Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@08:02:42 GMT

موزه زیارت و اربعین ایجاد شود

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۱۰۳۳۷

موزه زیارت و اربعین ایجاد شود

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب روز دوشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت بر لزوم توجه به فعالیت های حوزه اربعین در داخل کشور با محوریت بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت در بخش های فرهنگی و ثبت نام و اعزام زائر تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان اینکه ملت ایران با عنایات الهی و هدایت های رهبری در صحنه انتخابات به صورت گسترده حاضر شده و به مستکبرین و بدخواهان نه گفتند، اظهار داشت: مردم ایران از این آزمون بزرگ نیز با سرافرازی عبور کردند و حتی در برخی کشورها برای حضور در پای صندوق های رای صدها کیلومتر را طی کرده و آراء خود را به صندوق ها انداختند.

حجت الاسلام والمسلمین نواب با انتقاد از اینکه در برخی کشورها که خود را مهد تمدن می دانند به افرادی که می خواستند پای صندوق های رای حاضر شوند تعرض هایی صورت گرفت، از برنامه سازان مستند و رسانه ای خواست به مجموعه ای از زیبائی های این حماسه و اعمال زشت مدعیان آزادی بپردازند.

وی ابراز امیدواری کرد خداوند افرادی را که همچنان در خواب غفلت بسر می برند و افکار پوچ و بیهوده را دنبال می کنند، بیدار کند و منتخب مردم نیز با یاری خداوند و دعای خیر ملت ایران، مشکلاتی را که کشور و مردم با آن مواجه اند، مرتفع کند. 

اربعین فرصت بی نظیری برای شناساندن آرمانها و ارزشهای نهضت امام حسین(ع) است

علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت نیز با بیان اینکه اربعین فرصت بی نظیری برای شناساندن آرمان ها و ارزش های نهضت امام حسین(ع)است، تصریح کرد: جاذبه زیارت اربعین موجب شده است که میلیون ها نفر از ملیت ها و ادیان مختلف در این همایش عظیم انسانی شرکت کنند و ما باید قدر این نعمت را بدانیم و برای مخاطبین نهضت حسینی از همه سلیقه ها و گروه ها برنامه ریزی کنیم. 

وی اربعین را فرصت بسیار مناسبی برای پیگیری برنامه ها در حوزه بین الملل دانست و لزوم تعامل و بهره گیری از ظرفیت دستگاه ها و نهادهای فعال داخلی در این حوزه را برای تبیین اهداف و ارزش های نهضت حسینی و کنگره اربعین به مسلمانان و پیروان سایر ادیان که دراین راهپیمایی حضور دارند، یادآور شد.

همچنین داود باقری مسئول هماهنگی دبیرخانه کارگروه‌های ۲۰ گانه بازنگری فرآیندهای اجرایی در حوزه حج و زیارت گفت: در جلسات کارشناسی که با حضور صاحب‌نظران این حوزه ها برگزار شد ضمن اصلاح فرآیندها ، ارتقاء و تسهیل درخدمات ارائه شده درمجموعه حج و زیارت با ارائه راهکارهای جدید مورد نظر بود.

در ادامه این جلسه حجت الاسلام والمسلمین حمید احمدی رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین از بررسی ها و برنامه ریزهای انجام شده برای اربعین امسال با توجه به شرایطی که شیوع بیماری کرونا در ایران و عراق ایجاد کرده است ، گزارش داد.

وی گفت: سه برنامه برای اربعین امسال تعریف شد که این برنامه ها براساس تجارب سال های قبل تنظیم و طراحی شده است.

رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین با اشاره به همکاری ۳۳ نهاد ، سازمان و گروه دولتی و عمومی و بیش از ۷۰ موسسه و گروه مردمی با این کمیته ، تصریح کرد: محور سیاست ها، برنامه ریزی ها و فعالیت های فرهنگی در اربعین، توجه به توصیه های مقام معظم رهبری، همچنین تقویت مرجعیت دینی، احترام به حاکمیت و تکریم مردم عراق و حاکم کردن روح زیارت در مراسم اربعین است.  

در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت، گزارش کارگروه های بررسی وظایف سازمان حج و زیارت در اربعین و امور کارگزاران بررسی شد.

