Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران از افزایش مراجعه به مراکز مشاوره در صورت بازگشایی دانشگاه ها خبر داد و گفت: اگر کلاس‌های حضوری دانشگاه‌ها با حضور دانشجوها تشکیل شود تصورم این است که ما با مراجعه حضوری بیشتری مواجه خواهیم بود و ممکن است در حوزه نیروی انسانی مشکل پیدا کنیم.

به گزارش ایسنا، دکتر حمید پیروی به تشریح فعالیت های  مرکز مشاوره دانشگاه تهران پرداخت و گفت: یکی از اقدامات متمایز دانشگاه تهران که در ارزیابی مراکز مشاوره مورد توجه قرار گرفت طرح همدلی بود که پس از تصویب در هیأت رئیسه دانشگاه، ما با بیش از ۲۰ هزار دانشجو مصاحبه تلفنی انجام دادیم و نیازهای جدی این دانشجویان را بررسی کردیم و دانشجویانی که نیاز به حمایت داشتند تحت پوشش قرار دادیم و خدمات مختلف روانشناختی ارائه دادیم و خوشبختانه این یکی از طرح‌های بسیار موفق بود و تا پایان شهریور ۱۳۹۹ ادامه داشت که با رضایت دانشجویان نیز مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از پایان طرح همدلی بلافاصله ما طرح «خوش‌آمد گویی» به دانشجویان ورودی جدید را داشتیم که اثرات خوبی ایجاد کرد. همین طور ما از فرودین ما ۱۳۹۹ به عنوان اولین دانشگاهی در سطح کشور بودیم که وبینارهای با موضوعات بهداشت روانی را برگزار کردیم و بر اساس همان مسئولیت اجتماعی این وبینارها منحصر به دانشجویان دانشگاه تهران نبود و تمام دانشجویان از سراسر کشور در این وبینارها شرکت کردند.

وی در ادامه تصریح کرد: در حالیکه بسیاری از مراکز مشاوره دانشگاه‌ها تعطیل بودند، ما وبینارهای تخصصی ویژه کارشناسان و کارکنان مراکز مشاوره را داشتیم و این موضوع را ادامه دادیم و در واقع هر هفته یک نشست تخصصی جدی را در کنار سایر فعالیت‌های مرکز برگزار کردیم.

پیروی اظهار کرد: انعطاف، سرعت عمل و پیشگام بودن در ارائه خدمات را از ویژگی خدمات ارائه شده در سال ۱۳۹۹ و همزمان با همه‌گیری کووید ۱۹ برشمرد و تاکید کرد که مجموعه فعالیت‌های مرکز در سال ۱۳۹۹ هم با کیفیت و هم با سرعت انجام شد و این موضوع انعطاف مرکز را در این ایام نمایان کرد.

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران با اشاره به اهمیت ارائه خدمات در حوزه بهداشت روان، خاطرنشان کرد: شیوع کرونا قابلیت‌های حوزه بهداشت روان را نشان را داد که اولا نباید از اهمیت حوزه بهداشت روان غافل بشویم، دوم فضای مجازی فرصت بسیار خوبی داد تا ما بتوانیم با استفاده از قابلیت‌های فضای مجازی خدمات بیشتری ارائه بدهیم. به عنوان مثل ما قبلاً حداکثر یک یا دو کارگاه برگزار می‌کردیم با حضور تعداد محدود به دلیل اینکه فضای آموزشی نداشتیم ولی امروز با استفاده از فضای مجازی هر روز یک کارگاه‌های آموزشی (با حضور ۶۰۰-۷۰۰ نفر) برگزار می‌شود و حتی گاهی اوقات دو برنامه در یک روز برگزار می‌شود که در برگزاری کارگاه‌های حضوری، این امکان وجود نداشت. از طرفی قبلاً وقتی دانشجویان تحصیلشان پایان می‌یافت بعد از رفتن از مجموعه دانشگاه، ارتباطی با آنها نبود، ولی امروز مزیت استفاده از فضای مجازی این امکان را در اختیار دانشجویان از سراسر ایران و حتی از خارج از کشور قرار داده تا بتوانند در وبینارهای رایگان ما شرکت کنند.

وی  با تاکید بر اینکه ما در مرکز مشاوره هرگز این اقدامات را برای کسب امتیاز انجام ندادیم خاطرنشان کرد: حتی اگر این فعالیت‌ها هم را انجام نمی‌دادیم، دانشگاه تهران به لحاظ گستردگی و ساختاری که به لحاظ نیروی انسانی (مرکز مشاوره) که دارد و خدماتی که ارائه می‌کند بازهم می‌توانست در این رتبه قرار بگیرد و اقداماتی انجام شده، فعالیت‌هایی بود که ما معتقد بودیم باید صورت بگیرد و انجام شود و در هیچ سالی در انجام فعالیت‌ها به هیچ‌وجه به فکر کسب امتیاز نبودیم و حتی ما معتقدیم این فعالیت‌ها کافی نیست و مجموعه مشکلات بیشتر از برنامه‌های است که ما انجام می‌دهیم و امیدوارم با فعالیت بیشتری انجام وظیفه کنیم؛ چرا که حوزه بهداشت و سلامت روان یکی از چالش‌های جدی تمام دنیاست و مجامع بین‌المللی ، WHO و همه بر مساله بهداشت روانی تاکید دارند و بویژه بر سلامت نوجوانان و جوانان تاکید دارند و نگران شرایط سلامت روانی بوِیژه بعد از پاندمی کرونا هستند.

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران گفت: در حال حاضر بیشترین خدمات (۸۵ تا ۸۷ درصد) به دانشجویان ارائه می‌شود و تقریباً ۱۲ درصد از مراجعان مرکز کارکنان و مراجعان آزاد هستند که از خدمات مرکز استفاده می‌کنند ولی اینکه از اپلیکیشن استفاده بکنند این اتفاق نیفتاده است ولی در برنامه جدید این موضوع مد نظر هست که اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان خدمات الکترونیکی دریافت نمایند و ما اعلام کردهایم که نیاز است خدمات ویژه‌ای به اعضای هیأت علمی، کارکنان و اعضای خانواده آنها داده بشود و تاکید هم دارم که در حوزه سلامت روانی اعضای هیأت علمی و کارکنان و خانواده آنها باید کار ویژه‌ای صورت بگیرد و امیدوارم حوزه‌های مربوطه مثل معاونت اداری مالی و مدیریت منابع اهتمام ویژه‌ای روی سلامت (جسم و روان) اعضای هیأت علمی و کارکنان داشته باشند که قطعاً با تضمین و تأمین سلامت جسمی و روانی کارکنان، کارایی و بهره‌وری سازمان نیز افزایش خواهد یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران،دکتر پیروی در پاسخ به این پرسش که در صورت بازگشایی دانشگاه‌ها و برگزاری کلاس‌های حضوری، آیا این آمادگی در مرکز مشاوره برای ارائه خدمات مشاوره‌ای بویژه در ارتباط با مسائل ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا وجود دارد،گفت: در این مدت تمام مراکز و شعبات مرکز مشاوره فعال بودند و دورکاری با حداقل نفرات صورت گرفت، لذا آمادگی که از قبل از کرونا بوده است وجود دارد و حتی توانمندی کارشناسان ما در این مدت ارتقا پیدا کرده و از طرف دیگر در فضای مجازی هم تسلط خوبی پیدا کردیم و اگر دانشگاه‌ها با حضور دانشجوها تشکیل شود تصورم این است که ما با مراجعه حضوری بیشتری مواجه خواهیم بود که شاید در حوزه نیروی انسانی مشکل پیدا کنیم که البته خوشبختانه دانشگاه به این جمع‌بندی رسیده است که این حوزه بخصوص با توجه به حضور دانشجوها باید تقویت بشود و اقداماتی هم در این زمینه صورت گرفته است.

وی در پایان سخنان خود با اشاره به اجرای برنامه دانشگاه بدون دخانیات، گفت: چندسالی بود که دانشگاه تهران با تصویب مصوبه‌ای در شورای فرهنگی و هیأت رئیسه، مصمم بود به سمت دانشگاه بدون دخانیات برود که در این رابطه جلسات متعدی با حضور تشکل‌ها و استادان و مسئولان برگزار شد و کارهای پژوهشی و علمی از سال ۹۴ شروع شد و اجرای آن هم از خرداد ۱۴۰۰ آغاز شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران مراکز مشاوره دانشجویان بازگشایی حضوری دانشگاه ها همه با همه علیه کرونا مرکز مشاوره دانشگاه تهران مراکز مشاوره بهداشت روان حوزه بهداشت فضای مجازی دانشگاه ها فعالیت ها هیأت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۵۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای رفع اشکال کارت منزلت شهروندی چه کار کنیم؟+ نشانی مراکز

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیر عامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: شهروندان برای کارت منزلت باید تکمیل اطلاعات شهروندی و شخصی‌سازی کارت را با مراجعه به مناطق پانزده‌گانه شهرداری اصفهان انجام دهند، تا همچون قبل خدمات در شبکه حمل‌ونقل عمومی ارائه شود.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به پروژه اصرو یا ارتقای زیرساخت مدیریت ناوگان حمل‌ونقل عمومی اظهار کرد: این پروژه با رویکرد هوشمندسازی است که سال گذشته بیش از ۲۵ جلسه هماهنگی در حوزه‌های کلان میان شهرداری و سرمایه‌گذار برگزار شد و در تاریخ هجدهم اسفند سال گذشته مقرر شد تا ارتقای زیرساخت انجام شود.

وی افزود: از این تاریخ به بعد هر چند مشکلاتی وجود دارد، اما پروژه به خوبی پیش می‌رود؛ در حال حاضر در فاز استقرار هستیم و سپس بهره‌برداری کامل انجام می‌شود.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان با بیان اینکه سامانه اصرو ابعاد مختلفی دارد، گفت: دستگاه‌هایی در اتوبوس‌ها و ایستگاه‌های بی‌آرتی نصب شده است، همچنین ارتقای نرم‌افزارها، راه‌اندازی اپلیکیشن شهروندی و ارتقای الگوی خدمات‌دهی کارت انجام شده است؛ طبق این الگو در گذشته تمام کارت‌های حمل‌ونقل عمومی و اصفهان کارت به‌صورت آفلاین بوده که با ارتقای زیرساخت تبدیل به آنلاین شده است، قبلاً اطلاعات روی هر کارت ذخیره می‌شد، اما در حال حاضر اطلاعات شهروندی روی سرورهای اطلاعاتی یکپارچه ذخیره می‌شود.

فردانی تصریح کرد: مشکلی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم مربوط به تعدادی کارت منزلت است که در اختیار شهروندان است که یا اطلاعات کاملی نداشته یا درست نبوده و به این دلیل که اکنون اطلاعات به‌صورت آنلاین است و اطلاعات بر حساب شهروندی ذخیره می‌شود، موجب شده تا ارائه خدمات انجام نشود و شهروندان دچار مشکل شوند.

وی تاکید کرد: شهروندان باید احراز هویت کارت خود را انجام دهند، چرا که حساب شهروندی آنلاین بر کد ملی و شماره همراه شخص احراز هویت را انجام می‌دهد که بسیاری از آن‌ها یکی از این دو مورد را نداشته، برای کارت منزلت باید تکمیل اطلاعات شهروندی و شخصی‌سازی کارت را با مراجعه به مناطق پانزده‌گانه شهرداری اصفهان انجام دهند، تا همچون قبل خدمات در شبکه حمل‌ونقل عمومی ارائه شود.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: اگر کارت معیوب شده است، شهروندان می‌توانند برای رفع عیوب به دفتر اصفهان کارت مراجعه کنند، سایر موارد تا روزهای آینده در صورت لزوم به شبکه اضافه و اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی گفت: مراکز رفع اشکال کارت‌های منزلت شهروندی در مناطق مختلف شهرداری اصفهان دایر است و زمان مراجعه روزهای کاری از ساعت ۸:۰۰ تا ۱۴:۰۰ است.

کد خبر 749451

دیگر خبرها

  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی؛ این مبالغ کجا هزینه می‌شود؟
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی/مبالغ دریافتی کجا هزینه می‌شود؟
  • درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند
  • برای رفع اشکال کارت منزلت شهروندی چه کار کنیم؟+ نشانی مراکز