Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری گفت: برآورد هزینه‌ای که شده این است که با ۸،۹ میلیارد تومان بشود شرایطی را به وجود آورد که ساختمان فدراسیون قابلیت استفاده داشته باشد تا وسایل بخریم و در آن بگذاریم. - اخبار ورزشی -

محمود رشیدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره شرایط فدراسیون از زمان حضورش اظهار داشت: از زمانی که فدراسیون را تحویل گرفتم، این نهاد با مشکلات زیادی مواجه بود، چه سخت‌افزادی و چه نرم‌افزاری.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع در طول این مدت که آمده‌ام، شرایط از نظر چارت، ساختمان، نرم‌افزار، سخت‌افزار بد بود. ما در یک خوابگاهی اسکان داریم و ستاد فدراسیون هم مرکزیتش در خوابگاه تیم ملی است. این مشکلات بر کسی که در مجموعه است، پوشیده نبود.

وی افزود: فدراسیون دوچرخه‌سواری، فدراسیونِ تجهیزات با هزینه بسیار بالا است. ما در بدو ورود با مشکلات مواجه بودیم و سعی کردیم به این مشکلات رسیدگی کنیم. پیش‌روی‌مان هم که المپیک بود و بر همین اساس سه رقابت انتخابی داشتیم و درگیر این مسائل بودیم تا نفر اعزامی معرفی شود. در واقع صفرزاده با نظر کادر فنی انتخاب شد و محمود پراش هم به عنوان کادر فنی حضور دارد.

رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری ادامه داد: مشکلات فدراسیون یکی دو تا نیست. فدراسیون به شدت دچار مشکل است. هیچ‌گونه اطلاعاتی از قبل در فدراسیون نبود. در واقع در بحث روابط بین‌الملل تمامی ایمیل‌های فدراسیون که مربوط به 10 سال گذشته بودند، پاک شده بودند. به نظرم دوستان خیلی کم‌لطفی کردند، البته این مسئله در حال پیگیری است.

رشیدی درباره ساختمان نیمه ‌کاره فدراسیون گفت: یک اتفاق بدی برای فدراسیون رخ داد. مدیریت قبلی دو ساختمان را فروخت که مالکیت کاملش را داشت و به جایی آمده‌ایم که مستاجر شرکت توسعه هستیم. الان یک بنایی احداث شده و هزینه‌هایی هم صورت گرفته است. هیچ‌کدام از قسمت‌ها، استاندارد یک ساختمان با این مساحت نیست. به همین دلیل نقشه به طول کلی توسط مجموعه ما عوض شده، چون اصلا قابلیت اجرا نداشت. برای مثال در نقشه قبلی شیشه‌هایی که طراحی شده بوده با ارتفاع 6 متر بود، در حالی که هیچ جای دنیا شیشه‌هایی با این ارتفاع نصب نمی‌شود. نمی‌دانم اینها به چه صورت پیش‌بینی شده و نقشه‌اش کشیده شده است. فکر می‌کنم کسی که نقشه را کشیده، سال اول دانشگاه بوده و من این را حدس می‌زنم.

وی تصریح کرد: پله‌ها، آسانسور، دیواره‌ها و ... دچار نقص بود که همگی برطرف شدند. زمانی هم برطرف شد که افشین داوری سرپرست بود و من به عنوان مشاور حضور داشتم. همچنین ساختمان به پیمانکار قبلی بدهکار است و ما باید پاسخگوی آن باشیم و در خصوص ضررهایی که طلب می‌کنند با فرامرزیان صحبت کنیم. ما در حال انجام اقداماتی هستیم که مشکلات را دانه دانه از سر راه برداریم و ساختمان را دوباره احیا کنیم.

رئیس جدید فدراسیون دوچرخه‌سواری گفت: من در بدو ورود این کار را انجام دادم. مشکلات زیادی برای ما به وجود آمد و الان هم اینها را برطرف می‌کنیم. در زمان ریاست من تاکنون گچ‌کاری و کارهای مقدماتی صورت گرفت اما به دلیل اینکه باید یکسری مجوزها گرفته شود و سپس این اقدامات صورت بگیرد، کار را متوقف کردیم و الان هم در حال بررسی تامین منابع هستیم. وزارت ورزش کمک‌هایی کرده و از این به بعد نیز بخشی را با کمک وزارت و بخشی را از طریق اسپانسر تامین می‌کنیم .

رشیدی درباره برآورد جدید هزینه‌های تکمیل ساختمان فدراسیون عنوان کرد: برآورد هزینه‌ای که شده، این است که با 8،9 میلیارد تومان بشود ساختمان قابلیت استفاده داشته باشد تا وسایل بخریم و در آن بگذاریم. به هر حال این مبلغ هزینه گزاف و سنگینی است و باید تامین منابع شود و این کار در حال انجام است.

وی در پاسخ به این موضوع که «شرایط کنونی در شأن فدراسیون نیست» گفت: حق با شماست. ما در ناهارخوری کمپ تیم‌های ملی هستیم و به عنوان رئیس اتاقم آنجاست و به امور می‌رسیم. یکی دو اتاق تجهیز کرده‌ایم تا بتوانیم امور ستادی و اجرایی را انجام بدهیم.

رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری درباره انتصابات اخیر اظهار داشت:  دبیر فدراسیون از طریق رؤسای هیئت‌ها معرفی شد. در واقع روسای هیئت‌های استانی به اجماع رسیدند و سه اسم به ما دادند که نفر اول شادنیا بود و ما نامش را به وزارت دادیم و او در نهایت به عنوان دبیر معرفی شد. نایب رئیس را روز دوشنبه معرفی کردم و رسول هاشم‌کندی به این سمت منصوب شد. او فرد فنی و مجرب و کاربلد در حوزه دوچرخه‌سواری است. همچنین خانم ساکی از دوره قبلی نایب رئیس بانوان که ابقایش کردیم.

وی در این باره عنوان کرد: در خصوص کمیته فنی جلسه هم‌اندیشی داشتیم که با رای‌گیری آن را شکل دادیم و این کمیته با خرد جمعی شکل گرفت. همچنین زنگی‌آبادی به عنوان مدیر تیم‌های ملی و وفایی به عنوان مسئول سازمان لیگ انتخاب شدند. همه اینها از خانواده دوچرخه‌سواری هستند و کسی را از بیرون نیاوردیم. یک تعدادی از اینها با فدراسیون قهر کرده بودند. این افراد شناسنامه‌های دوچرخه‌سواری هستند. ما هم آنهایی که قهر کرده بودند، جمع کردیم تا از تجارب آنها استفاده کنیم.

رشیدی درباره انتصاب افشین داوری به عنوان مشاور عالی هم توضیح داد: از علی‌نژاد خواهش کردم که با توجه به تجارب و سوابق داوری، او در جلسات ما باشد و از وجودش استفاده کنیم. داوری باری روی دوش فدراسیون ندارد و با موافقت معاون وزیر به جلسات می‌آید.

صفرزاده؛ دوچرخه‌سوار ایران در المپیک 2020 توکیو

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محمود رشیدی دوچرخه سواری ۸ ۳۸ درصد ۳ ۴۵ درصد دوچرخه سواری فدراسیون دوچرخه سواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۷۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود

شهردار یزد با بیان اینکه شهرداری وظیفه دارد خدمتگزار مردم باشد گفت: هرکجا که مشکلی ایجاد شود، مجموعه شهرداری یزد در صف اول خدمت به مردم است و مطالبات و درخواست‌های آن‌ها را دنبال خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری یزد، ابوالقاسم محی‌الدینی با تاکید بر اینکه شهر یزد با ثبت در میراث جهانی صرفاً یک شهر معمولی نیست، اظهار کرد: بافت تاریخی شهر یزد در فهرست میراث جهانی ثبت شده و بسیاری از آثار و ابنیه این شهر نیز ثبت ملی است و نگاهی ملی و جهانی به بافت تاریخی آن وجود دارد و از مقامات کشور، دولت جمهوری اسلامی و استاندار محترم تقاضا داریم در مبحث قنات‌ها، فرونشست‌ها، فاضلاب شهری و ساماندهی مسیل شهر اعتبارات ملی تخصیص داده شد.

وی افزود: احیای مسیل به ویژه قسمت‌های ابتدا و انتهای آن برای جمع آوری روان آب‌ها، افزایش ایمنی و تاب آوری شهر در مقابل سیلاب‌ها امری ضروری است؛ ولی باید در نظر گرفت که تحقق این امر با اعتبارات شهرداری حتی اعتبارات چند سال شهرداری پاسخگو نیست.

شهردار یزد خاطرنشان کرد: درخواست داریم هرچه زودتر نگاه ویژه‌ای به شهر میراث جهانی یزد شود و اگر این اتفاق نیفتد، با توجه به تغییرات اقلیمی که رخ داده است، هر سال شاهد این فرونشست‌ها در شهر یزد خواهیم بود و شاید این امر شدیدتر هم بشود.

محی‌الدینی گفت: اجرای شبکه‌های دفع آب‌های سطحی، حفر چاه‌های جذبی و احداث سیل بندها، گوشه‌ای از تلاش‌های شهرداری یزد در این مدت بوده است، به نحوی که با احداث سیل‌بندها دیگر دغدغه‌ای برای بارندگی‌های اخیر و ورود آب از بیرون یزد به داخل شهر نداشتیم.

وی ابراز امیدواری کرد: سعی می‌کنیم تا پایان سال پروژه‌های باقیمانده در خصوص دفع آب‌های سطحی را تکمیل کنیم و مردم بدانند که دغدغه ما در شهرداری یزد این است که آن‌ها دغدغه‌ای نداشته باشند.

کد خبر 748766

دیگر خبرها

  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا : ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا: ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • کمبود بیش از ۵هزار شیر هیدرانت آتش‌نشانی در مشهد
  • یک مربی زن، رییس یک رشته پر مدال المپیکی شد!
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شده‌اند
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • زخم عمیقی به دوچرخه سواری زدند که به راحتی درست نمی‌شود
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»