Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا امام خمینی (ره) ۲۱ فروردین ۵۸ در پیامی با تشکیل نهادی برای بنیاد مسکن، لزوم تلاش دولت‌ها برای ساخت مسکن محرومان را امری جدی تلقی و فرمودند:از حداقل حقوق هر فرد این است که صاحب مسکن باشد و دولت را مکلف کردند تا برای این مساله مهم چاره‌ای بیندیشند.

بعد از این کلام و پیام تاریخی در طی ۴۲ سال نظام جمهوری اسلامی همواره ساخت مسکن برای محرومان مورد توجه بود و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در گذر زمان با تمرکز بر روی شهرهای دارای جمعیت کم و روستاها تدابیر لازم را برای ساخت مسکن اندیشید تا به تبع آن از مهاجرت روستاییان و آسیب‌های زندگیشان کم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت طی هشت سال گذشته با وجود تحریم‌ها برای مسکن محرومان آستین همتش همواره بالا بوده تا جایی که ۱۳ خرداد سالجاری معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه در یکی از سفرهای خود به سیستان و بلوچستان اظهارداشت: دولت دوازدهم در این هشت سال تلاش زیادی برای خانه‌دار کردن افراد کم‌درآمد که تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد هستند انجام داده است.

سال۹۹ و  ساخت ۱۱ هزار واحد مسکن محرومان در روستاها

پارسال یکی از سال‌هایی بود که بنیاد مسکن با قدرت موضوع ساخت خانه محرومان روستایی را مدنظر قرار داده بود و از همان اوایلش  مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان تاکید می‌کرد که تعداد واحدهای در حال ساخت طرح مسکن محرومان در این استان حدود ۱۱ هزار واحد است موضوعی که وقتی از خلیل منبتی درباره انجام شدن و نشدنش پرسیدیم گفت: این ۱۱ هزار واحد از ابتدای سال ۹۹ تا کنون ساخته شد و با افزایش تسهیلات مسکن روستایی به ۱۰۰ میلیون تومان، امیدواریم شاهد کیفیت مسکن مقاوم روستایی و ادامه این روند در سال‌های آینده باشیم.

وی خاطرنشان کرد: در مورد نحوه شناسایی محرومان سیستان و بلوچستان با همکاری‌های صورت گرفته با کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی افراد واجد شرایط مشخص می‌شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان کمک و مشارکت مردم در انجام طرح‌های بنیاد مسکن را مهم دانست و تصریح کرد: افراد واجد شرایط با حضور و تشکیل پرونده در بنیاد و استفاده از نیروی انسانی در انجام طرح‌ها علاوه‌بر تسریع روند خدمت رسانی باعث ایجاد اشتغال برای خود و خانوادشان خواهند شد. 

شروع ۱۴۰۰ با افتتاح واحدهای مسکن روستایی

معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه که فروردین امسال به سیستان و بلوچستان سفر کرده بود در نخستین ساعات حضورش در این استان پنج هزار و ۷۰۰ واحد مسکن روستایی را  افتتاح کرد.

دکتر محمدباقر نوبخت تاکید کرد: یکی از وعده‌های دولت موضوع ۱۷ هزار واحد مسکونی بود که برای  محرومان باید با همکاری  کمیته حضرت امام (ره) و بنیاد مسکن در این استان ساخته می‌شد.

۲۲ خرداد ۱۴۰۰ و خبر افزایش ۱۰۰ میلیونی تسهیلات مسکن روستایی

 این روزها هیچ چیز به اندازه افزایش سقف تسهیلات و اعتبارات برای پروژه‌های عمرانی و ساخت و ساز خوشحال کننده نخواهد بود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان با اعلام این خبر که وام ساخت مسکن روستایی به ۱۰۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۲۰ ساله شده است گفت: سقف وام بهسازی مسکن محرومان روستایی ۵۰ میلیون تومان بود که با پیشنهاد بنیاد مسکن و تصویب هیات دولت به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.

وی با بیان اینکه کارمزد این وام پنج درصد و بازپرداخت وام ۱۰۰ میلیون تومانی ۲۰ ساله است بیان کرد: توزیع بانکی و استانی این وام با همکاری بانک مرکزی تنظیم و ارسال شده است.
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: میزان قسط ماهانه وام ۱۰۰ میلیون تومانی ۶۵۹ هزار تومان است که در مجموع سود این وام ۵۸ میلیون و ۳۸۰ هزار تومان خواهد بود.

اجرای طرح‌های عمرانی و اقتصادی در روستاها موجب تغییر چهره این مناطق شده و فضای مناسبی برای زندگی در این مناطق فراهم خواهد کرد موضوعی که در لایه‌های پنهانش مهاجرت را کم و زمینه توسعه روستاها را فراهم می‌کند.

دولت یازدهم و دوازدهم توجه ویژه‌ای به روستاها داشته و توسعه زیرساخت‌ها در این بخش‌ را مورد توجه قرار داده است که اختصاص افزون‌بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار اعتبار از صندوق توسعه ملی برای  افزایش امکانات رفاهی روستایی در سال‌های اخیر از گام‌های مهم دولت در این زمینه بوده است.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان توسعه ایران توسعه روستایی مسکن کارآمدی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان توسعه ایران توسعه روستایی سیستان و بلوچستان توسعه ایران توسعه روستایی مسکن کارآمدی دولت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان ۱۰۰ میلیون تومان مسکن محرومان مسکن روستایی ساخت مسکن هزار واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۶۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی های سرباز خسارت فاجعه بار نداشت


فرامرز دانش اظهار داشت: هر زمان که بارندگی در شهرستان سرباز اتفاق می افتد، با توجه به این که منطقه کوهستانی است و مسیر سیلاب مشخص است، آب باران راه خود را پیدا می کند و در نهایت سیل خسارت چندانی به جان و مال مردم وارد نمی‌کند. اما زیرساخت های کشاورزی و راه‌های روستایی تخریب می‌شود و از آنجایی که برخی از راه‌های روستایی آسفالت نیستند، بارندگی سبب انسداد راه‌های روستایی و ایجاد سیل و روان آب می‌شود.

  دانش عنوان کرد، باتوجه به اینکه اکثر زمین های کشاورزی در مجاورت و حریم رودخانه قرار دارند با طغیان سیلاب و رودخانه، قسمتی از زمین های کشاورزی دچار سیل بردگی و تخریب می شوند.
وی گفت: در حاضر در بخش های تابعه اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سرباز در حال بازگشایی مسیرها هستند و مشکل خاصی در سرباز پس از بارندگی نداشته‌ایم و تمامی دستگاه‌های اجرایی از جمله هلال احمر، بنیاد مسکن، اداره برق و .‌‌.. به حالت آماده باش درآمده‌اند و به محض اعلام مردم در خصوص آبگرفتگی و یا تخریب منازل ، بنیاد مسکن  و هلال احمر وارد عمل می‌شوند و کمک‌های اولیه از جمله چادر و سایر امکانات زندگی برای این افراد فراهم می‌شود، هلال احمر و بنیاد مسکن هم برای ایجاد فضای اسکان سیل زدگان کارهای لازم را انجام خواهند داد.

دانش عنوان کرد: خوشبختانه این سیل خسارت جانی و مالی به‌صورت جدی نداشته و اگر هم تخریبی اتفاق افتاده باشد، هلال احمر. بنیاد مسکن پس از بررسی‌های لازم، پیگیری انجام می‌شود و خوشبختانه ما گزارش  جان باختن بر اثر سیل اخیر سرباز نداشته‌ایم.

فرماندار سرباز عنوان کرد: مسیرهای روستایی شهرستان سرباز که بر اثر بارندگی شدید صعب العبور شده‌اند با استفاده از ماشین آلات مورد نیاز در حال بازگشایی هستند.

وی گفت: بر اساس نقشه‌های هوایی، سامانه بارشی در سطوح مختلف زرد، نارنجی و قرمز به مدت 10 روز است که  وارد سرباز شده و همچنان فعال  می‌باشد.

فرماندار سرباز عنوان کرد: از آن جایی که سرباز بیشترین  راه روستایی را به خودش اختصاص داده حمایت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای را  در خصوص تامین ماشین آلات سنگین از جمله بولدوزر و گریدر نیاز داریم و از آنجایی که 70 درصد راه های این شهرستان خاکی هستند با تامین این دستگاه‌ها، کمک بزرگی به حوزه راه سازی و بازگشایی راه‌های سرباز در زمان بحران می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومان مشهد در حال ساخت است
  • همچنان حدود ۴۵ راه روستایی بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور
  • ساخت هزار واحد مسکونی برای محرومان قم
  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • مقاوم سازی پنج هزار واحد آذربایجان‌غربی به برنامه بنیاد مسکن اضافه شد
  • واگذاری ۳۰ هزار قطعه زمین روستایی در آذربایجان غربی
  • مقاوم سازی بیش از ۴ هزار واحد مسکن روستایی
  • بارندگی های سرباز خسارت فاجعه بار نداشت