Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، احسان مصطفوی، مدیرکارآزمایی واکسن مشترک ایران و کوبا در گفتگو با شبکه سلامت اظهار کرد: کارآزمایی بالینی که انستیتوپاستور دنبال می‌کند بر اساس واکسن مشترک ایران و کوباست. در این روند ۸ شهر کشور، ۲۴ هزار داوطلب وارد فاز مطالعه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه در ۶ شهر ۲ دُز تزریق این واکسن صورت گرفته است، افزود: در استان‌های یزد و زنجان علاوه بر دو دُز تزریق واکسن نیز تزریق سوم دُز یادآور را خواهیم داشت.

مصطفوی با اشاره به اینکه روز گذشته ۸ شهر مورد مطالعه ما، دُز دوم تزریق واکسن را به پایان رساندند، گفت: در بازه زمانی یک‌ماهه در مورد دو شهر باقی مانده، دُز سوم تزریق خواهد شد. در مورد ۶ شهر دیگر نیز پیگیری داوطلبان را در بازه زمانی دو ماه و نیمه باید داشته باشیم تا اثربخشی واکسن را مورد سنجش قرار دهیم.

مدیرکارآزمایی واکسن مشترک ایران و کوبا  تصریح کرد: تاکنون عوارضی از تزریق این واکسن گزارش نشده است. هر واکسنی که وارد بازار می‌شود عوارض گذرایی دارد اما عوارض واکسن ما خفیف بوده است. باید بگویم که واکسن مشترک ایران و کوبا بی خطر است؛ شایع‌ترین عوارض گزارش شده، دردِ محل تزریق بوده است.

مصطفوی ادامه داد: دُز سوم یادآور اثربخشی واکسن را بیشتر می‌کند. شاید در مورد همه واکسن‌های کرونا تزریق یادآور، یک یا دو بار در سال را داشته باشیم.

او با تاکید بر اینکه برای واکسن چارچوبی تعریف شده است، گفت: در فاز سوم تزریق واکسن، اثربخشی و بی خطر بودن مورد بررسی قرار می‌گیرد. گذر زمان بسیاری از مسائل را در خصوص ایمنی زایی واکسن مشخص می‌کند.

مدیرکارآزمایی واکسن مشترک ایران و کوبا ادامه داد: اثربخشی و بی خطر بودن واکسن برای سازمان غذا و دارو باید به اثبات برسد تا اجازه واکسیناسیون عمومی صادر شود. در مورد این واکسن نیز همین انتظار را داریم، وقتی بی‌خطر بودن و اثربخشی واکسن مورد تایید قرار گرفت در سبد واکسیناسیون عمومی قرار می‌گیرد.

مصطفوی یادآوری کرد: زیرساخت‌های تولید واکسن آغاز شده و به محض دریافت مجوز به بازار ورود پیدا خواهد کرد. آماده ایم واکسن را در کنار سایر واکسن ها در سبد واکسیناسیون کشور قرار دهیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسن مشترک ایران و کوبا اثربخشی واکسن ز تزریق بی خطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۹۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد

رئیس سازمان غذا و دارو درباره روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب‌العلاج توضیح داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی غذا و دارو، سید حیدر محمدی در خصوص تأمین داروی بیماران تالاسمی اظهار کرد: چند سالی است که با مشارکت انجمن تالاسمی و متخصصین خون و آنکولوژی روند تأمین داروی این بیماران با استفاده از داروهای تولید داخل بهبود یافته است.

وی با اشاره به اینکه تمامی داروهای بیماران تالاسمی در کشور تولید می‌شود، افزود: با توجه به تقاضای برخی بیماران و تفاوت اثربخشی روی آنها، بخشی از سهمیه تأمین داروی این بیماران از مسیر واردات صورت می‌گیرد.

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ میزان داروهای وارداتی بیماران تالاسمی افزایش چشمگیری داشت که با تلاش بانک مرکزی و تأمین ارز، تأمین دارو نیز انجام شد؛ امسال نیز امیدواریم که با کمک بانک مرکزی و تأمین ارز مورد نیاز، داروی این بیماران را تأمین کنیم.

وی با اشاره به اینکه میزان تولید و واردات داروی بیماران تالاسمی رشد خوبی داشته است، گفت: بخشی از هزینه‌های داروی این بیماران توسط بیمه سلامت و صندوق بیماران صعب‌العلاج تقبل می‌شود تا بیماران دغدغه‌ای برای تأمین دارو نداشته باشند.

محمدی با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود، اضافه کرد: برخی از شرکت‌های خارجی به بهانه تحریم، از فروش دارو به ایران ممانعت می‌کنند، که دلیل برخی کمبودهای مقطعی همین محدودیت‌های بین‌المللی است. در سازمان غذا و دارو به صورت مستمر هر مسیری را برای تأمین داروی بیماران سپری کرده و تلاش می‌کنیم در حد نیاز افرادی که نسبت به داروی داخلی حساسیت دارند به داروی وارداتی نیز دسترسی داشته باشند.

وی در خصوص تأمین داروی بیماران خاص اظهار کرد: داروی بیماران خاص به صورت مستمر تأمین می‌شود، اما داروی بیماران نادر داروهایی هستند که بعضاً هزینه‌اثربخشی آنها به اثبات نرسیده است و ممکن است خود کشور تولیدکننده نیز در حال بررسی هزینه اثربخشی آن باشد؛ بنابراین هزینه اثربخشی دارو قبل از ورود به کشور باید بررسی شود. عمده داروی بیماران خاص در کشور تولید می‌شود، اما ممکن است در مورد برخی کمبودها بحث تولید داخل و نمونه خارجی مطرح باشد که طبیعتاً مکلف هستیم داروهایی که دارای مشابه تولید داخل هستند و اثربخشی آنها به اثبات رسیده را مورد حمایت قرار دهیم، اما در صورتی که اثبات شود نمونه داخلی روی بیمار اثرگذار نیست سهم کمی از بازار از طریق واردات تأمین می‌شود.

کد خبر 751461

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • مهمترین اخبار ۱۹ اردیبهشت/احتمال عرضه داروی ایرانی SMA
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود
  • روان‌سازی در مرزها منجر به افزایش صادرات به افغانستان خواهد شد
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته