Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد صراف رئیس انجمن «شرکت‌های نمایش ویدئوی آنلاین» در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره شائبه‌های به‌وجود آمده در مورد پرداخت دستمزدهای نجومی به برخی سلبریتی‌ها از سوی پلتفرم‌های سرمایه‌گذار در تولیدات فضای مجازی گفت: پلتفرم‌ها برای همه تولیدات خود طبیعتاً برنامه‌ریزی‌هایی دارند که شامل انتخاب طرح یک برنامه، انتخاب مجری برای آن و هزینه‌های دیگر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این پیش‌فرض اولین نتیجه پرداخت دستمزد نجومی، لطمه‌ای است که به لحاظ اقتصادی به خود پلتفرم تولیدکننده وارد می‌شود. نه فقط برنامه‌ها که در سریال‌سازی هم همین است؛ هرچقدر دستمزدها بالاتر برود، هزینه تولید بالا می‌رود و پلتفرم‌ها متضرر می‌شوند.

وی ادامه داد: ما هم از طریق انجمن پیگیری‌هایی در این زمینه داریم و مباحث مرتبط با دستمزدها را هم بررسی می‌کنیم، در نهایت اما این یک تصمیم اقتصادی است که توسط یک‌سری سرمایه‌گذار بخش خصوصی گرفته می‌شود. آن‌ها هستند که می‌توانند تصمیم بگیرد یک پروژه ۱۰ میلیاردی را با ۲۰ میلیارد تومان تولید کنند، در نهایت اما اولین لطمه هم متوجه خودشان می‌شود. باقی عوامل که همه دستمزدهای خود را می‌گیرند و می‌روند.

صراف تأکید کرد: به لطف همین فعالیت پلتفرم‌ها امروز همه عوامل تولید سینما و تلویزیون سرکار هستند. واقعیت این است که پلتفرم‌ها کمک کردند در بحران کرونا تا به واسطه تعطیلی پروژه‌های سینمایی عوامل بی‌کار نشوند و امروز همه آن‌ها در سریال‌ها مشغولند. این خدمت را پلتفرم‌ها کرده‌اند اما از سوی دیگر هم همین پلتفرم‌ها هستند که باید به فکر چرخه اقتصادی این حوزه باشند.

وی درباره طرح برخی شایعه‌ها در زمینه دستمزدهای نجومی به‌خصوص دستمزد ۱۸ میلیارد تومانی محمدرضا گلزار برای اجرای یک مسابقه، گفت: در این مورد خاص اطلاع موثق ندارم اما اگر چنین دستمزدهایی هم به‌فرض پرداخت شود، حتماً معدود است. در سریال‌ها و پروژه‌های در دست تولید در پلتفرم‌ها، تهیه‌کننده‌های مطرح و باسابقه حضور دارند و اگر بحثی درباره دستمزد نجومی مطرح می‌شود، این تهیه‌کننده است که درباره آن تصمیم می‌گیرد. ما در مقام پلتفرم صرفاً سرمایه‌گذار هستیم.

رئیس انجمن «شرکت‌های نمایش ویدئوی آنلاین» در پایان تأکید کرد: پلتفرم‌ها اساساً در زمینه پرداخت دستمزد سخت‌گیر هستند چرا که به‌عنوان بنگاه اقتصادی بخش خصوصی ناگزیر از توجه به این ملاحظات هستند. اگر تهیه‌کننده‌ای هم دستمزد نجومی در این حوزه پرداخت کرده، حتماً اشتباه کرده است و ضرر خواهد کرد. از طرفی به هر حال ما سوپراستارهایی هم داریم که شاید از نگاه ما دستمزد بالا هم بگیرند اما در مقایسه با نمونه‌های جهانی واقعاً این دستمزدها رقمی نیست. ولی باید پذیرفت به اندازه شهرت و زحمتی که برای اعتبار نام خود کشیده‌اند، می‌توانند دستمزدهای بالاتری را هم مطالبه کنند اما در نهایت این تهیه کنندگان هستند که قراردادها را منعقد می‌کنند و پلتفرم‌ها سرمایه گذارند. با وجود این اصل منطقی، تا جایی که من اطلاع دارم از شرایط امروز تولید در پلتفرم‌ها، همه دستمزدها معقول است و هیچ دستمزد نامعقولی پرداخت نشده است.

کد خبر 5240653 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد صراف محمدرضا گلزار انتخابات 1400 تئاتر ایران حضور هنر ایران در جهان فیلم کوتاه انیمیشن جشنواره فیلم کن خندوانه برنامه تلویزیونی هنرمندان تئاتر فیلم سینمایی موسیقی ایرانی رادیو نمایش ویروس کرونا شبکه پنج سیما پلتفرم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۵۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی

همشهری آنلاین: مهدی سیفی مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفت: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است. بر همین اساس طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.
همچنین در این زمینه امید علی مسعودی؛ عضو شورای سواد فضای مجازی ساترا درباره این سریال و لزوم حذفش از پلتفرم ها می گوید: «پخش سریال حشاشین محصول شبکه تلویزیونی مصر از ماه مبارک رمضان از این شبکه و پلتفرم های نمایش خانگی در ایران و کشورهای عرب زبان آغاز شد و همچنان این سریال در حال کسب مخاطب بیشتر از طریق سکوهای نمایش خانگی است. سریال حشاشین با بودجه ای ۱۲ میلیون دلاری ساخته شده و یکی از پرخرج‌ترین سریال‌های تاریخ کشورهای عرب زبان به شمار می‌رود. این سریال دست روی کاراکتری گذاشته که تاریخ درباره آن روایات متعددی را مطرح کرده و تاکنون دستمایه ساخت بازی‌های ویدیویی مشهوری با نام «اساسینز کرید» (فرقه آدمکشی) و تولید فیلم و سریالی به همین نام بر اساس این بازی و حتی نوشته شدن یک سری رمان و کمیک بوک (داستان مصور) از روی آن بوده است.» وی در ادامه یادآور می شود:«نوجوانان جهان با دنیای دروغینی که کمپانی فرانسوی بازیسازی یوبیسافت از جهان حشاشین ساخته آشنایی دارند و متاسفانه فریب قصه‌های دروغ این بازی و مشتقات آن (کتاب‌ها و سریال و…) را خورده‌اند. پیش از این بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ ای اقدام شایسته‌ای در برابر دروغ‌هایی که در این فرنچایز بازی ویدیویی مطرح شده انجام نداده بود و حالا با تولید و انتشار سریال مذکور از شبکه نمایش خانگی ساترا نیز در معرض آزمونی تازه قرار گرفته است.
برجسته کردن فرقه ها از پروژه‌های مهم صهیونیسم جهانی به شمار می‌رود و تصور می‌شود که تولید و پخش چنین سریال پر هزینه‌ای نیز با همین سیاست‌ها همسو باشد. این سریال با پخش در ایام ماه مبارک رمضان که ماه همدلی مسلمانان است، سعی کرد تا اختلافات مذهبی مسلمانان را به تبلور بکشد. یکی از اهداف سریال حشاشین این بود که ترور و سرآغاز ترور را به اسلام و به خصوص به شیعه‌ها ربط دهد. شاهد این نظریه آن است که در این سریال تاکید میشود که تروریست از جهان عرب متولد نشده است بلکه شهرهای ری، قم و اصفهان را منشاء تروریست معرفی میکند. »
همچنین مسعودی در بخش دیگر صحبت هایش تصریح می کند:«تولید و انتشار این سریال که از نظر تاریخی محلی از اعراب ندارد و اشکالات ریز و درشتی به فیلنامه آن وارد است در پلتفرم های نمایش خانگی ایرانی همراه با انتشار در پلتفرم های عرب زبان، این ضرورت را بیشتر از گذشته مطرح کرد که لازم است انتشار تمام سریال های خارجی نیز همچون سریال های داخلی ناچار به اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) شود.
حالا که شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین آیین نامه محتوایی شبکه نمایش خانگی است پیشنهاد میکنم در این آیین نامه انتشار سریال های خارجی نیز مشمول ممیزی پیشینی شود چون زمانی که سریالی خارجی از شبکه نمایش خانگی پخش میشود، قطعا حتی اگر بعدا از شبکه نمایش خانگی حذف شود، دیگر این حذف کارایی لازم را نخواهد داشت، ضمنا توجه به این نکته ضروری است که پیشگیری بهتر از درمان است و چنانچه سریال های خارجی قبل از پخش ممیزی شوند، این امر آسیب کمتری برای خانواده های ایرانی خواهد داشت. »

کد خبر 847539 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مصر خبر مهم فیلم و سریال ایرانی فیلم و سریال خارجی

دیگر خبرها

  • واکنش باشگاه پرسپولیس به یک شایعه
  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • شایعه جنجالی درباره دستمزد شهاب حسینی در سریال گناه فرشته
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • واکنش عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: تورم ۱۲۶ درصد بالا رفت، حقوق ۱۱۹ درصد
  • عدم‌ پرداخت دستمزد و بیمه و نبود امنیت شغلی ظلم به کارگران است