Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، جدیدترین اقدام شورای عالی فضای مجازی، مصوبه ای برای صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی، است که هنوز متن این سند برای اطلاع عموم منتشر نشده است.

برای اطلاع از اینکه این مصوبه قرار است چه فضایی را برای حضور کودکان و نوجوانان در فضای مجازی ترسیم کند و چه تفاوت هایی را در آینده نسبت به وضعیت فعلی برای این قشر رقم خواهد زد، به سراغ رسول جلیلی عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی رفته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به جزئیات سند تازه تصویب شده شورای عالی فضای مجازی، اظهار داشت: این سند شرایط حضور کودک و نوجوان ایرانی را در فضای مجازی ترسیم می‌کند.

جلیلی گفت: البته معیارها و شاخص های مختلفی برای تعریف کودک در دنیا وجود دارد و در کشورهای مختلف از سن 13 تا 18 سال به عنوان کودک دیده می شود و زیست بومی متناسب با شرایط سنی کودک برای آنها تعریف می‌کنند.

بیشتر بخوانید

ایجاد شبکه ملی اطلاعات به دستور رهبر معظم انقلاب بود / صیانت از حقوق کودکان، مطالبه ای ملی است

عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی گفت: دسترسی کودک و نوجوان به فضای مجازی برای رفع نیاز به آموزش و سرگرمی ضروری است که این نیاز به ویژه در دوران کرونا پررنگ تر شده است.

به گفته وی، همچنین با در نظر گرفتن این واقعیت که کودک و نوجوان در خانواده ها به ابزارهای ارتباطی از جمله موبایل و تبلت و کامپیوتر دسترسی دارند، از این رو، پهنای باند محافظت شده، کافی و به دور از ناهنجاری های رفتاری برای این بخش از جامعه موردنیاز است.

جلیلی تصریح کرد: این سند هم در اصطلاح یک زیست بوم متناسب با شرایط سنی کودک را فراهم می کند.

عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی اضافه کرد: این زیرساخت تاکنون در کشور ما وجود نداشته است و هدف از تصویب این سند این بود که بخش های مرتبط با حضور کودک و نوجوان در فضای مجازی از جمله وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت آموزش و پرورش و همه نهادهای مرتبط، در این باره نقش خود را ایفا کنند.

سیاست‌گذاری ها انجام شد، موضوعات فنی در اجرا مشخص می شود

بر اساس این مصوبه، بستر فعالیت و حضور کودک و نوجوان ایرانی در فضای مجازی چه خواهد بود؟ پهنای باند امنی که از آن صحبت می‌کنیم روی چه بستری فراهم خواهد شد؟

جلیلی در پاسخ به این سوال گفت: این سند وارد بحث های فنی نشده است و بحث های سیاستی و مقررات گذاری در سند دیده شده است. در بخش های سیاستی سند هم دیده شده که دستگاه‌های متولی باید این بستر را فراهم کنند. قطعا بخشی از کار بر عهده اپراتورهای ارائه‌دهنده اینترنت است؛ به این معنا که وزارت ارتباطات از طریق اپراتورها بخشی از کار را انجام می دهد؛ بخش دیگر کار مربوط به تنظیم گری‌های لازم است که سازمان صدا و تصویر فراگیر (ساترا) این بخش را فراهم کند و در مجموع بخش‌های مختلفی وظیفه دارند که این کار را به سرانجام برسانند.

آیا حضور امن حضور کودک و نوجوان در فضای مجازی روی مثلا سیم کارت دانش آموزی خواهد بود؟

جلیلی توضیح داد: بله ممکن است یکی از این بسترها سیم کارت باشد.

آیا در این سند طبقه بندی اینترنت برای کودک و نوجوان هم دیده شده؟

جلیلی گفت: در سند معمولاً راجع به بستر فنی صحبت نمی شود و موضوع فنی در سند نمی آید. در سند کلیات گفته می شود و سپس در اجرا به سازمان های مربوط ماموریت داده می شود که کار را انجام دهند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای عالی فضای مجازی صیانت از کودکان کودکان و نوجوانان شورای عالی فضای مجازی حضور کودک و نوجوان فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۷۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی

به رغم برخی سیاه نمایی‌ها در رسانه‌های معاند و فضای مجازی در خصوص تصویر ایران در افکار مردم جهان ویدیویی به تازگی منتشر شده که نادرست بودن این ادعاها را ثابت می‌کند.

به گزارش ایسنا، در ویدیویی که در ادامه مشاهده می‌کنید شامل نظرات جالب یک شهروند خارجی درباره ایران و ایرانیان است:

منبع: چند ثانیه

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • هرقانونی در فضای مجازی به معنای محدود کردن فضای مجازی نیست!
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم