Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین آمار کرونا در ایران

بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تا کنون ۴ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۴۵۱ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۹۱۹ هزار و ۵۵۷ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۵ میلیون و ۳۰۴ هزار و ۸ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۱۶۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۹۴۴ نفر از آنها بستری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳ میلیون و ۹۵ هزار و ۱۳۵ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۲ هزار و ۹۶۵ نفر رسید.

روند سینوسی کرونا در تهران

دکتر نادر توکلی معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در استان تهران در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت کرونا در تهران، گفت: درست است که روند کاهشی بیماری کووید-۱۹ را شاهد بودیم، اما این روند کاهشی بسیار بطئی و کند و در عین حال سینوسی است. از آنجایی که ما وضعیت را به صورت روزانه رصد می‌کنیم، حتی برخی روزها نسبت به روز گذشته افزایش هم داریم و این روند، روند خوبی نیست و نشان‌دهنده این است که بیماری در شهر تهران کاملا فعال است و فعالیت ویروس به شدت کاهش پیدا نکرده است.

آخرین وضعیت کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس

دکتر محمدحسین فلاح مهرآبادی سخنگوی پروژه کارآزمایی بالینی واکسن «کووپارس» انستیتو رازی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه فاز دوم‌ کارآزمایی بالینی واکسن «کووپارس» از ششم خرداد ماه آغاز شده است، گفت: خوشبختانه مانند فاز اول کارآزمایی بالینی عارضه خاصی که سبب بروز مشکل در مطالعه شود نداریم و از نظر ایمنی‌زایی هم در روز سی و پنجم پس از تزریق دُز اول در فاز دوم نتایج را برای سازمان غذا و دارو ارسال خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه در این فاز از مطالعه قرار بود تا واکسن به افراد دارای بیماری‌هایی نظیر دیابت کنترل شده یا مبتلایان به فشارخون بالای کنترل شده هم تزریق شود، اظهار کرد: این دسته از افراد نیز مانند سایر داوطلبین تحت تزریق قرار گرفتند و تاکنون مشکل خاصی در آنها مشاهده نشده است. از طرفی در این مرحله تا افراد ۷۵ سال را هم وارد مطالعه کرده‌ایم که در آنها هم مشکل خاصی مشاهده نشده است.

سخنگوی پروژه کارآزمایی بالینی واکسن «کووپارس» انستیتو رازی، بیان کرد: برنامه ریزی ما برای آغاز فاز سوم در اوایل مرداد ماه با ۲۰ تا ۳۰ هزار نفر داوطلب است.

***

چرا همتی در انتخبات توفیقی نداشت؟

اعتماد نوشت: «رييس‌جمهور شدن عبدالناصر همتي نه تنها محال نبود بلكه از قضا بسيار هم محتمل بود؛ چراكه انتخابات اين دوره رياست‌جمهوري يك تفاوت اصلي با تمام ادوار قبلي داشت و آن اينكه مساله اقتصاد كشور و معيشت جامعه در هيچ دوره‌اي به اين اندازه تبديل به نقطه اصلي و مركز ثقل انتخابات نشده بود و اين همان چيزي بود كه مي‌توانست برگ برنده همتي باشد...

همتي علي‌القاعده از هر 6 كانديداي ديگر در بيان مسائل اقتصادي و ارايه راهكارهاي عيني و عملي شايسته‌تر بود اما به دلايلي كه نمي‌دانم، نتوانست از اين ويژگي منحصر به فرد و برگ برنده خود بهره مناسب- يا حتي كمترين بهره‌اي- ببرد. او در مناظرات انتخاباتي نه تنها نشان داد كه چيز چنداني در چنته ندارد بلكه در بهترين حالت تنها توانست خود را به نسخه‌اي جعلي از روحاني سال‌هاي 92 و 96 تبديل كند.

البته نسخه‌اي به مراتب ضعيف‌تر كه بي‌توفيقي‌اش در نتايج اعلام شده كاملا مشهود و معلوم است.  همتي مي‌توانست رييس‌جمهور شود اگر از زير سوالات اقتصادي در نمي‌رفت و به صحراي كربلا نمي‌زد و بحث گشت ارشاد و پيامك براي دختران تحصيلكرده و... را تكرار نمي‌كرد.  او بايد جاي و جايگاه خودش را مي‌شناخت و مي‌دانست اگر بختي در اين انتخابات داشته باشد از خورجين اقتصاد خواهد بود و لاغير! ...

او بيشتر تمايل داشت، دغدغه‌هاي فرهنگي و اجتماعي‌اي را بيان كند كه نه تازگي داشت و نه كسي حل و فصل آن را در قدّ و قواره و قدرت و اختيار او مي‌ديد. گاهي هم كه مي‌خواست بالاخره سخني از اقتصاد بگويد چيزي جز ضرورت رفع تحريم‌ها و تصويب «اف‌اي‌تي‌اف» و برقراري ارتباط با كشورهاي عرب همسايه و... نداشت! يعني سخناني از جنس همان‌هايي كه رييس سابقش در دو دوره انتخاباتي گفته و البته نتيجه‌اش را هم گرفته بود.

غافل از اينكه شرايط كشور و حتي جهان به ‌طور كلي متفاوت از سال 92 و حتي 96 است. ما اكنون در ايران پسابرجام و جهان پساترامپ زندگي مي‌كنيم. اما سخنان همتي از جنس حرف‌هايي بود كه بيشتر ناظر به دوران اوباما و به محك تجربه درنيامدن توافق «برنامه جامع اقدام مشترك» بود. »

صبح نو نوشت: «اصلاح‌طلبان با وجودی که اصولگرایان را به ناباوری نسبت به مردم و رأی مردم متهم می‌کنند، خودشان در میانه دو انتخابات به‌کل از جامعه رویگردان می‌شوند و صرفا در هنگامه انتخابات دست به تشکیل گعده می‌زنند تا بدین وسیله، مردم به‌خصوص اقشار مردد را به کمک انواع و اقسام تکنیک‌های عملیات روانی، به مشارکت همه‌جانبه تحریک و تشجیع کنند. 

همین رویکرد فرصت‌طلبانه و صندوق رأی‌محور اصلاح‌طلبان به مردم، در این دوره از انتخابات ریاست‌جمهوری کار دست ایشان داد و باعث شد تا بدنه اجتماعی ایدئولوژیک اصلاحات پا در رکاب نخبگان این جریان نشود. بدنه اصلاحات این سوال بزرگ را از رهبران و نخبگان خود داشت که چرا بابت مشکلات و معضلات برآمده از ناکارایی دولت روحانی سکوت پیشه کردند و دست به توجیه مسائل زدند.

 با وجود این سوال رسا، پاسخگویی رهبران جبهه اصلاحات نارسا بود و لکنت زبان الیت‌های اصلاح‌طلب در پذیرفتن تام و تمام مسوولیت دولت روحانی، جامعه را بابت اعتماد مجدد به بازی‌های کلامی و هول‌انگیزی‌های مرسوم ایشان علیه رقیب، بی‌میل ساخت»

***

تفاوت رئیسی با روسای جمهور پیشین

شرق نوشت: «امروز خوشبختانه شخصیتی به ریاست‌جمهوری رسیده که نه‌تنها نقاط ضعف منتسب به رؤسای جمهور گذشته را ندارد (نه متهم به اشرافیگری است نه اتهام دلبستگی به غرب و اندیشه لیبرالیسم را دارد، نه از فرقه انحرافی و وابسته است و نه تحصیل‌کرده مغرب‌زمین است) بلکه از متن زلال آموزه‌های حوزوی و تجربه‌های ارزنده عدالت‌خواهانه دستگاه قضا به مسند خواهد نشست.

آقای رئیسی نخستین رئیس‌جمهوری است که با عنوان ارزشمند آیت‌الله در تبلیغات انتخابات حضور یافته‌اند که طبیعتا مسئولیتی سنگین در معرفی و نمایش اسلام ناب و به دور از هر شائبه‌ای را بر دوش ایشان می‌گذارد، از دستگاه قضا و با شعار مبازره با فساد و گسترش عدالت به میدان آمده‌اند که تحقق آنها آزمونی دشوار را در مسیر ایشان قرار می‌دهد.

