Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بیمه تعاون با بیان اینکه ضریب نفوذ بیمه در کشور ۲.۴ درصد است که باید طبق قانون برنامه به ۷ درصد افزایش یابد، گفت: در راستای افزایش ضریب نفوذ بیمه نخستین مسابقه سخنرانی در صنعت بیمه برگزار می‌شود. صنعت بیمه با فرایند صنعتی شدن کشور یکی از خدمات مورد نیاز خانوار‌ها و صنعت است، اما با وجود گستردگی شرکت‌های بیمه و وجود ۱۰۰ هزار نماینده بیمه در سراسر کشور هنوز سهم بیمه از تولید ناخالص داخلی ناچیز بوده و ضریب نفوذ بیمه در کشور ما ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ درصد است در حالی که بر اساس اهداف قانون برنامه ششم قرار بود این سهم به ۷ درصد برسد. در این راستا نخستین مسابقه بزرگ سخنرانی صنعت بیمه با هدف تربیت بازاریابان و ارائه دهندگان خدمات بیمه در کشور برگزار می‌شود.

حق به جانب، دبیر اجرایی این همایش با بیان اینکه یکی از کلیدی‌ترین مهارت‌ها در شبکه فروش خدمات بیمه خوب صحبت کردن و ارائه جذاب فواید بیمه‌نامه است، گفت: هر شغلی استاندارد‌های خاص خودش را دارد که بالاترین استاندارد مشاغل آمریکاست و ما اگر بخواهیم دانش بازاریابی و فروش صنعت بیمه را ارتقا دهیم باید بتوانیم سخنرانان و مذاکره‌کنندگان حرفه‌ای در صنعت بیمه تربیت کنیم.

وی افزود: در این زمینه اولین مسابقه بزرگ سخنرانی در صنعت بیمه برگزار می‌شود و به سخنرانان برتر جوایزی اهدا می‌شود.

در این نشست همچنین یونس مظلومی مدیرعامل بیمه تعاون و رئیس مسابقه بزرگ سخنرانی صنعت بیمه گفت: مردم هیچ وقت صبح با هیجان از خواب بیدار نمی‌شوند که بگویند امروز می‌خواهیم بیمه نامه بخریم، چون بیمه نامه یک خدمتی است که بر اساس قول آینده و وفای به آن قول فروخته می‌شود. اصولا بیمه‌نامه محصولی نیست که خریدنی باشد بلکه محصولی فروختنی است که باید با ابتکار ارائه‌دهندگان و نمایندگان به مردم فروخته شود.

مدیرعامل بیمه تعاون اظهار داشت: ضریب نفوذ بیمه در کشور ما ۲.۴ درصد است در حالی که قرار بود در برنامه ششم به ۷ درصد برسد، هنوز بیمه‌نامه‌های خرد مانند بیمه عمر، پس‌انداز و بیمه‌نامه بدنه خودرو گسترش پیدا نکرده است و هنوز ۹۰ درصد منازل مسکونی بیمه‌نامه ندارند یا بیمه‌نامه‌هایی که صادر می‌شود، بر اساس سرمایه پایین یا اصطلاحا کم بیمه‌گی پوشش داده می‌شود و این به خاطر فرهنگ پایین بیمه‌گری در کشور ماست.

وی گفت: در حال حاضر صد هزار نماینده فروش بیمه در کشور وجود دارند که ۹۵ درصد آن‌ها مهارت خوب سخنرانی کردن و ارائه مناسب ندارند، بنابراین نمی‌توانند مشتری را متقاعد کنند که بیمه‌نامه بخرد. همچنین ۱۰ میلیون موتورسیکلت در کشور وجود داردکه ۸ میلیون بیمه‌نامه ندارند و فقط ۲ میلیون دارای بیمه‌نامه هستند یا عمده وسیله نقلیه خودرویی فقط بیمه‌نامه شخص ثالث دارند و اکثر آن‌ها بیمه‌نامه بدنه ندارند.

به گفته مظلومی برگزاری مسابقه سخنرانی در صنعت بیمه امسال برای اولین بار برگزار می‌شود و امیدواریم هر سال تکرار شود، البته رویداد مسابقات سخنرانی عمومی در دنیا رایج است، اما مسابقه سخنرانی تخصصی در صنعت بیمه در کشور ما اولین بار برگزار می‌شود.

وی همچنین گفت: در دنیا شبکه فروش بیمه‌نامه کمتر از ۳۰ درصد به صورت آنلاین و غیرحضوری است و هنوز ۷۰ درصد شبکه فروش بیمه نامه در جهان به صورت رو در رو و حضوری است. در کشور ما هنوز کمتر از ۲ درصد از کل فروش بیمه‌نامه‌ها به صورت آنلاین و غیرحضوری است و ۹۸ درصد به صورت حضوری و رو در روست.

مدیرعامل بیمه تعاون تصریح کرد: تنها ۱۵ درصد از کل پرتفوی صنعت بیمه ایران مربوط به بیمه زندگی است، این رقم در ژاپن ۶۶ درصد است و یکی از دلایل این مسأله این است که ۹۵ درصد نمایندگان بیمه نمی‌توانند مزایای بیمه زندگی را برای مردم توضیح دهند و آن‌ها را متقاعد به خرید بیمه‌نامه زندگی کنند.

مظلومی اضافه کرد: اکثر نمایندگان فروش بیمه که مشکلات را به گردن دیگران می‌اندازند در حالی که این ضعف خودشان است. در حال حاضر برخی از نمایندگی‌های بیمه ماهانه ۲۰۰ و حتی ۳۰۰ میلیون تومان درآمد خالص دارند.

وی افزود: در مسابقه سخنرانی تخصصی صنعت بیمه به نفر اول ۵۰ میلیون تومان، نفر دوم ۳۰ میلیون و نفر سوم ۲۰ میلیون و چند جایزه ۵ میلیون تومانی داده می‌شود.

همچنین در این نشست پرویز خسروشاهی قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی نیز گفت: ابتکار مسابقه سخنرانی در صنعت بیمه جدید است و امیدواریم صنعت بیمه تا عمق خانواده‌های ایرانی نفوذ پیدا کند و این امر موجب توسعه امر بیمه شود.

قائم مقام بیمه مرکزی اضافه کرد: در بیمه دو طرف قول دادن و عمل کردن به قول وجود دارد؛ یکی از اشکالات بیمه این است که نمایندگان بیمه فقط در مورد قول دادن صحبت می‌کنند، اما در مرحله عمل به قول کمتر صحبت می‌شود. در حالی که اگر مردم بدانند شرکت بیمه موقع بروز خسارت به جبران خسارت پرداخته و به قول خود عمل کرده است، این بهترین تبلیغ برای جذب سایر مشتریان است.

اولین شرکت بیمه در ایران در سال ۱۳۱۴ به نامه بیمه ایران راه‌اندازی شده، اما هنوز با وجود گسترش صنعت در کشور ما و نیز گسترش شهرنشینی عمده صنایع و خانوار‌ها از پوشش بیمه‌ای مناسب برخوردار نیستند، در حالی که این دو مسأله ایجاب می‌کند صنعت بیمه برای کاستن از مخاطرات و حفظ سرمایه‌های مردم گسترش پیدا کند. برچسب ها: صنعت بیمه ، ضریب نفوذ بیمه ، بیمه تعاون لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000OTZ

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: صنعت بیمه ضریب نفوذ بیمه بیمه تعاون سخنرانی در صنعت بیمه مدیرعامل بیمه تعاون مسابقه سخنرانی ضریب نفوذ بیمه برگزار می شود بیمه در کشور کشور ما فروش بیمه بیمه نامه ۷ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۹۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نکته حائز اهمیت در حمله کوادکوپترهایی که به سخره گرفته شدند

محمدحسین واحدی؛  حتی خود صدا و سیما نیز در گزارش خود گفت که این کواد کوپتر‌ها از داخل شروع به پرواز و حمله کردند، تا بتوانند حواس پدافندهای ایرانی را پرت کنند و  حمله اصلی خود را به خوبی شکل بدهند؛ که به یاری خدا آن طور که می‌خواهند نتوانستند و طبق گفته رسانه‌های عراقی ۶ تا از موشک‌های آن‌ها در عراق رهگیری و ساقط شدند. علاوه بر این آن کواد کوپتر‌ها هم در آسمان اصفهان توسط پدافند سپاه نابود شدند.

اما با این حال چیزی که بیش از همه ذهن من را مغشوش کرده به پرواز  این کواد کوپتر‌ها از داخل ایران است. برد این کواد کوپتر‌ها از یک کیلومتر فراتر نمی‌رود یعنی اینکه از داخل مرکز ایران به پرواز در آمده اند نه اینکه از شهر‌های مرزی شروع به پرواز کرده باشند. پرسشی که اینجا مطرح می‌شود این است که چه کسی یا چه گروه‌هایی این‌ها را از داخل ایران به پرواز در آورده اند و اینکه چطور به داخل ایران این افراد مخرب صهیونیست نفوذ کرده اند.

این نکته‌ای که ما باید در نظر داشته باشیم، این جریان نفوذ همیشه پاشنه آشیل ما بوده در طول تاریخ و باید از این نظر کشور را آسیب شناسی کرد. تا بتوانیم تمام این ریشه جریان‌های نفوذی را در داخل خشک و نابود کنیم. تا اینکه این‌ها را به مسخره بگیریم و کم اهمیت جلوه بدهیم.

همین بی اهمیتی‌ها و مسخره گرفتن‌ها باعث می‌شود که ما از‌جریان نفوذ غافل بشویم. علاوه بر این نیرو‌های اطلاعاتی و امنیتی ما باید سعی کنند بیشترین تمرکز خود را به جریان نفوذ و عملکرد دیگر کشور‌های متخاصم بگذارند، تا بهتر بتوانند آن‌ها را شناسایی کنند. البته سیستم‌های اطلاعاتی مانند موساد بیشتر از پروکسی یعنی افراد داخل آن کشور‌ نیروی اطلاعاتی جذب می‌کند. هرگز موساد و سازمان‌های اطلاعاتی قدرتمند مانند سیا از نیرو‌های خود زیاد بهره نمی‌گیرند، تا موفق‌تر بتوانند نفوذ کنند.

دیگر خبرها

  • تغییر زمان دیدار صنعت نفت - مس رفسنجان
  • قدرت و نفوذ ایران در جهان مایه افتخار است
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی
  • نکته حائز اهمیت در حمله کوادکوپترهایی که به سخره گرفته شدند
  • پاکستان؛ فرصتی طلایی برای اکران و تولیدات مشترک سینمایی
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • دو عضو کانون مازندران منتخب در مسابقه دوست فلسطینی من
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول