر اساس تست‌های آزمایشگاهی تایید شده که ۸ هزار و ۳۶ نفر از آن‌ها بعد از بهبودی، از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

بر اساس همین گزارش آمار بیماران سرپایی مبتلا به کووید ۱۹ از آغاز شیوع ویروس کرونا در این استان، بر اساس تست‌های آزمایشگاهی ۸۲ هزار و ۲۳۸ مورد بوده است که ۷۱ مورد از آن‌ها طی ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است که با این حساب مجموع مبتلایان به این بیماری در استان به ۹۱ هزار و ۸۰۹ نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر ۱۵۶ نفر در بیمارستان‌های استان زنجان به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ و یا مشکوک بودن بستری هستند که ۹ مورد از این آمار جزو مبتلایان روز هستند.

براساس همین گزارش آمار تجمیعی بیماران بستری شده در بیمارستان‌های استان زنجان شامل بیماران مبتلای قطعی به کووید ۱۹ و همچنین مشکوک ۲۶ هزار و ۷۱۹ نفر اعلام شده است.

همچنین طی مدت زمان شیوع ویروس کرونا یک هزار و ۴۸۸نفر جان خود را از دست داده‌اند که دو نفر از این فوتی‌ها جزو آمار روزانه بوده‌اند.

دانشگاه توانایی تزریق روزانه بیش از ۱۰ هزار دوز واکسن را دارد
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اعلام اینکه دو مورد از واکسن‌های داخلی در اختیار استانها قرار گرفته و نیز تعداد قابل توجهی وارد استان زنجان شده است؛ و امیدواریم طی روزهای آینده با اطلاع رسانی که انجام خواهد شد تزریق واکسن ایرانی انجام شود افزود: خوشبختانه با برنامه‌ریزی که صورت گرفته دانشگاه توانایی دارد به شرط تامین واکسن،  روزانه بیش از ۱۰ هزار دز  واکسن تزریق کند.

 پرویز قزلباش گفت: در روزهای اخیر با عادی انگاری مردم و تراکمی که در محل‌های تجمع از جمله پارکها، تفرجگاه‌ها و دورهمی‌های خانوادگی و اینکه استفاده از ماسک به حداقل رسیده با این روال احساس خطر و  پیش‌بینی بر این است که در نیمه تیرماه به بعد روند افزایشی بیماری را به طور محسوسی داشته باشیم. 

وی  وضعیت بیماری در استان را نیز اعلام کرد و گفت:  در روزهای اخیر روند افزایشی در میزان سرپایی داشتیم و این زنگ خطر مهمی است که در آینده شاهد افزایش بستری ها نیز باشیم،  روند بستری ها نیز  با روند کاهشی به صورت قطره چکانی است.

مدیرارشد دانشگاه در ادامه روند واکسیناسیون در استان را خوب ارزیابی نموده و افزود:  واکسیناسیون گروههای پرخطر به خوبی پیش می رود و اگر به اهداف مورد نظر نرسیدیم به علت تاخیر در تحویل واکسن بوده است و از امروز نیز با تامین دوز دوم واکسن، واکسیناسیون برای گروههای ۷۰ سال به بالا و گروه‌های جامانده آغاز شده و امیدواریم با همین روند پیش برود در عرض دو هفته آینده با اعلام وزارت بهداشت و به شرط تامین واکسن بتوانیم با سرعت بیشتری سنین پایینتر و بالای ۶۰ و یا ۶۵ سال را واکسینه کنیم.
 
وی مجموع واکسیناسیون در استان زنجان را ۸۵ هزار دز در مجموع واکسن تاکنون عنوان کرد و پایگاه خوردویی و پیاده واقع در پردیس دانشگاه علوم پزشکی، پایگاه شرکت برق واقع در شهرک کارمندان، پایگاه هلال احمر واقع در هنرستان، پایگاه پیام واقع در هتل پیام،  پایگاه مدیریت بحران واقع در شهرک الهیه و پایگاه امام علی(ع) واقع  در سه راه امجدیه را از جمله  ۶ مرکز شهر زنجان برای واکسیناسیون اعلام کرد.

وی در توصیه ای به شهروندان گفت: مردم زنجان برای سهولت کار واکسیناسیون به نزدیکترین مرکز محل سکونت خود مراجعه کنند و به دلیل تراکم جمعیت در طی امروز و فردا حتی الامکان مراجعه نکنند و هیچ نگرانی نیز  از بابت کمبود واکسن نداشته باشند، همچنین شماره تلفن ۳۳۰۱۹۰ برای آگاهی از چگونگی و محل واکسیناسیون به جهت جلوگیری از شلوغی و تراکم جمعیت و توزیع مناسب جمعیت در مراکز واکسیناسیون در نظر گرفته شده است.  
 
رئیس دانشگاه در پاسخ به سوال دیگری گفت: واکسن‌های داخلی هم در اختیار استانها قرار گرفته و به استان زنجان نیز تعداد قابل توجهی وارد شده است و امیدواریم طی روزهای آینده با اطلاع رسانی که انجام خواهد شد تزریق واکسن ایرانی انجام شود، خوشبختانه با برنامه ریزی که صورت گرفته دانشگاه توانایی دارد به شرط تامین واکسن،  روزانه بیش از ۱۰ هزار دز واکسن تزریق کند.

انتهای پیام/73004/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: استان زنجان ویروس کرونا بیمارستان بیماری بستری فوتی سرپایی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان استان زنجان بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۹۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳

علیرضا کریمیان از انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب در آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش ایسنا، وی ضمن بیان این مطلب تاکید کرد: برای انتخاب رشته آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۳ بیش از ۸۹ هزار داوطلب انتخاب رشته و نسبت به اعمال اصلاحات جدید در دفترچه راهنمای انتخاب رشته اقدام کرده اند و این آمار شامل انتخاب رشته دانشگاه آزاد نیست.

کریمیان در ادامه تصریح کرد: تعداد ۱۵۱ هزار۶۴۳داوطلب در آزمون دکتری نیمه متمرکز دانشگاه‌ها شرکت کردند که تعداد بیش از ۱۲۵ هزار نفر در آزمون دکتری ۱۴۰۳مجاز به انتخاب رشته شده‌اند ۶۸۷۶۵ نفر مرد و ۵۶۴۰۹ نفر زن هستند.

مشاور رییس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: اسامی معرفی شدگان دارای حدنصاب به منظور شرکت در مرحله دوم (مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و ...) در دهه اول خردادماه ۱۴۰۳ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان منتشر خواهد شد.

کریمیان در پایان گفت: نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۳ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی شهریور ماه اعلام می‌شود.

دیگر خبرها

  • اعلام آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آمار مرگ‌ومیر زنجان در سال ۱۴۰۲ اعلام شد