Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-27@18:34:50 GMT

راهکار نرم‌افزاری مشکلات کار شما پیش ماست!

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۰۸۶۸۴

راهکار نرم‌افزاری مشکلات کار شما پیش ماست!

امروزه دنیای نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های کاربردی به قدری وسیع است که می‌توان با توجه به کمبودهای موجود و ایده‌پردازی درست در جهت رفع کمبودها از این فناوری ارزشمند در زمینه‌های مختلف بهره برد.

زهرا رئیسی،فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد نرم‌افزاراز دانشگاه صنعتی شیراز وساکن شهرکرد از افراد خلاق در حوزه نرم‌افزاراست که توانسته است با تشکیل گروهی هشت نفره (هسته مرکزی 4 نفر) از جوانان متخصص، شرکت «عصر اندیشه زاگرس» با نام تجاری «گلکسی وب» را تاسیس کند تا با راه‌اندازی استارت‌آپ‌ها و ارائه نرم‌افزارهای کاربردی، خدمات موثری برای بهبود کار صنایع و اصناف خدماتی ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هسته اصلی شرکت «عصر اندیشه زاگرس»را کارشناسانی با تخصص مهندسی نرم‌افزاراز استان‌های مختلف تشکیل داده‌اند که بدون نیاز به حضور در یک شهر خاص فعالیت خود را از سال 94 آغاز کرده‌اند. این شرکت اکنون در پارک علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری مستقر است.

به‌گفته مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، طراحی سامانه‌ای جامع برای مدیریت آرامستان‌ها از اولین فعالیت‌های این گروه بوده است که همچنان به کار خود ادامه می‌دهد.

ذکر این نکته اهمیت دارد که در بسیاری از شهرهای ایران مانند شیراز،نحوه اداره آرامستان‌ها و مجموعه خدمات در ارتباط با متوفی هنوز به‌صورت سنتی و کاغذی است؛مسأله‌ای که این سازمان‌ها و نیز مشتریان آنها را دچار مشکلات زیادی می‌کند.

خدمات استارت‌آپ گردشگری «داپنو»

مدیر عامل شرکت «عصر اندیشه زاگرس»در خصوص دیگر فعالیت‌های این شرکت خلاق و نوآور به جام‌جم می‌گوید: «پس از گذشت مدتی از شکل‌گیری این مجموعه و در حین سفر به استان‌های دیگر برای ارائه خدمات یا عقد قرارداد با دیگر نهادها،به‌صورت کاملا اتفاقی متوجه وجود نقایص متعدد در نحوه پوشش اطلاعات حوزه گردشگری هر استان شدیم.به‌طوری‌که پس از چند بار جست‌و‌جوی اینترنتی برای کسب اطلاعات بیشترو دقیق‌تر در رابطه با اماکن گردشگری،اقامتگاه‌ها، معرفی سوغاتی هر شهر و ... به صفحاتی اندک در وب فارسی با اطلاعات سطحی و ناقص رسیدیم که همین مساله موجب شد تا نیاز به ارائه خدمتی جدید برای ما آشکار شود. با تلاش‌های زیاد و نیاز‌سنجی دقیق در این خصوص،در فروردین 96 اقدام به راه‌اندازی سامانه جامع گردشگری «داپنو» کردیم. بستری مناسب و در دسترس که برای کسب اطلاعات کامل در مورد انواع بخش‎های گردشگری یک شهر یا استان به مخاطبان عرضه شده است.»

رئیسی درباره ویژگی‌ها و مزیت‌های رقابتی این استارت‌آپ تصریح می‌کند: « داپنو صرفا بستری برای رزرو اقامتگاه در شهرهای مختلف نیست. شما در این پلتفرم به اطلاعات گردشگری متنوع در مقاصد گوناگون دسترسی دارید. حتی امکان خرید اینترنتی سوغاتی در بستر این پلتفرم از بهترین مراکز عرضه‌کننده سوغات هر شهر پیش‌بینی شده است. به این ترتیب مسافران علاوه براستفاده از آپنو برای اقامت و دریافت اطلاعات متنوع گردشگری در هر شهر، نیازی نیست وقتی وسایل زیادی در سفر حمل می‌کنند، نگران خرید سوغاتی در راه برگشت باشند. با خرید اینترنتی سوغات می‌توانند، بسته‌های خریداری شده را پس از بازگشت در منزل دریافت کنند. این خدمتی برای مسافران و فروشندگان عرضه‌کننده سوغاتی در هر شهر از جانب مجموعه ماست.»

نمایشگاه مجازی

با توجه به شیوع کرونا و عدم امکان برگزاری نمایشگاه‌های فیزیکی، این شرکت اقدام به طراحی و اجرای نمایشگاه‌های مجازی کرده است که از جمله آن می‌توان به نمایشگاه مجازی هفته پژوهش در استان های سمنان، قم و چهارمحال و بختیاری اشاره کرد.

هر نرم‌افزاری نیاز باشد طراحی می‌کنیم

رئیسی در خصوص توانمندی‌های همکارانش اشاره می‌کند: «یکی از فعالیت های اصلی ما طراحی، مهندسی و معماری نرم‌افزارهای کاربردی به‌سفارش سازمان‌ها و نهادهای مختلف است. برای مثال یکی از پروژه‌هایی که به سفارش وزارت کشاورزی انجام شده است نرم‌افزار توسعه صنعت دامپروری برای کنترل مراتع ونظارت برتولیدات هراستان ونیزارائه سیستم پردازش هوشمند برای مدیریت صحیح دامداری‌های هر منطقه است. همانطور که می‌بینید توانمندی همکاران ما در تولید نرم‌افزارهای مختلف محدودیت ندارد.»

چالش اعتمادنکردن به شرکت‌های باتجربه در خارج از پایتخت

مدیر عامل شرکت عصر اندیشه زاگرس معتقد است متاسفانه به دلایل ریشه‌دار فرهنگی،شرکت‌هایخلاق و نوآور و دانش‌بنیان فعال در شهرستان‌هابا وجود توان ارائه خدمتی با کیفیت قابل قبول و با قیمت بسیار مناسب در مقایسه با شرکت‌های متمرکز در پایتخت یا دیگر شهر‌های بزرگ، کماکان نتوانسته‌اند اعتماد بخش قابل توجهی از جامعه را به خود جلب کنند. عجیب آنکه حتی سازمان‌ها و نهادهای مستقر در شهرستان‌ها به جای سفارش کار به شرکت‌های جوان و موفق شهر خودشان،ترجیح می‌دهندسفارش‌های خود را به شرکت‌های مستقر در تهران بدهند که خوشبختانه اخیرا قوانینی برای جلوگیری از این کار تصویب شده است.

این مدیر خلاق و کارآفرین در پایان اشاره می‌کند:«برای توسعه و پیشرفت کسب‌وکار خود و همکارانش، توسعه استارت‌آپ‌های جدید را در دستور کار قرار داده است و تلاش می‌کند تا فعالیت آنها صرفا به طراحی نرم‌افزار محدود نماند.

از عروسی تا ایده‌پردازی!

با توجه به رشد روزافزون مراجعه به آرایشگاه‌ها و سالن‌های زیبایی در کشور،عرضه «سامانه مدیریت سالن‌های زیبایی» خدمت مهم دیگری است که ایده آن طی یک اتفاق جالب و براساس تجربه شخصی مدیرعامل این شرکت پس از مراجعه به یک سالن زیبایی برای دریافت خدمات مربوط به عروس شکل گرفته ‌است. مشاهده پیشرفت هر روزه خدمات و محصولات این سالن‌های زیبایی در کنار پیشرفت‌نکردن غیرعادی سازوکاراداری آنها در دسته‌بندی انواع خدمات،اطلاعات مشتریان و سابقه خدمات ارائه شده به ایشان به شکل دستی و قدیمی که منجر به انباشت حجم زیادی از اطلاعات در دفاتر گزارش‌نویسی می‌شود،زهرا رئیسی و همکارانش را به ایده‌ای تازه برای عرضه نرم‌افزاری کارا رساند.

