Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، محمد اسماعیل هنرمند ،  مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان در مراسم اجرای اصلاح و جایگزینی شبکه‌های برق رسانی فرسوده مسی به کابل خودنگهدار در ۵ روستای شهرستان صومعه سرا ،گفت: اصلاح و جایگزینی ۶ هزار متر شبکه فرسوده به کابل خودنگهدار با ۹ اکیپ عملیاتی و ۷۰۰ میلیون تومان هزینه در روستای واقعه دشت و ۴ روستای دیگر شهرستان صومعه سرا اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  افزود: پارسال با ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه هزار کیلومتر از شبکه فشار ضعیف شبکه مسی به کابل خود نگهدار در استان گیلان تبدیل شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان،   با اشاره به اینکه بنا داریم پایداری شبکه برق در بخش فشار ضعیف در کل استان گیلان را افزایش دهیم ، گفت: امسال هم هزار کیلومتر طرح تبدیل شبکه مسی به کابل خود نگهدار در گیلان اجرا شد که برای آن ۱۴۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

سید کاظم دلخوش ، نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی هم گفت: با تبدیل شبکه‌های مسی به کابل خودنگهدار و نصب دستگاه‌های ترانس و تعویض تیر‌های برق چوبی و ساخت و بهره برداری پست ۶۳ کیلوولت تولمشهر ۸۵ درصد مشکل برق این شهرستان حل شده است.

او  افزود: ساخت پست ۶۳ کیلوولت بخش ضیابر با ۴ میلیارد تومان اعتبار آغاز شده و به زودی ساخت پست ۶۳ کیلوولت بخش گوراب زرمیخ نیز آغاز می‌شود.

 

انتهای پیام/م.ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نیرو شرکت برق کابل خودنگهدار مسی به کابل صومعه سرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۴۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به اینکه طرح جهادی آبرسانی در روستاها با جدیت دنبال می‌شود گفت: ۱۸۰ روستا در قالب طرح محرومیت‌زدایی آب‌رسانی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان صابر علیدادی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در حال حاضر ۲۳ طرح در ۷۶۶ روستا و ۲۱ شهرستان استان در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی در حال اجرا بوده و نظارت دقیقی بر این موضوع اعمال می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم و توجه شخص رئیس جمهور به موضوع تامین آب شرب روستاها افزود: تاکنون بیش از ۸۰۰ کیلومتر خط انتقال و شبکه آبرسانی در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی در خوزستان اجرا شده است.

مدیرعامل آبفای خوزستان خاطرنشان کرد: احداث سه باب ایستگاه پمپاژ و پنج باب مخازن ذخیره بتنی به ظرفیت بیش از ۱۲ هزار مترمکعب، حفاری و تجهیز ۶ حلقه چاه آب شرب از دیگر اقدامات انجام شده در جهاد آبرسانی استان است.

علیدادی تصریح کرد: از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت نیرو در دولت مردمی، آبرسانی به روستاهای فاقد آب آشامیدنی است که برای انجام این طرح، استفاده از ظرفیت‌های بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در دستور کار قرار گرفته تا با تلاش یکدیگر تحول مثبتی در آبرسانی به روستاهای کشور ایجاد شود.

وی با اشاره به اجرای آبرسانی به ۱۸۰ روستای استان در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی، تصریح کرد: این اقدام با کمک قرارگاه کربلا و بسیج سازندگی به عنوان معین در اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی استان انجام شده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب خوزستان گفت: طرح جهاد آبرسانی در روستاهای استان به عنوان یکی از برنامه های بسیار مهم دولت سیزدهم با جدیت دنبال خواهد شد تا مشکلات مردم در این زمینه برطرف شود.

کد خبر 749338

دیگر خبرها

  • آغاز رسمی طرح جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای با پلاستیکی در بروجرد
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • جنبه طنزپردازی را بالا ببریم
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • قطعی ۲ ساعته گاز در برخی مناطق شهر رضوانشهر
  • جایگزینی یک‌سوم آب مصرفی صنایع یزد با آب نامتعارف
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آب‌رسانی شهری نیست