آقای رئیسی در دوره‌ای بر کیان رئیس‌جمهوری تکیه می‌زنند که خیالشان از همراهی مجلس انقلابی کاملا راحت است، زیرا با دعوت ۲۱۰ نماینده پا به عرصه انتخابات گذاشته‌اند و از طرفی تمامی ارکان قدرت از مجلس خبرگان رهبری تا شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام و سایر نهادهای امنیتی و اطلاعاتی و حاکمیتی در تراز فکری و سیاسی،‌ همسو با ایشان هستند که بدون تردید در کناری رأی مردم پشتوانه‌ای سترک را برای خدمتگزاری بی‌دغدغه و موفقیت ایشان فراهم کرده است.

اینک مردم سرزمین ما به‌ویژه دختران و پسران جوان مملکت می‌خواهند شاهد عملکرد اسلامی و انقلابی رئیس‌جمهور منتخب باشند تا دین‌گریزی از جامعه رخت بر بندد و معارف و آموزه‌های والای دینی و اخلاقی کشور را فراگیرد و دیگر هیچ عذر و بهانه‌ای پذیرفته نیست، زیرا تمام ارکان قدرت و رسانه همسو و هم‌فکر با رئیس‌جمهور آماده پالایش جامعه از انحرافات و مشاهده سیمای رستگاری و فلاح هستند.

از سوی دیگر مردم منتظرند تا شاهد تحقق شعار و برنامه‌های رئیس‌جمهور منتخب باشند، شفافیت، صداقت، عدالت، مبارزه با فساد، مردم‌داری، حق‌گویی و حق‌شنوی، انتقادپذیری، شکوفایی اقتصادی، رونق کسب‌و‌کار، آزادی‌های مدنی، بخشی از سرفصل‌های مطرح‌شده از سوی آقای رئیسی در تبلیغات انتخابات است. مردم در انتظارند که گرانی، بی‌کاری، تحریم، ظلم و تبعیض و فقر و فلاکت از جامعه رخت بربندد و بار دیگر ارزانی و اشتغال و دادگری را ببینند و گرسنه‌ای بدون شام سر بر بالین نگذارد.»

**

پیشنهاد حسین مرعشی به اصلاح‌طلبان برای ادامه فعالیت سیاسی

حسین مرعشی، فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو حزب کارگزاران درباره انتخابات ریاست جمهوری در همشهری نوشت: «در تحلیل محصول این انتخابات، آرا را می‌توان به 3 بلوک تقسیم کرد: یکی رأی 18میلیونی آقای رئیسی است که به جناح موسوم به «جبهه انقلاب» اعتماد کرده‌اند.

11میلیون رأی باطله و آقایان رضایی و همتی است که این ها در انتخابات شرکت کرده‌اند، اما کاندیدای شان برنده نشده است. بلوک سوم 11تا 18.5میلیون نفر کسانی هستند که مشارکت نداشته و قهر بوده‌اند.

با توجه به این دسته بندی آنچه باید از سوی ما اصلاح‌طلبان مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیرد رای 24میلیونی است که در انتخابات گذشته به آقای روحانی داده شد و این‌بار بخش اعظمی از آن در انتخابات غایب بودند.

چرا که اگر رای‌های باطله که اعتراضی بودند و آرای آقای همتی را با هم جمع کنیم مجموعا 7میلیون می‌شود، اگر میزان آرا را از رأی آقای روحانی یعنی 24میلیون کم کنیم متوجه می‌شویم که جمعیتی حدود 17میلیون نفر در این انتخابات رأی نداده‌اند که حتما برای آن باید چاره جویی کرد.

اگرچه نظریه تحریم انتخابات با همه هیاهویش در این انتخابات عملا شکست خورد، اما غیبت 17میلیون رأی در انتخابات 2روز گذشته نکته مهمی است که جبهه اصلاحات و میانه‌روهای ایران باید دلیل آن را بررسی و تجزیه و تحلیل کنند.

این امر منوط به این است که شخصیت‌های سیاسی اصلاح‌طلب متحد‌تر شوند و جبهه‌های سیاسی تجدید ساختار کنند و تقویت شوند و روابط خود با مردم را از نو باز تعریف کنند. من به پایان جریان سیاسی اصلاحات معتقد نیستم؛ اما حقیقت آن است که این جریان تضعیف شده و باید خود را باز تعریف کند.

به هرحال ما با 25میلیون رأی و پتانسیل قوی اجتماعی روبه‌رو هستیم که می‌توان با تغییر ساختار و برنامه‌ها و توسعه دادن سازمان‌های اصلاح‌طلب آنها را در آینده دوباره جذب کرد. من معتقدم ما اصلاح‌طلبان با سازوکارها و سازمان‌های کنونی نمی‌توانیم این 25میلیون رأی را با خود همراه کنیم و باید در ساختارهای خود تجدید نظر کنیم.»

***

بازندگان انتخابات از نظر زیباکلام

صادق زیباکلام در شرق نوشت: «اگر پیرامون برنده‌های انتخابات تردیدهای وجود داشته باشد، درخصوص بازندگان آن کمتر می‌توان اماواگری داشت. اگرچه ردصلاحیت‌ها در همه انتخابات صورت می‌گیرد، اما این‌بار ردصلاحیت‌ها با ابهامات، پرسش‌ها و شبهات گسترده‌ای حتی از جانب طرفداران شورای نگهبان روبه‌رو شد.

هنوز امواج رد صلاحیت علی لاریجانی و... فروکش نکرده بود که مصاحبه حجت‌‌الاسلام حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات سابق، پیرامون دخالت «وزارت» در رد صلاحیت مرحوم هاشمی‌رفسنجانی در سال ۹۲، پرسش‌ها و تردیدها پیرامون چگونگی ردصلاحیت‌ها را عمیق‌تر و عملا بدل به یک بحران جدی کرد.

دومین و بزرگ‌ترین بازنده انتخابات ۲۸خرداد اصلاح‌طلبان بودند. رهبری اصلاحات اگرچه با تأخیر، اما تمام‌قد به حمایت از آقای همتی برخاست. یکی پس از دیگری چهره‌های اصلاح‌طلب از شخص آقای خاتمی گرفته تا جناب کروبی، غلامحسین کرباسچی، حسین مرعشی تا چهره‌های روشنفکری همچون دکتر عبدالکریم سروش و استاد مصطفی ملکیان مردم را به شرکت در انتخابات و رأی به آقای همتی دعوت کردند.

اما هیچ‌یک از آن حمایت‌ها و دعوت‌ها نتوانست یخی را آب کند. دوونیم میلیون رأی برای آقای همتی در حقیقت تیر خلاصی در شقیقه اصلاح‌طلبان بعد از ۲۴ سال حیات سیاسی‌شان بود. در بدبینانه‌ترین حالت دست‌کم 10 میلیون و در خوشبینانه‌ترین حالت حتی رفتن به دور دوم را اصلاح‌طلبان برای نامزدشان پیش‌بینی کرده بودند؛ اما شکست آنان به‌مراتب سنگین‌تر از دیگران بود.»

***

نخستین گمانه‌زنی‌ها درباره کابینه رئیسی

 شرق درباره گمانه زنی ها پیرامون کابینه رئیسی نوشت: «در روزهای اخیر از فردی مانند مخبر‌دزفولی یا سعید جلیلی به‌عنوان معاون نخست نام برده می‌شود... از علی نیکزاد، رئیس ستاد انتخابات رئیسی تا غلامحسین اسماعیلی، رئیس دفتر فعلی رئیسی در قوه قضائیه و حتی سعید جلیلی هم به‌عنوان گزینه معاون‌اولی نام برده می‌شود...

در طول دوره تبلیغات انتخاباتی لیست‌های مختلفی از کابینه احتمالی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد. ضرغامی وزیر ارشاد، فتاح وزیر نیرو، رستم قاسمی وزیر نفت، زاکانی معاون پارلمانی، امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، ذوالقدر وزیر کشور، حیدر مصلحی وزیر اطلاعات و... دیده می‌شد. اگرچه بعید به نظر می‌رسد بعد از آن اظهارنظر جنجالی، وزیر اسبق اطلاعات دیگر شانسی برای حضور در کابینه پیدا کند.