«سامانه مدیریت سالن‌های زیبایی» اکنون در حدود 12 سالن زیبایی در شهرهای مختلف استفاده می‌شود.مدیران این سالن‌هامی‌توانند با پرداخت هزینه‌ای حدود 5 تا 10 میلیون تومان - یعنی هزینه‌ای کمتر از وجه دریافتی از تنها یک عروس در شهرهای بزرگ - علاوه بر ارتقای سطح مدیریت،سازوکاراداری مجموعه خود را به‌روزرسانی کنند و به این ترتیب در هزینه‌های مختلف مجموعه خود صرفه‌جویی و کیفیت مدیریت را موثرتر کنند. مدیر عامل شرکت عصر اندیشه زاگرس با ابراز خرسندی از عرضه این نرم‌افزار موثر بیان می‌کند:«فعلا در این زمینه رقیب جدی نداریم و شرکت ما توانایی ارائه خدمات به تعداد بسیار بیشتری ازسالن‌های فعال در این عرصه را داراست.»

مزیت‌ های رقابتی خدمات«عصر اندیشه زاگرس»

رئیسی در مورد مزیت‌های خدمات ارائه شده از سوی این مجموعه نسبت به دیگر رقبا به کیفیت بالا، قیمت مناسب و پشتیبانی 24 ساعته از کاربران اشاره کرده و توضیح می‌دهد:«کاربران می‌توانند همه روزه از ساعت 8 صبح تا 5 بعد از ظهر به‌صورت تلفنی و پس آن به‌صورت اینترنتی با ثبت تیکت، خدمات پشتیبانی و مشاوره درباره محصولات و خدمات ما دریافت کنند.»

راه‌های ارتباط با «عصر اندیشه زاگرس»

وبسایت:www.galexyweb.com
ایمیل: Info@galexyweb.com
تلفن ثابت:09120540439
آدرس: شهرکرد، پارک علم و فناوری، مجتمع لاله، طبقه اول، واحد 50

سیمین‌دخت شاکری - نشان ایرانی 2 / روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: نشان ایرانی 2 کسب و کارها زهرا رئیسی سالن های زیبایی استارت آپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۸۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی از بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری تحت عنوان سامانه اعتبارسنجی در جلسه این کمیسیون خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی خضریان در تشریح جلسه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی اظهار کرد: این جلسه با موضوع عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری تحت عنوان سامانه اعتبارسنجی به ریاست حجت‌الاسلام پژمانفر و با حضور مسئولان و مدیران بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک، قوه قضائیه، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان امور مالیاتی، بیمه مرکزی، فراجا، گمرک، سازمان فناوری اطلاعات، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان ثبت احوال، سازمان هدفمندی یارانه‌ها، سازمان تأمین اجتماعی، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.

وی توضیح داد: اجرای اعتبارسنجی منسجم و هماهنگ بانکی برای تحقق عدالت تسهیلات دهی، موضوعی است که با گذشت ۱۸ سال از تصویب قانون تسهیل اعطای تسهیلات بانکی در سال ۸۵ اجرا نشده است. بر اساس این قانون دولت مکلف شده تا با ایجاد مؤسسات رتبه‌بندی و اعتبارسنجی مشتریان در زمینه اعتبارسنجی، زمینه تسهیل و تسریع اعطای تسهیلات بانکی را فراهم کند.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس در تشریح سابقه قانون تسهیل اعطای تسهیلات بانکی افزود: بر اساس این قانون، آیین‌نامه سنجش اعتبار در سال ۱۳۸۶ به تصویب هیأت دولت رسید که طبق آن، یک شرکت اعتبارسنجی با مشارکت مؤسسات اعتباری و شرکت‌های بیمه شکل گرفت. همچنین شورای سنجش اعتبار برای نظارت بر فعالیت شرکت تشکیل شد. این شرکت وظیفه داشت اطلاعات سابقه دریافت تسهیلات بانکی افراد را جمع‌آوری کند و یک نمره اعتباری به افراد اختصاص دهد.

نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس ادامه داد: با گذشت سال‌ها، به تدریج اطلاعات تسهیلات بانکی افراد در سامانه این شرکت تجمیع شد و بر اساس آن، یک نمره اعتباری از A تا E به افراد حقیقی و حقوقی اختصاص یافت. با این حال اطلاعات این سامانه محدود به سوابق عملکرد افرادی بود که سابقه دریافت تسهیلات بانکی را داشتند و معیارهای آن نیز عمدتاً به همان اطلاعات تسهیلات بانکی محدود بود و اکتفای صرف به اطلاعات تسهیلات بانکی برای تعیین نمره اعتباری، نمی‌توانست انعکاس صحیحی از عملکرد افراد نسبت به تعهدات مالی خود باشد.

خضریان با بیان اینکه در شرایط کنونی اصلی‌ترین سنگ پیش روی اجرایی شدن این موضوع عدم ارائه اطلاعات از سوی دستگاه‌ها است، افزود: در جلسه کمیسیون اصل نود از دستگاه‌هایی که همکاری قابل قبولی برای ارائه اطلاعات به پایگاه داده اعتباری انجام دادند، تشکر و مقرر شد اشکالات باقیمانده نیز رفع شود. همچنین دستگاه‌هایی که به دلایل مختلف اطلاعات آنها به پایگاه داده اعتباری ارائه نشده است، تعهد کردند موضوع را در اسرع وقت پیگیری کرده تا با محوریت کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک، انتقال اطلاعات با رعایت قوانین و مقررات به انجام برسد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در تشریح مصوبات کمیسیون اصل نود مجلس در این خصوص گفت: از آنجایی که مطابق اظهارات نماینده بانک مرکزی، اطلاعات پرونده مالیاتی توسط سازمان امور مالیاتی، فهرست مدارک تحصیلی توسط سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، استعلام مددجویان توسط کمیته امداد و مجموع تخلفات و نمره منفی رانندگی توسط فراجا به پایگاه داده اعتباری ارائه شده، ضمن تشکر از این سازمان‌ها، مقرر شد در صورت بروز اشکال و محدودیت در ارائه اطلاعات، اقدامات لازم انجام شده و در صورت لزوم، گزارش لازم به کمیسیون اصل نود ارائه شود.

خضریان ادامه داد: درباره اطلاعات تخلفات رانندگی، مقرر شد فراجا همکاری لازم برای ارائه اطلاعات سوابق نوع و حجم تخلفات رانندگی را به پایگاه داده اعتباری داشته باشد تا در مراحل بعدی در تهیه گزارش‌های اعتباری مورد استفاده قرار گیرد.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه اطلاعات دهک بندی توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محکومیت مالی توسط قوه قضائیه و استعلام اعلام رضایت اعتبارسنجی کاربر توسط سازمان فناوری اطلاعات به پایگاه داده اعتباری ارائه شده است اما سرویس‌های اطلاعاتی فوق، بسیار ناپایدار بوده و زمان پاسخ‌دهی بالا است و این امر منجر به اختلال در ارائه گزارش‌های اعتباری خواهد شد. مقرر شد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، قوه قضائیه و سازمان فناوری اطلاعات همکاری لازم برای رفع مشکل ناپایداری و زمان پاسخ‌دهی را ظرف مدت حداکثر یک ماه انجام دهند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی درباره اخذ رضایت از مشتریان برای ارائه اطلاعات، گفت: با توجه به پیشنهاد بانک مرکزی مبنی بر دریافت رضایت از طریق ارسال کد پیامکی (OTP) و با توجه به اظهارات دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات و رئیس کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک، مقرر شد این موضوع در دستور جلسه کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک قرار گیرد و در اسرع وقت تعیین تکلیف شود. تأکید کمیسیون اصل نود بر این است که فرآیند دریافت رضایت افراد به سهولت انجام شود تا فرآیند دریافت گزارش اعتباری با اختلال مواجه نشود. به همین منظور مقرر شد تدابیر لازم توسط کارگروه تعامل پذیری اتخاذ شود. همچنین مطابق اظهارات نماینده وزارت امور اقتصادی و دارایی مبنی بر مکاتبه این دستگاه مبنی بر حذف تیک اعلام رضایت اطلاعات مالیاتی، مراتب در کارگروه تعامل پذیری مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اطلاعات مربوط به سازمان تأمین اجتماعی شامل استعلام بیمه کارگاهی، جمع سابقه بیمه، سابقه بیمه پردازی و بدهی بیمه کارگاهی که توسط سازمان تأمین اجتماعی در بستر GSB پیاده‌سازی شده است؛ از آنجایی که این سازمان ارائه رمز برداشت اطلاعات را منوط به امضای توافقنامه محرمانگی (NDA) کرده است و به گفته دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات، امضای توافقنامه، خارج از مصوبات کارگروه تعامل پذیری خلاف قانون است و نباید انجام شود، مقرر شد در اسرع وقت نهایتاً ظرف مهلت یک هفته سازمان تأمین اجتماعی اجازه برداشت اطلاعات به پایگاه داده اعتباری را صادر کند.

خضریان درباره اطلاعات قبوض تلفن همراه، بیان کرد: در این خصوص نماینده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت که تاکنون نامه‌ای در این باره به این سازمان ارجاع نشده لذا مقرر شد به دلیل غفلت صورت گرفته، تذکر مکتوب به سازمان مذکور داده شود تا پیگیری موضوع با قید فوریت در دستور کار قرار گیرد. همچنین جلسه کارشناسی بررسی تبادل داده بین بانک مرکزی و سازمان تنظیم مقررات رادیویی با محوریت کارگروه تعامل پذیری ظرف مدت دو هفته برگزار شود تا در دستور کار جلسه بعدی کارگروه تعامل پذیری قرار گیرد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ارائه اطلاعات استعلام دریافت یارانه توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها نیز در دستور جلسه کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک قرار دارد و این مهم بعد از جلسه کارگروه تعامل پذیری، تعیین تکلیف و در اسرع وقت اجرایی شود. همچنین سازمان ثبت احوال نیز سرویس‌های مرتبط با تاریخچه محل اقامت و مشخصات اعضای خانوار را ظرف مدت یک ماه در اختیار پایگاه داده اعتباری قرار دهد.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی پیرامون نحوه ارائه استعلام نخبگی توسط بنیاد ملی نخبگان، گفت: بنا بر گزارش ارایه شده جلسه کارشناسی کارگروه تعامل پذیری در این خصوص انجام شده است، اما ارائه اطلاعات منوط به مجوز مرکز حراست بنیاد ملی نخبگان شده است. در این باره کمیسیون اصل نود تأکید می‌کند که برخورد سلیقه‌ای در این باره خلاف قانون بوده و تخلف محسوب می‌شود. در نهایت مقرر شد مجوز ارائه اطلاعات در دستور کارگروه تعامل پذیری قرار گرفته تا در اسرع وقت تعیین تکلیف شود.

خضریان با اشاره به تکالیف گمرک در این خصوص گفت: اطلاعات اظهارنامه گمرکی و داشتن بدهی گمرکی به بانک مرکزی ارائه شده است، مقرر شد تا سرویس اطلاعات قاچاق نیز حداکثر تا دو هفته آینده در بستر GSB به بانک مرکزی ارائه شود. همچنین سرویس اطلاعات تخلفات و مبلغ بدهی گمرکی نیز در دست تهیه است و به دلیل مشکلات زیرساختی تاکنون امکان ارائه آن فراهم نشده است. بر همین اساس مقرر شد گمرک حداکثر تلاش برای رفع مشکلات سرویس تخلفات و مبلغ بدهی گمرکی را انجام دهد و حداکثر تا یک ماه آینده مشکل ارائه اطلاعات رفع شود.

وی با اشاره به تکالیف قانونی بیمه مرکزی، افزود: استعلام سوابق بیمه افراد در دستور جلسه کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک قرار دارد و در اسرع وقت ارائه خواهد شد. همچنین با توجه به ارائه سرویس‌های اطلاعاتی مختلف به بانک مرکزی، مقرر شد این بانک حداکثر تا یک ماه آینده، فاز اول مدل جدید اعتبارسنجی را برای بهره‌برداری فراهم کند.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در پایان با تأکید بر محرمانگی داده‌های ارسالی از سوی دستگاه‌ها گفت: درباره تعیین تکلیف حفظ، نگهداری و محرمانگی داده‌های ارسالی به شرکت رتبه‌بندی اعتباری ایران و همچنین نوع مالکیت شرکت مذکور، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و شورای سنجش اعتبار، مراتب را ظرف مدت یک هفته مشخص و نتایج حاصله را به این کمیسیون ارسال می‌کنند.

انتهای پیام

کد خبر 748340

دیگر خبرها

  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • تشریح نشست کمیسیون اصل نود توسط خضریان
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری
  • هوشمندسازی حداکثری و عدم ارجاع پرونده‌های ناقص
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • اردوغان: ارائه اطلاعات پایگاه کورجیک به اسرائیل دروغ است
  • ارائه اطلاعات ساخت و سازها به کارگروه ساماندهی
  • وداع با نگرانی از مشکلات گوشی، اِلبان تضمین کیفیت عالی در تعمیرات موبایل