برچسب‌ها سازمان حج و زیارت عربستان سعودی عراق اربعین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حج و زیارت عربستان سعودی عراق سازمان حج و زیارت عربستان سعودی عراق اربعین سازمان حج و زیارت مقام معظم رهبری برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۰۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فواصل بهداشتی دامپزشکی مانعی برای مجوز‌های دامداری و پرورش طیور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اصلاح فواصل بهداشتی کسب و کار‌های کشاورزی موضوع مورد بحث برنامه بالاتر بود که در این برنامه سعید کرمی نماینده سازمان دامپزشکی ومحبوبه محمد زمانی مدیر صدور مجوز‌های سازمان نظام مهندسی کشاورزی حضور پیدا کردند.
در این برنامه سعید کرمی نماینده سازمان دامپزشکی گفت: در بحث کنترل بیماری‌های دامی و انسانی سه راهکار از جمله پیشگیری، کنترل و رفع بیماری وجود دارد.
کرمی بیان کرد: در بحث بهداشت مجموعه و مرزعه قرنطینه، ورود و خروج لوازم و واکسیناسیون بسیار مهم است یکی از مهم‌ترین عوامل و راهکار‌ها کاهش تراکم است و به گونه‌ای این اقدام سیاست مبارزه زنی به شمار می‌رود چراکه از عامل و انتشار و تکثیر ویروس جلوگیری می‌کنیم.
نماینده سازمان دامپزشکی اظهار کرد: در تمامی دنیا در مبحث پیشگیری از محدوده کاهش تراکم استفاده کرده اند و الزام فاصله بین واحد‌های پرورش دام به عنوان رکن اساسی در این بخش به شمار می‌رود.
کرمی تاکید کرد: تجارب گذشته و اتفاق‌های هم که در سال‌های گذشته رخ داده و تجربه بشری هم در حوزه الزامات بین المللی هم حاکی از آن است که در بحث تولید و صادرات چه در حوزه طیور وچه در سایر بخش‌ها تابع شرایط و ضوابط بین امللی بوده است و برای تمامی کشور‌های صادر کننده دام وطیور بحث رعایت فاصله حداقلی الزامی بوده است.
وی بیان کرد: آیین نامه مربوط به اصلاح فواصل بهداشتی و تجدید نظر در آن توسط دامپزشکی انجامش ده و به هئیت دولت رفته است و ما به عنوان دستگاه فنی مربوطه آن را اجرا کرده ایم، اما هنوز این اصلاح آیین نامه توسط هیئت دولت تصویب و به اجرا نرسیده است.

صدور مجوز در حوزه جهادکشاورزی
در ادامه این برنامه محبوبه محمد زمانی مدیر صدور مجوز‌های سازمان نظام مهندسی کشاورزی گفت: صدور مجوز یکی از بخش‌های مهم در حوزه جهادکشاورزی به شمار می‌رود چراکه ممکن است بسیاری از دامپزشکی‌ها و بخش‌های پرورش دام و طیور به دلیل آنکه نتوانسته است مجوز دریافت کنند فعالیت خود را شروع نکرده و حتی تعدادی از آنها هم تعطیل شده است.
او بیان کرد: در ۵ سال گذشته ۴ هزار و ۸۰۰ درخواست مجوز شروع فعالیت دامداری و پرورش طیور داشته ایم که به دلیل نداشتن جرائم تایید نشده و امکان شروع برای فعالیت این بخش‌ها فراهم نشده است.
مدیر صدور مجوز‌های سازمان نظام مهندسی کشاورزی افزود: این ۴ هزار و ۸۰۰ درخواست معادل ۳۰ درصد از درخواست‌های ارائه شده در حوزه جهاد کشاورزی بوده که به سازمان نظام مهندسی کشاورزی ارسال شده است.
محمد زمانی بیان کرد: رعایت فاصله همواره به عنوان دم دست‌ترین و آسان‌ترین راهکار برای جلوگیری و یا پیشگیری از بروز بیماری به شمار می‌رود در صورتی که هم اکنون با شروع تکنولوژی و علم و بهداشت و همچنین تزریق واکسن‌های مختلف می‌توان از بروز بیماری در این بخش جلوگیری کرد.
او بیان کرد: اکثر درخواست‌های مثل دام سبک و سنگین و بسیاری از درخواست‌ها نیاز به سخت گیری‌های آیین نامه فواصل بهداشتی ندارد.
او گفت: نباید بین واحد گلخانه با دامپروی وجود داشته باشد در حالی که امروز بین ۱۵۰ متر است که نباید این فواصل بهداشتی و سختگیری در این بخش وجود داشته باشد.
ظرفیت‌های از دست رفته دام سبک
در ادامه این برنامه افشین صدر دادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: طی سال‌های اخیر ظرفیت‌های زیادی از دام سبک را از دست داده ایم و در حال حاضر نیاز داریم این ظرفیت‌ها را بازگردانیم و با توجه به آنکه مسئله حساسیت گوشت قرمز وجود دارد و ما در این بخش نیاز به یک جهش داریم بنابراین باید در حوزه دام آن بخش‌های که حساسیت زا نیست و امکان آن وجود دارد که فواصل را کم کنیم و ظرفیت‌ها افزایش یابد.
وی بیان کرد: مجتمع‌های زیاد پروار بندی داریم که فاصله آنها تن‌ها یک تیغه است و در مجتمع‌های دام شیری از جمله مجتمع فشا فویه است و الحمدلله سازمان دامپزشکی و اشراف خوبی در مسئله بیماری‌ها اعمال کرده است بنابراین می‌تواند با توجه به مدیریت خوب و افزایش فراغ بال و کاهش حساسیت‌ها در برخی از مراکز زمینه را برای ظرفیت‌ها را فراهم کنیم. 

دیگر خبرها

  • فواصل بهداشتی دامپزشکی مانعی برای مجوز‌های دامداری و پرورش طیور
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • ۴ هزار و ۸۰۰ مجوز دامداری و پرورش طیور رد شد
  • بیشترین نگرانی ما در اربعین کمبود ناوگان حمل و نقل است
  • هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی در حوزه زیرساخت های اربعین
  • ایمن سازی و رفع ۴۸۷ نقطه پرحادثه راه‌های کشور
  • سفر به خانه خدا بعد از ۹ سال | جزئیات عمره ۱۴۰۳
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی
  • سند چشم‌انداز بلندمدت در حوزه گردشگری قم طراحی شود