Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-26@15:56:16 GMT

درخواست بایدن از نتانیاهو درباره ایران چه بود؟

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۱۲۷۶۹

درخواست بایدن از نتانیاهو درباره ایران چه بود؟

خبرگزاری فارس: بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی که به تازگی از قدرت کنار رانده شده بار دیگر تلاش کرده از موضوع ایران برای حمله به کابینه جدید این رژیم استفاده کند.

نتانیاهو که در حال حاضر رهبری مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی را بر عهده دارد مدعی شده «یائیر لاپید»، وزیر امور خارجه این رژیم با همتای آمریکایی‌اش بر سر سیاست «عدم غافلگیری» در موضوع ایران توافق کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی گفت: «اگر قرار بر عدم غافلگیری بود ما نمی‌توانستیم رأکتورهای عراق را نابود کنیم.»

نتانیاهو مدعی شد که «جو بایدن» و «لوید آستین»، رئیس‌جمهور و وزیر دفاع آمریکا به طور مشخص از او خواسته‌اند آمریکا را در مسئله ایران غافلگیر نکند. او گفت که در پاسخ به این درخواست تنها به آنها گفته است: «درخواست شما را بررسی می‌کنم.»

پایگاه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» در واکنش به این اظهارات نتانیاهو به نقل از منابع آگاه نوشته نتانیاهو در حالی این ادعاها را مطرح کرده که مقام‌های ارشد کابینه او هم در گفت‌وگوهایشان با مقام‌های آمریکایی بر سر سیاست مشابهی به توافق رسیده بودند.

بنیامین نتانیاهو گفت: «نمی‌توانم تصور کنم بتوان پیامی سست‌تر و ضعیف‌تر از این برای ایران فرستاد. مقام‌های جمهوری اسلامی ایران حالا می‌توانند شب‌ها آسوده بخوابند.»

نتانیاهو گفت که دولت جدید «صلاحیت رهبری» اسرائیل را ندارد و او تمامی تلاشش را برای بر هم زدن ائتلاف «نفتالی بنت» و «یائیر لاپید» به کار خواهد گرفت.

لاپید اظهارات نتانیاهو را تکذیب کرد و گفت که بخش نخست ادعای نتانیاهو درباره توافق تل‌آویو و واشنگتن درست نیست و بخش دوم ادعای او درباره بر هم زدن ائتلاف جدید اتفاق نخواهد افتاد.

بنی گانتز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هم به انتقاد از نتانیاهو پرداخت و گفت: «استفاده از گفت‌وگوهای صمیمانه ما با نزدیک‌ترین متحدمان برای کسب دستاوردهای سیاسی شرم‌آور و خطرناک است.»

نتانیاهو در دوران حضورش در قدرت بارها تلاش کرده از مسئله ایران برای کسب امتیازهای سیاسی استفاده کند. نتانیاهو حدود دو هفته پیش هم سعی کرده بود با چنگ زدن به ایران و برجام از شکست سیاسی خود جلوگیری کند.

پایگاه آکسیوس دوشنبه دو هفته پیش گزارش داد بنیامین نتانیاهو به متحدان سیاسی‌اش گفته در راستای آخرین تلاش‌ها برای بر هم زدن ائتلاف لاپید و نفتالی بنت تأکید کنند نفتالی بنت توانایی ایستادگی در برابر سیاست‌های «جو بایدن» در قبال ایران و یا کاستن از فشار آمریکا در خصوص فلسطین را ندارد.

 نتانیاهو همچنین به اعضای حزب خود گفته بود باید تأکید کنند چنانچه دولت آمریکا خواستار متوقف شدن شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری شود، بنت پا پس خواهد کشید. 

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی پس از جنجال‌های فراوان در نهایت موافقت کرد تا ۱۹ تیرماه، اقامتگاه نخست‌وزیری را تخلیه کند.

خروج نتانیاهو از اقامتگاه نخست‌وزیری یک ماه پس از آغاز نخست‌وزیری بنت در هفته گذشته صورت خواهد گرفت و این زمان کوتاهتر از شش هفته‌ای است که طول کشید تا نتانیاهو پس از شکست در مقابل «ایهود باراک» در انتخابات سال ۱۹۹۹، اقامتگاه بالفور را ترک کند.

کابینه جدید رژیم صهیونیستی پس از کش و قوس‌های فراوان یکشنبه‌شب هفته گذشته (۲۳ خردادماه) از کِنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) رأی اعتماد گرفت و مقرر شد نفتالی بنت، منصب نخست‌وزیری این رژیم را در اختیار بگیرد.

نفتالی بنت قرار است به مدت دو سال نخست‌وزیر شود و پس از او، در خرداد ۱۴۰۲ «یائیر لاپید» از حزب «یش عتید» نخست‌وزیری را در سرزمین‌های اشغالی بر عهده بگیرد؛ البته به شرطی که کابینه فعلی بتواند با توجه به ائتلاف احزاب مختلف و بعضا متضاد هم دوام بیاورد.

روی کار آمدن کابینه جدید در فلسطین اشغالی به معنای پایان دوران ۱۲ ساله نخست‌وزیری بنیامین نتانیاهو بود.

منبع: فردا

کلیدواژه: نتانیاهو بنیامین نتانیاهو رژیم صهیونیستی نفتالی بنت نخست وزیری نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۲۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست بلینکن از چین در رابطه با ایران و کره شمالی

وزیر امور خارجه آمریکا در سفر به پکن از دولت چین خواست که از نفوذ خود برای کنترل نقش ادعایی ایران در تشدید بحران فعلی منطقه تغییر رفتار "خطرناک" پیونگ‌یانگ استفاده کند.

به گزارش ایسنا، "آنتونی بلینکن" وزیر امور خارجه آمریکا که از ابتدای جنگ غزه با حمایت تمام‌عیار از رژیم صهیونیستی از مسئولیت خود در تشدید تنش‌ها در منطقه شانه خالی کرده است، در سفر به پکن ادعایی را علیه نقش ایران در بحران فعلی منطقه مطرح کرد.

خبرگزاری اسپوتنیک در این باره گزارش داد، بلینکن که به پکن سفر کرده است، در کنفرانسی خبری گفت: از چین می‌خواهم از نفوذ خود در منصرف کردن ایران و نیروهای نیابتی آن از گسترش درگیری در خاورمیانه استفاده کند.

ادعای بلینکن درباره نقش ایران در گسترش این درگیری در حالی است که واشنگتن از ابتدای جنگ غزه که به تنش‌ها در منطقه دامن زده و در پی پاسخ‌ تلافی‌جویانه گروه‌های مقاومت منطقه به اقدامات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه، بیم درگرفتن جنگی تمام‌عیار و گسترده در منطقه را ایجاد کرد، به حمایت دیپلماتیک، مالی و نظامی از تل‌آویو پرداخته است.

شمار تلفات جنگ غزه طی حملات کورکورانه رژیم صهیونیستی که بیمارستان‌ها، مساجد، کلیساها و ساختمان‌های مسکونی از آن مستثنی نبوده‌اند، از ۳۴ هزار نفر فراتر رفته است.

افزون بر این، ۸۵ درصد از جمعیت غزه در شرایطی که ۶۰ درصد از زیرساخت‌های حیاطی این منطقه از بین رفته و دسترسی کافی به غذا، آب آشامیدنی و دارو وجود ندارد، از خانه‌های خود آواره شده‌اند.

ایران با محکوم کردن حمایت آمریکا از جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی در غزه تحت عنوان "حق اسراییل برای دفاع از خود" بر حمایت خود از آرمان آزادی‌بخش گروه‌های مقاومت فلسطینی تاکید کرده است‌.

با این حال، مقامات ایران ادعای آمریکا و متحدان آن مبنی بر حمایت مالی و نظامی از گروه‌های مقاومت منطقه و کنترل اقدامات آن‌ها را که "نیروهای نیابتی ایران" خوانده می‌شوند را رد کرده و گفته است که آن‌ها به طور مستقل و طبق صلاحدید خود عمل می‌کنند.

ایران اخیرا، به حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری سفارت ایران در دمشق طی عملیات "وعده صادق" پاسخ داد و آن را اقدامی مشروع برای دفاع از منافع ملی و در چارچوب بند ۵۱ منشور سازمان ملل تلقی کرد.

اسپوتنیک همچنین گزارش داد که بلینکن گفت: از چین می‌خواهم از نفوذ خود برای فشار آوردن به پیونگ‌یانگ برای پایان دادن به رفتار خطرناک خود و مشارکت در گفتمان استفاده کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نتانیاهو: احکام دادگاه لاهه بر اقدامات ما تأثیری نخواهد داشت
  • تصمیمات لاهه تاثیری بر رفتار اسرائیل ندارد
  • نتانیاهو: تصمیمات لاهه تاثیری بر رفتار اسرائیل ندارد
  • درخواست بلینکن از چین در رابطه با ایران و کره شمالی
  • تشدید اختلافات داخلی در اسرائیل؛ وزیر صهیونیستی خواهان برکناری فرمانده ارتش شد
  • بحران ناتمام تل‌آویو
  • حمله وزیر نتانیاهو به ارتش رژیم صهیونیستی/ اسموتریچ: فرماندهان مسئولیت شکست را بپذیرند
  • حمله وزیر نتانیاهو به ارتش رژیم اسرائیل
  • فیلم| اعتراف مشاور اسبق نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به شکست اطلاعاتی در برآورد حمله ایران!
  • لیبرمن خواستار کناره گیری نتانیاهو از نخست وزیری رژیم صهیونیستی شد