Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، حجت الاسلام علی مصطفوی نیا امروز در نشت خبری با اصحاب رسانه در زاهدان اظهار کرد: هفته قوه قضائیه هفته بزرگداشت یکسال تلاش همکاران در گسترش و ایجاد عدالت در کشور است .

وی افزود: اگر عیب و نقصی در کار مدیران سازمانها وجود داد باید به آنها گوشزد شود و آنها پاسخگو باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد : در سال گذشته با از بیش از 108 مدیر متخلف در استان برخورد و 523 مدیر نیز به مراجع قضائی معرفی گردیده است.

مصطفوی نیا افزود: تخلفات مالی کشف شده در سال گذشته 1146 میلیارد ریال که میزان وجوه برگشتی به بیت المال 639 میلیارد ریال بوده است.

وی ادامه داد: در سال 1399 مجموع پرونده های وارده به دادگستری های استان بالغ بر 269 هزار پرونده بوده است که بیش از 291 هزار پرونده رسیدگی و 22715 پرونده نیز مختومه گردیده است .

رئیس کل دادگستری استان افزود: در خصوص هوشمند سازی و استفاده از روشهای نوین گامهای خوبی در استان برداشته شده و 12000 پرونده بصورت کاملا الکترونیکی رسیدگی و در سه ماهه اخیر نیز 3400 پرونده تمام الکترونیک در استان تشکیل و در حال رسیدگی است .

وی نرخ رشد ابلاغ الکترونیک در استان را بیش از 83 درصد عنوان نمود و افزود: کل ابلاغیه های صادره در استان بیش از یک میلیون و از این مقدار 882 هزار و 505 ابلاغ الکترونیک صادر گردیده است.

مصطفوی نیا یکی از مزیتهای ابلاغ الکترونیک را حفظ حرمت اشخاص عنوان کرد و افزود: ابلاغ الکترونیک در استان بیش از یک میلیون و 765 هزار و ده برگه صرفه جویی اقتصادی بهمراه داشته است.

وی ادامه داد: یکی از ظرفیتهای خوب استان حل و فصل دعاوی و اختلافات با استفاده از نفوذکلام ریش سفیدان و بزرگان است و در سال گذشته برای 1000 نفر ابلاغ همیار شورا صادر گردیده است که منجر به صلح و سازش 40 فقره پرونده قتل عمدی در استان شده است.

وی یکی از سیاستهای محوری قوه قضائیه را کاهش جمعیت کیفری دانست و افزود: در سال گذشته بیش از 14 هزار مرخصی برای 8327 نفر اعطاء گردیده و 462 نفر با آزادی مشروط به آغوش خانواده های خود بازگشتند.

رئیس کل دادگستری استان ادامه داد: در سال گذشته 600 نفر مورد عفو قرار گرفتند و 345 نفر نیز از زندانهای استان آزاد گشتند.

وی فراهم سازی بستر ملاقات الکترونیک زندانیان با خانواده های خود در سال گذشته را از دیگر خدمات دستگاه قضائی در استان عنوان نمود و افزود: بیش از 1600 مورد ملاقات و بازدید همکاران قضائی در سال گذشته برای رفع مشکلات زندانیان صورت گرفته است.

وی راه اندازی دادرسی الکترونیک بدون اعزام زندانی به دادگاه ها را از دیگر خدمات دستگاه قضائی عنوان کرد و افزود: 1800 فقره پرونده زندانی دار به صورت الکترونیکی و بدون اعزام زندانی در استان رسیدگی گردید.

حجت الاسلام مصطفوی نیا تصریح کرد: در سال گذشته 127 نفرزندانیان جرائم غیر عمد با کمک ستاد دیه استان و کمکهای مردمی آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند.

وی میزان رفع تصرف از اراضی ملی و منابع طبیعی استان در سال گذشته را بیش از 1700 هکتار عنوان نمود و افزود: افرادی که نسبت به اموال عمومی و اراضی ملی دست درازی می کنند بدانند که قانون به سراغ آنها میرود و بصورت قاطعانه با آنها برخورد می نماید.

رئیس کل دادگستری استان بیان داشت: برای تکریم ارباب رجوع در دستگاه قضائی 2467 دیدار مردمی برگزار گردید که یکی از مهمترین خواسته های آنان تسریع در روند رسیدگی به پرونده ها و درخواست اعمال ماده 477 بوده است.

انتهای پیام/75005

منبع: فارس

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان رشد قوه قضائیه ابلاغ ابلاغ الکترونیک سال گذشته مصطفوی نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۶۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۰ درصدی مبادلات مرزی محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از رشد ۱۰ درصدی مبادلات مرزی محصولات کشاورزی از این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، غلامحسین تیموری، اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون بالغ بر 84 هزار و 539 تن محصولات کشاورزی با نظارت هفت مرکز قرنطینه گیاهی مستقر در مرزهای رسمی استان سیستان و بلوچستان شامل مرز میلک، پیشین، میرجاوه، گمشاد، چابهار، ریمدان، زاهدان مبادله شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 10 درصد رشد داشته است.

وی گفت: از مجموع مبادلات مرزی محصولات بخش کشاورزی، واردات 39 هزار و 225 تن کالاهای شامل برنج، موز و  کنجد و بیش‌ از 44 هزار و 198 تن صادرات محصولات کشاورزی عمدتاً شامل انواع خرما، گوجه فرنگی، هندوانه و سیب درختی  و سایر خشکبار است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان کل ترانزیت محصولات کشاورزی در  یک ماه اول سال که از مرزهای رسمی انجام شده را 1116 تن اعلام کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰ درصدی میزان حوادث ناشی از کار در سیستان و بلوچستان
  • رشد ۱۷ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان
  • افزایش ۲۰ درصدی تعداد نمونه‌های بانک خون بند ناف در سیستان و بلوچستان
  • رشد ۱۰ درصدی مبادلات مرزی محصولات کشاورزی از سیستان و بلوچستان
  • رشد ۷۸ درصدی ساخت راه‌های روستایی در سیستان و بلوچستان
  • رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان
  • رشد ۱۰ درصدی مبادلات مرزی محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۷۸ درصدی ساخت بزرگراه در سیستان و بلوچستان
  • رشد ۷۸ درصدی احداث راه‌های روستایی در سیستان و بلوچستان
  • خبر جدید پلیس درباره نرخ جریمه رانندگی 1403