Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی با صدور بخشنامه‌ای به معاونین و مدیران کل مستقل ستادی این سازمان تشکیل شورای مقررات‌زدایی و وحدت‌رویه این سازمان را اعلام و سازوکار فعالیت این شورا را مشخص کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، براساس بخشنامه صادر شده از سوی آقای مصطفی سالاری مقررات‌زدایی و وحدت‌رویه، تنقیح، تجمیع، تلخیص و اصلاح بخشنامه‌ها در راستای شناسایی و حذف موارد هم‌پوشانی، متعارض و تکراری بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها و همچنین برداشت واحد و یکسان از بخشنامه‌ها، دستورالعمل‌ها و دستور‌های اداری انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تسهیل آگاهی و تسریع دسترسی جامعه هدف به ضوابط و مقررات سازمان و مقررات‌زدایی، ارائه بهتر خدمات و حمایت‌های سازمان به جامعه هدف، افزایش شفافیت در عملکرد سازمان، اعمال قوانین و مقررات و آراء هیات عمومی جدید و در نهایت رعایت اصل سه جانبه‌گرایی از دیگر اهداف و نتایج مقرات زدایی و وحدت رویه است.
موارد و مفاد اصلاحی مرتبط با موضوعات تنقیح، تجمیع یا تلخیص شده و یا اصلاح و رفع ابهام از بخشنامه‌های مزبور، پس از طرح در «شورای مقررات زدایی و وحدت رویه سازمان» و لحاظ مفاد اصلاحی یا جدید در بخشنامه تجمیع‌شده و پرهیز از صدور بخشنامه مستقل جداگانه و با ابلاغ ویرایش جدید بخشنامه تنقیح؛ تجمیع، تلخیص و اصلاح شده، انجام می‌پذیرد.
اعضای شورای مقررات زدایی و وحدت رویه سازمان تأمین اجتماعی با ترکیب نماینده مدیرعامل؛ مدیرکل امور حقوقی و قوانین به عنوان عضو و دبیر شوراء؛ یک نفر حقوقدان و صاحب‌نظر در حوزه تامین اجتماعی به پیشنهاد دبیر شورا و تأیید مدیرعامل؛ یک نفر صاحب‌نظر در حوزه مرتبط با بخشنامه، دستورالعمل یا دستور اداری موردنظر با تایید مدیرعامل؛ معاون یا مدیرکل حوزه تخصصی حسب موضوع‌های مطروحه و نماینده صنف و تشکل بخش خصوصی مرتبط با موضوع تعیین شده‌اند.
بخشنامه‌ها، دستور‌های اداری و دستورالعمل‌های صادره عنداللزوم حسب تشخیص مدیرعامل یا معاونت تخصصی مربوط یا دبیر شورا جهت اصلاح و رفع ابهام در «شورای مقررات‌زدایی و وحدت‌رویه» قابل طرح و رسیدگی است.
موضوعات ارجاعی از سوی معاونت‌ها و سایر واحد‌های اجرایی جهت طرح در شورا ابتدا توسط اداره‌کل امور حقوقی و قوانین مورد بررسی قرار گرفته و پس از احراز ضرورت طرح موضوع، در دستور کار شورا قرار خواهد گرفت.
در تنظیم بخشنامه‌ها باید علاوه بر رعایت اصول و قواعد حاکم بر موضوع، شفافیت، ساده نویسی، قوانین و مقررات مرتبط و بالادستی و آراء هیات عمومی دیوان عدالت اداری نیز مورد توجه قرار گیرد.
صدور هرگونه بخشنامه، دستورالعمل یا دستور اداری جدید مرتبط با موضوع‌های بخشنامه‌ها و ضوابط تنقیح و تجمیع شده می‌بایست به صورت الحاق یا اصلاح بخشنامه‌ها، دستور اداری و یا ضوابط تجمیع و تنقیح شده و تحت عنوان ویرایش جدید آن باشد.
پیش‌نویس ویرایش جدید بخشنامه اصلاح‌شده توسط شورا با تائید و امضای مدیرعامل سازمان صادر و ابلاغ می‌شود.
پیش نویس تمامی بخشنامه‌ها، دستورالعمل‌ها و ضوابط می‌باید از جهت رعایت قوانین و مقررات بررسی شود و تایید اداره‌کل امور حقوقی و قوانین قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مقررات زدایی تامین اجتماعی دستورالعمل ها بخشنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۰۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز ۲۰ روزه شد

امتداد - با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  اخیرا طی دستورالعملی در سامانه جامع تجارت به بازرگانان اعلام شده است که ظرف ۲۰ روز پس از تخصیص ارز واردات خود، فرصت دارند که برای تامین ارز اقدام کنند. در صورتی که در زمان تعیین شده این اقدام صورت نگیرد، ثبت سفارش انجام شده، باطل می‌شود.

متن این دستورالعمل جدید به شرح زیر است:

امکان مدیریت بهتر و سیگنال مثبت به بازار ارز با دستور العمل جدید

تا پیش از این واردکننده تا ۳۰ روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی‌توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی‌تر می‌شد. عده‌ای نیز صبر می‌کردند و از تفاوت قیمت نوسان‌گیری می‌کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می‌کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

به نظر می‌رسد که این اقدام برای کاهش فاصله زمانی تخصیص با تامین ارز کالاها انجام شده است و احتمالا می‌تواند جلوی سو استفاده‌های احتمالی را بگیرد. نکته دیگری که وجود دارد این است که معمولا فاصله بین تخصیص و تامین ارز به دلیل محدودیت‌های ارزی با کندی مواجه می‌شد.

اما با در نظر گرفتن دستورالعمل جدید می‌توان این احتمال را مطرح کرد که بانک مرکزی در این بازه زمانی مشکلی در تامین ارز وارداتی ندارد و به همین دلیل محدودیت حداکثر ۲۰ روزه برای تامین ارز در نظر گرفته شده است.

همچنین وقتی بازه ۲۰ روزه یک واردکننده می‌گذرد و نمی‌توان تامین ارز را انجام دهد، مجدد به صف تخصیص بازمی‌گردد. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت که صف تامین کوتاه‌تر و قابل مدیریت تر شود.

به گزارش تسنیم، پس از ثبت سفارش کالا توسط صاحبان کالا و فعالان اقتصادی باید تخصیص ارز صادر شده از سوی دفاتر تخصصی وزارت صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، از سوی بانک مرکزی تایید شود. در مرحله بعد باید تامین ارز انجام شود که از طریق شبکه صرافی‌های بانکی انجام می‌شود.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • جذب مربی‌های پرورشی در دستور کار قرار دارد
  • جذب نیرو مربی های پرورشی در دستور کار قرار دارد
  • تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • تشکیل مجمع مشورتی شورای ادوار بندرعباس
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • ۲۰ درصد سهم تامین اعتبار اتوبوس‌های بجنورد برعهده شهرداری است
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری
  • اغلب تخلفات در بین کارمندان ناشی از جهل به قوانین است
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان