Web Analytics Made Easy - Statcounter

دزموند لی، وزیر توسعه ملی سنگاپور در نشست سران شهرهای جهان ادعا کرد که دولت به زودی جنبش جذب عموم مردم در اهداف توسعه درازمدت کشور را آغاز خواهد کرد؛ در این نشست مدیران نقاط مختلف دنیا گرد هم می‌آیند تا تجربیاتشان را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و به بررسی چالش‌های پیش روی شهرهای پایدار بپردازند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، علوم ارتباطات یکی از مهم‌ترین مولفه‌هایی است که به جمهوری سنگاپور کمک می‌کند در طراحی شهری و حفظ زیست‌پذیری شهرها موفق عمل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کشور به افزایش زمین برای اهدافی فراتر از کاربرد امروزی آن‌ها نیاز دارد تا بتواند به توسعه پایدار دست یابد و جایگاه خود را به عنوان یکی از زیست‌پذیرترین نقاط جهان حفظ کند. شیوع بیماری کووید -۱۹ نشان داد که نه تنها استفاده کارآمد از منابع کمیاب اهمیت ویژه‌ای دارد، بلکه سنگاپور نیازمند زمین‌های بیشتری است تا در مواقع ضرورت برای اهداف جدیدی مورد استفاده قرار دهد. به عنوان مثال، طی پاندمی کرونا کمبود فضا باعث شد بسیاری از مدارس و مراکز همایش‌ها به مکان‌هایی برای قرنطینه افراد مبتلا به بیماری کووید -۱۹ تبدیل شود و هتل‌های سراسر کشور نیز توسط اقشار مختلف جامعه، با هدف خودجداسازی اجتماعی مورد استفاده قرار گیرد.

علاوه بر این، افراد بی‌خانمان زیادی از ساختمان‌های عمومی کمتر استفاده شده طی دوران کرونا به عنوان واحدهایی مسکونی بهره گرفتند و حتی پارکینگ‌های خودرو در سراسر کشور به مکان‌هایی برای مراقبت از بیماران مبتلا به ویروس کرونا تبدیل شد. آقای لی همچنین ادعا کرده است از آن‌جا که شیوع بیماری کووید -۱۹ زندگی بشر را از جنبه‌های مختلف تحت تأثیر قرار داده است، بنابراین، مقامات کشور باید در نحوه استفاده از زمین و طراحی شهری تجدید نظر کنند و بهبودهای قابل توجهی در آن به وجود آورند. به عنوان مثال، شاید لازم باشد فضای به کار برده شده برای دفاتر کاری برای اهداف جدیدی مورد استفاده قرار گیرد چرا که دورکاری در میان جمعیت زیادی از مردم سراسر کشور ترویج یافته است. از سوی دیگر، مدیران باید طراحی منازل را تغییر دهند و فضایی هر چند کوچک از آن را به فعالیت افرادی اختصاص دهد که برای همیشه قرار است دورکار باقی بمانند.

دولت سنگاپور به زودی جنبش جذب مردم به مشارکت در برنامه بازبینی طراحی درازمدت را آغاز خواهد کرد که در آن، مقامات طراحی مربوط به استفاده از زمین برای مدت ۱۰ سال را آغاز خواهند کرد. این طرح توسط وزیر آقای لی و سازمان توسعه شهری اداره می‌شود و شامل دستورالعمل‌هایی برای توسعه بیشتر کشور در آینده با استفاده از زمین‌های کوچک شهری است. آقای لی ادعا کرده است که برای پیاده‌سازی این طرح در سال جاری و پس از گذشت یک دهه، ایده‌های ارائه شده از سوی عموم مردم برای شهرهای آینده مورد توجه مقامات ارشد قرار خواهد گرفت تا از این طریق، شهرهایی زیست‌پذیر برای خود مردم از نو طراحی شود.

بسیاری از مقامات نیز در این نشست اظهار کردند که سنگاپور به زمین‌هایی بدون استفاده نیاز دارد تا برای بحران‌های احتمالی در آینده مورد استفاده قرار دهد و با کمبود فضا برای برداشتن چالش‌های پیش روی زندگی شهروندان در هنگام وقوع فجایع مواجه نشود. در این راستا، ایجاد مکان‌هایی چندمنظوره می‌تواند بسیار مؤثر واقع شود چرا که این فضاها در مواجهه با موقعیت‌های مختلف و وقوع پاندمی‌هایی نظیر کرونا، به بهترین شکل ممکن سازگار می‌شوند و چالش پیش روی کمبود فضا در شهرها را حل می‌کنند.

وزیر توسعه ملی سنگاپور بر این باور است که اگر سازه‌هایی نظیر هتل‌ها با هدف چندمنظوره بودن طراحی شود، آنگاه در مواجهه با پاندمی‌های آینده، کمبود فضاهای شهری برای کاربردهای دیگر را جبران می‌کند. پروژه‌های زیرساختی جدید شهرهای سراسر کشور نیز باید با در نظر گرفتن کاربردی دو یا چندگانه طراحی شود تا در زمان بحران، برای اهداف مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

پاندمی کرونا باعث شد مردم سنگاپور به دور از سایرین به گذراندن اوقات فراغت خود در پارک‌ها و فضاهای سبز بپردازند و همین امر، اهمیت چنین مکان‌هایی را در نگاه آن‌ها، به طور قابل توجهی افزایش داد. علاوه بر این، سیستم‌های حمل و نقل و ارتباطات دیجیتالی نیز از ارزش بسیار بالایی در دوران کرونا برخوردار شد چرا که امکان تردد و ارتباط افراد با یکدیگر به روشی امن را فراهم می‌آورد.

از نظر وزیر توسعه ملی سنگاپور، وجود اعتماد بین مردم و دولت از دیگر مؤلفه‌های مهمی به شمار می‌رود که از طریق تعامل بین جوامع و مقامات ارشد حاصل می‌شود و طی دوران کرونا، به واسطه فداکاری مردم برای نجات همنوعان خود شکل گرفته است. اعتماد در سنگاپور طی دوران کرونا بین سه گروه کارگران، افراد اهل کسب و کار و دولت شکل گرفت و به آن‌ها در یافتن استراتژی‌هایی به سود همه کمک کرد.

کد خبر 502437

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهای جهان سنگاپور پاندمی کرونا و شهرها زیست پذیری شهر زیست پذیر زیست پذیری شهر کووید ۱۹ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مورد استفاده قرار دوران کرونا سراسر کشور برای اهداف مکان هایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۰۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا الله بداشتی پیش از ظهر چهارشنبه در بازدید از یک کارخانه تولید فولاد و آلومینیوم در شهرک صنعتی اشتهارد ضمن تبریک روز کارگر گفت: اگر فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی داشته باشیم و فعل ما می‌توانیم را به درستی صرف کنیم، می‌توانیم بر همه مشکلات کشور فائق بیاییم؛ اصل بر آن است که این تفکر در جامعه حاکم شود.

رئیس سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور مطرح کرد: کارگرانی که در این واحد تولیدی بر همه مشکلات فائق آمده‌اند، به این جهت بوده که توکل به خدا، توسل به شهدا، آرمان خواهی و تلاش مضاعف در قسمت‌های تصمیم گیرنده و عمل کننده به وضوح قابل مشاهده است، یعنی آنچه تفکر است و آنچه اقدام می‌شود.

وی امیدآفرینی را مأموریت ذاتی و رسالت این سازمان دانست و بیان کرد: امروز فرزندان شما در سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور، به عنوان گروه‌های جهادی تحولی هوشمند با بهره گیری از ظرفیت‌های درون سازی، بومی سازی و الگوسازی و بکارگیری متخصصان، محققان، اندیشمندان و جوانان ایران توانسته‌اند تحریم‌ها را بی اثر کنند.

الله بداشتی با اشاره به اینکه تلاش مجاهدانه موجب کسب موفقیت می‌شود و با بیان اینکه امروز تفکر است که می‌تواند تشکل را هدایت کند و این تفکر امروز کارساز است، عنوان کرد: همه در کنار یکدیگر باید راهبرد شعار سال را عملیاتی کنیم. رهبر معظم انقلاب در دیدار با جمعی از کارگران تکلیف را بر مدیران کشور تمام کردند و امنیت شغلی فصل الخطاب فرمایشات ایشان بود.

رئیس سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور با اشاره به اینکه کارگران ستون فقرات تولید کشور را شکل می‌دهند، مطرح کرد: عایدی سفره‌های کارگران باید با بهره مندی از حوزه تولید رنگین شود. اگر حال کارگران خوب شود حال کشور خوب می‌شود، بنابراین باید اهتمام لازم نسبت به شرایط و وضعیت آنها صورت گیرد تا بتوانند مجاهدانه فعالیت کنند.

وی بیان کرد: امروز دست بر زانوان خود گذاشته و ایستاده‌ایم و فریاد می زنیم که ما می‌توانیم. اگر در صنعت موشکی و بازدارنده دفاعی به موفقیت دست یافته‌ایم، چون شهدایی مانند طهرانی مقدم و حاج قاسم‌ها را تقدیم کرده‌ایم، خون داده و امنیت آفریده‌ایم. اگر در صنعت نیز این اتفاق رقم بخورد، بالنده ترین صنعت، صنعت جمهوری اسلامی خواهد بود.

الله بداشتی اظهار کرد: با تلاش کارگران، محققان و پژوهشگران جوان و درون سازی و داخلی سازی و استفاده از ظرفیت‌های افراد متخصص، متعهد و پای کار می‌توانیم نگاه خود را از عایدی هایی که دشمن قرار است به ما بدهد، برداریم زیرا کسانی که به دشمن پناه می‌برند، زیان دیدگان هستند. سپاه و بسیج همواره در همه شرایط در کنار مردم هستند و مشکلات آنها را رفع می‌کنند.

رئیس سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور گفت: امروز این سازمان به عنوان یک قشر تخصصی در کنار صنعت، تولید و کارگران مطالبه گرانه مباحث آنها را دنبال می‌کند تا راهبرد سال تحقق یابد. جهش تولید زمانی تحقق می‌یابد که تنگناها و مشکلات تولید حل شود و بتوانیم موانع پیش روی عرصه تولید و کارگری را رفع کنیم.

کد خبر 6094282

دیگر خبرها

  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • با تور سریلانکا به کدام شهرها سفر می‌کنیم؟
  • سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است
  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت