Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری امروز دوشنبه (۳۱ خرداد ماه) با اصحاب رسانه که به صورت حضوری برگزار شد، اظهار کرد: به هموطنانى که به رغم فشار‌ها در خارج از کشور هم در تعیین سرنوشت خود نقش داشتند تشکر مى‌کنم و از مردم ایران هم سپاسگزارم، همچنین به آقاى رئیسی رئیس جمهور منتخب هم تبریک مى‌گویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وى افزود: ٤٥ کشور به مناسبت برگزارى انتخابات ریاست جمهورى به ما تبریک گفتند.

خطیب زاده درباره مذاکرات وین که احیاى برجام به رئیس جمهور منتخب ایران منوط شده بود، اظهار کرد: این گزارش‌ها تأیید نمی‌شود و حتی نزدیک به واقعیت گفت‌وگوها نیست، تمامی طرف‌ها در وین درباره جزییات گفت‌وگو کردند.

وی افزود: هیچ کدام از طرف‌ها این احساس را نداشته که وقت اضافی را در وین گذاشته است. هیچگاه سیاست ایران این نبوده که اگر امکان رفع تحریم‌ها باشد آن را به تاخیر بیندازد؛ هیچ بعید نیست که دور بعد دور پایانی باشد باید ببینیم همه طرف ها تصمیماتشان را می‌گیرند یا خیر.

برجام جدیدى مذاکره نخواهد شد

خطیب زاده تصریح کرد: اکنون متن برجام فاقد ابهام است و در تمامى کارگروه‌هاى برجامى به متن شفافى رسیدیم، نیازمند تصمیم سیاسى هستیم و این موضوع در روزهاى آینده بررسى مى‌شود، هیچگاه برجام جدیدى مذاکره نخواهد شد، ایالات متحده تضمین هاى لازم براى بازگشت به برجام و عدم نقض قطعنامه ٢٢٣١ است.

سخنگوى وزارت خارجه درباره نشست شوراى ایکائو گفت: در این شورا موضوعات فنی را مطرح می‌کنند و ایران گزارش فنی خود را قبلا ارائه داده و به ابهامات پاسخ داده است.

خطیب زاده درباره اینکه ایران از آمریکا نامه تضمین کتبى خواهد گرفت تصریح کرد: اصل موضوع کاملا درس است و تضمین باید مشخص شود و با توجه به سابقه ایالات متحده لازم است.

وى درباره اینکه شنیده شده کمیته تطبیق برای بررسی میزان انطباق نتیجه مذاکرات وین با سیاست‌های اعلامی رهبری تشکیل شده است، گفت: این موضوع تایید مى‌شود و قبل از سفر آقای عراقچى اولین جلسه آن برگزار شده، موضوع فوق العاده‌اى نیست و شوراى عالى امنیت این کمیته را تشکیل داده است. اعضا این کمیته از مجلس، دولت و شورای عالی امنیت ملی هستند، این تطبیق با دقت انجام مى شود.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: سعید خطیب زاده انتخابات ریاست جمهورى روحانی خطیب زاده سعید خطیب زاده مذاکرات وین انتخابات ریاست جمهورى خطیب زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۸۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور فرا رسیدن روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • رئیس جمهور روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • پیام تبریک رئیس جمهور برای روز ملی آفریقای جنوبی
  • رئیسی روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • حسینی: نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجموع انقلابی هستند + فیلم
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • ادای احترام معاون پارلمانی رئیس جمهور به شهدای گمنام سمنان
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • راهیابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است