همچنین لیست دیگری نیز در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شد که در آن قاضی‌زاده‌هاشمی به‌عنوان وزیر بهداشت نام برده می‌شد. سعید جلیلی نیز که اکنون یکی از دو نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی است، احتمالا در دولت بعدی، اگر معاون‌اول نشود، شاید دبیر این شورا شود؛ مانند دوره احمدی‌نژاد. احتمال حضور سعید محمد هم در دولت بعدی وجود دارد...

گمانه‌زنی دیگری حاکی است که برای تصدی وزارت امور خارجه دولت رئیسی، افرادی نظیر سعید جلیلی و علی باقری‌کنی مطرح هستند؛ باقری‌کنی در دوران حضور رئیسی در قوه قضائیه، معاون بین‌الملل او بود و به نظر می‌رسد در دولت رئیسی نیز وزیر امور خارجه شود. برای وزارت اطلاعات نیز نام حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین عبداللهی مطرح است که اکنون رئیس حفاظت اطلاعات قوه قضائیه است.

برخی سایت‌های خبری، احتمال معرفی حسین طائب به‌عنوان وزیر اطلاعات دولت رئیسی را نیز مطرح کرده‌اند که با توجه به جایگاه فعلی طائب به‌عنوان رئیس سازمان اطلاعات سپاه و قدرت متوازن این نهاد اطلاعاتی و امنیتی با وزارت اطلاعات، بسیار بعید است که طائب وزیر اطلاعات دولت سیزدهم شود.

برای وزارت دفاع، بحث سردار امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده فعلی نیروی هوافضای سپاه مطرح است. فرماندهی که طی چند سال اخیر در حوزه کاری خود موفقیت‌های قابل‌توجهی را کسب کرده است؛ به گونه‌ای که بعد از شهید حاج قاسم سلیمانی، یکی از محبوب‌ترین فرماندهان نظامی کشور محسوب می‌شود.»

***

سند تحول قضایی پس از رئیسی چه می شود؟

غلامحسین محسنی اژه‌ای معاون اول قوه قضاییه  در نشست خبری گفت: انتخابات ریاست جمهوری امسال یک تفاوتی با سال‌های گذشته داشت، آن هم این بود که ریاست قوه قضائیه یکی از نامزدهای انتخاباتی بود اما تدبیری اندیشیده شد که در زمینه برنامه‌های هفته قوه قضائیه و کارهای قوه کوچک‌ترین خللی ایجاد نشود. یک تمهید باید داشته باشیم تا زمانی که ریاست جدید قوه قضائیه انتخاب می‌شود.

وی تاکید کرد: آقای رییسی به دلیل درخواست های مردم پا به عرصه انتخابات گذاشتند. مردم آقای رییسی را با رای معناداری انتخاب کردند و ایشان باید تمهیدات لازم را برای دولت آینده داشته باشند و تمهیدی هم باید برای قوه قضاییه داشتند تا  مقام معظم رهبری جایگزین ایشان را معرفی کنند.

وی درباره سرنوشت سند تحول قضایی پس از رفتن رئیسی از قوه قضاییه گفت: این سند، قائم به شخص و نگاه یک فرد نیست، زیرا از افکار نیروها و عوامل مختلف سرچشمه گرفته و برای مدت طولانی است و پیش بینی شده که در گام دوم انقلاب از عامل انسانی یعنی جوانان استفاده شود و قدرت آن‌ها را قبول و به کرامت مردم اعتقاد داشته باشد.

بیشتر بخوانید:

محسنی اژه‌ای: مردم آقای رییسی را با رای معناداری انتخابات کردند

***

چه کسی شهردار آینده تهران می‌شود؟

شرق نوشت: «چه خبرِ 15 منتخب شورای ششم از لیست شورای ائتلاف درست باشد چه شایعاتی که از عصر روز گذشته درخصوص پیروزی قاطع لیست شورای ائتلاف، در انتخاب شهردار آینده یاران قالیباف دست برنده را دارند.

محسن پیرهادی یکی از گزینه‌های جدی شهردار آینده پایتخت است. بخش جوان یاران قالیباف تلاش می‌کنند او شهردار بعدی تهران شود، هرچند طرفداران پیرهادی به پژمان پشمچی‌زاده هم راضی هستند. شنیده شده، انتخاب شخصی قالیباف مجتبی عبداللهی و جواد شوشتری است. در این میان دو معاون عمرانی شهردار، یعنی مازیار حسینی و علیرضا جاوید هم مطرح می‌شوند.»

منبع: الف

کلیدواژه: کارآزمایی بالینی واکسن وزیر اطلاعات ریاست جمهوری اصلاح طلبان سعید جلیلی حسین مرعشی آقای رئیسی میلیون رأی رئیس جمهور قوه قضائیه اصلاح طلب گمانه زنی آقای همتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۰۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم

«امیررضا واعظ آشتیانی» فعال سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: اگر مردم به دنبال احقاق مطالبات خود هستند، باید همچون دوره اول انتخابات، در دور دوم نیز حضور حداکثری پای صندوق‌های رأی داشته باشند.

وی ادامه داد: با توجه به تحولات بین‌المللی، نیازمند تشکیل مجلسی قدرتمند، کارآمد و کمک حال دولت هستیم؛ بنابراین باید به سمتی حرکت کنیم که انتخابات پیش رو همچون دور اول، با حضور حداکثری برگزار شود.

فعال سیاسی گفت: هر زمان انتخابات در ایران برگزار می‌شود، همه دنیا چشم‌شان به نحوه برگزاری آن است و میزان مشارکت را رصد می‌کنند؛ بنابراین باید در چنین شرایطی حضور حداکثری داشته باشیم.

رأی مردم در انتخابات آمریکا نمایشی است

واعظ آشتیانی افزود: در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا رأی مردم، نمایشی است چراکه این سناتورها هستند که تعیین تکلیف می‌کنند اما در جمهوری اسلامی ایران، این مردم هستند که کاندیدای مورد نظر خود را انتخاب می‌کنند.

فعال سیاسی گفت: انتخابات در جمهوری اسلامی، آزادترین و دموکراتیک‌ترین نوع انتخابات است و امیدواریم مردم با شناخت کاندیداهای اصلح، پای صندوق‌های رأی حاضر شوند تا مجلسی مقتدر تشکیل شود.

وی با اشاره به اولویت‌های مجلس دوازدهم، اظهار کرد: همانطور که مقام معظم رهبری هر ساله به مسائل اقتصادی توجه دارند، مجلس هم باید بهترین قوانین و مقررات اقتصادی را در دستور کار داشته باشد.

فعال سیاسی افزایش تولید داخلی را از اولویت‌های مجلس آینده دانست و تاکید کرد: تولید، شاخصه‌های مختلفی دارد که باید مدنظر مجلس و دولت قرار بگیرد؛ قوانین باید به سمتی حرکت کنند که فضا جهت سرمایه‌گذاری‌ها در داخل و خارج از کشور محیا شود.

واعظ آشتیانی با اشاره به حل و فصل مسائل مناطق آزاد به عنوان یکی از اولویت‌های مجلس آینده افزود: اگر نوع مدیریت و حکمرانی ما درست باشد، می‌تواند کمک حال اقتصاد کشور شود؛ لذا مجلس باید این مسائل را جدی بگیرد.

فعال سیاسی اضافه کرد: مجلس دوازدهم و دولت باید به جای کشمکش‌های سیاسی، به سمتی بروند که حال کشور و اقتصاد کشور بهبود یابد.

کد خبر 6083278 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • تمجید کرزی از حمایت ایران از مردم افغانستان
  • کاهش نرخ بیکاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، تلاشی سیاسی و بی‌اثر برای کسب رضایت صهیونیست‌ها
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • ببینید| کنایه واعظی به آمارهای غلط دولت رئیسی /مردم بهترین قاضی هستند
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • ملت‌های مسلمان، یهودی، مسیحی و بودایی حقوق فلسطینیان را از کشورهای حامی رژیم صهیونیستی مطالبه می‌کنند
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند