Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصالح جوکار عصر امروز در دیدار با مدیران و معاونان جهاد کشاورزی استان یزد اظهار داشت: انتظار می رفت ادغام جهاد سازندگی در وزارت کشاورزی سبب شود که بخش اداری وزارت کشاورزی در تفکر و روحیه جهادی هضم شود و روحیه جهادی غلبه پیدا کند اما چنین چیزی را در عمل مشاهده نکردیم.

وی عنوان کرد: تا زمانی که روحیه جهادی در بدنه جهاد کشاورزی نهفته باشد، موفقیت حاصل می شود اما اگر تبدیل به یک اداره معمولی شود اصلاً کارایی به دنبال ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیران مشکلات روند اجرای کار در ادارات خود را با نمایندگان مجلس در میان بگذارند

جوکار با انتقاد از برخی مدیران و دستگاه ها که مشکلات پیش روی خود را بیان نکردند، گفت: چرا مشکلاتی که در کار وجود دارد، مطرح نمی‌شود همین مشکلات را اگر با راهکار مناسب برای رفع آن اعلام کنید، به طور قطع به مجلس ارائه می شود تا از آن مشکل زدایی کنیم.

رئیس مجمع نمایندگان استان یزد در ارتباط با مسائل کلان استان در حوزه آب هم گفت: در استان یزد واقعاً با مشکل جدی آب روبرو هستیم و میزان پایین رفتن آب‌های زیرزمینی و کمبود آب حتی در حوزه شرب بحرانی بسیار جدی است.

وی با بیان اینکه از سالی که خط اول انتقال آب به یزد اجرایی شده تاکنون حتی یک مترمکعب آب به ذخایر آبی استان یزد اضافه نشده است، تصریح کرد: در سال ۹۱ خط دوم را به پیمانکار ارائه دادیم و شروع به کار کرد ولی در طول ۱۰ سال گذشته از ۴۳۰ کیلومتر، تنها ۷۰ کیلومتر اجرایی شده است.

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر در آینده هم این خطی که اکنون ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز دارد، اجرا کنیم می توانیم تنها آب شرب مورد نیاز مردم را با وارد کردن ۱۵۰ میلیون مترمکعب آب به استان وارد کنیم.

تا زمانی که آب استانهای هجوار خط لوله انتقال آب تامین نشود، آب یزد تضمین نیست

جوکار، انتقال آب خلیج فارس به یزد را تنها برای چند ساعت و با حجم ۲۵۰ لیتر در ثانیه دانست و گفت: این خط تنها برای مدت زمان کمی فعالیت کرد و پس از آن قطع شد و قطعاً استان هایی که خط لوله آب یزد از آنها عبور می کند تا زمانی که آب مورد نیازشان تامین نشود، اجازه انتقال آب به یزد را نمی دهند کما اینکه در خط اول هم دیدیم که چقدر به آن تعرض و خسارت صورت گرفت.

رئیس مجمع نمایندگان استان یزد با تاکید بر اینکه ما باید آینده استان را در زمینه آب تضمین کنیم، تصریح کرد: بر این اساس همین منابع آبی هم که داریم در تمام حوزه های کشاورزی، شرب و صنعت باید به خوبی مدیریت شوند.

وی عنوان کرد: فناوری‌های جدید در ارتباط با آبیاری آمده که باید در استان بیشتر از آنها استفاده کنیم نه اینکه تنها در شعار و صحبت از آن حرف بزنیم ولی برای تامین و اجرای آن در استان کاری نکنیم؛ در این زمینه باید یارانه مورد نیاز به کشاورزان برای اجرای این نوع آبیاری تامین و پرداخت شود.

عامل اصلی تخریب باغ‌ها نبود زمین برای ساخت و ساز مسکن است

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس، یکی از اصلی‌ترین دلایل تخریب باغات و تغییر کاربری کشاورزی به مسکونی را عدم تحویل زمین برای ساخت و ساز به مردم از طرف دولت ها دانست و افزود: این درست نیست که ما از یک طرف به مردم بگویی باغات خود را تخریب نکنید ولی از طرف دیگر هم حاضر به تحویل زمین به آنها نباشیم.

جوکار تصریح کرد: وقتی که مردم به ویژه جوانان نیاز به مسکن دارند و ما هم به عنوان سیاست گذار یا دولت اقدامی برای تامین زمین مورد نیاز آنها نکنیم طبیعی است که آنها هم از زمین باغات خود استفاده می کنند و بعد هم جریمه را پرداخت می کنند و موضوع به از بین رفتن باغات ختم می شود.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی افزود: بسیاری از مشکلاتی که ما امروز با آن در این حوزه ها روبرو هستیم چالش هایی است که مربوط به دستگاه های دولتی ست و باید حتماً بررسی و رفع شود.

کد خبر 5240494

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد محمدصالح جوكار مجلس شورای اسلامی آبرسانی انتخابات 1400 مشارکت مردم در انتخابات ویروس کرونا عکس استانها شورای شهر کرمانشاه انتخابات رای گیری انتخابات شورای شهر و روستا سیدابراهیم رئیسی گرگان نتایج شمارش آرا بوشهر ایلام انتقال آب استان یزد مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۱۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح طرح انتقال آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی

حسین برزگر مدیرکل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: همزمان با سفر استاندار به بخش ناغان شهرستان کیار، طرح تامین و انتقال آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی به بهره برداری رسید.

وی افزود: طرح تامین و انتقال آب اراضی کشاورزی روستای آبشاران علیا در سال ۱۳۹۰ کلنگ زنی شد و دارای یک ایستگاه پمپاژ و باشیوه آبگیری ثقلی، ۱۲۰ هکتار از اراضی این روستا را تحت پوشش قرار داده است.

بیشتر بخوانید

حمل و بارگیری دو دستگاه پست برق طرح انتقال آب اراضی دهکهنه

برزگر ادامه داد: میزان مجوز آب این طرح ۵۰ لیتر بر ثانیه بوده است و خط انتقال آن به میزان چهار هزار و ۴۰۰ متر لوله گذاری فولادی و با اختلاف ارتفاع ۲۱۳ متر از سطح رودخانه سرتنگ محمودی به اجرا درآمده است.

وی با بیان اینکه برای اجرای این طرح ۶۰ میلیارد ریال هزینه شده است، گفت: با بهره برداری از این طرح زمینه اشتغال ۸۰ نفر بصورت مستقیم فراهم شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • خلیج فارس نقطه مشترک همه مردم ایران
  • بهره برداری از طرح آبرسانی سد کوثر به شهرستان بهمئی تا آبان ماه
  • همایش علمی خلیج فارس هویت ملی و تاریخی
  • اجرای ۴۲۵ میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان
  • سند دار شدن بخشی از زمینهای کشاورزی در ساری
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح
  • افتتاح طرح انتقال آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی