Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک احمدی در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره احتمال ایجاد انشعاب جدید در انجمن شرکت‌های حمل و نقل ریلی به انجمن شرکت‌های باری و مسافری اظهار کرد: چنین موضوعی صحت ندارد؛ در حال حاضر همه شرکت‌های ریلی اعم از باری، مسافری و خدمات صنعتی در این تشکل صنفی حضور دارند.

قرار نیست شرکت‌های مسافری انجمن جدید تشکیل دهند

وی با رد این ادعای برخی شرکت‌های مسافری که انجمن شرکت‌های ریلی به دلیل حمایت از منافع شرکت‌های باری، نتوانسته از تسهیلات کرونایی شرکت‌های مسافری حمایت کند، گفت: تعدادی از مدیران شرکت‌های مسافری در یکی از جلسات مطرح کردند که ما از انجمن جدا شویم؛ اما موافقت نشد و قرار شد با همین روند ادامه دهیم چون پروسه تشکیل انجمن صنفی جدید، بسیار پیچیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیئت مدیره انجمن شرکت‌های حمل و نقل ریلی درباره پیگیری این تشکل صنفی برای اخذ تسهیلات کرونایی شرکت‌های ریلی مسافری تصریح کرد: مشکل اصلی و سد راه اعطای تسهیلات کرونایی، به شرکت‌های مسافری، ایراداتی است که سیستم بانکی به تضامین می‌گیرد.

ماجرای سخت گیری بانک‌ها برای عدم اعطای تسهیلات کرونایی

وی ادامه داد: بانک‌ها به شدت سخت گیری می‌کنند؛ مرتباً دستورالعمل‌های بانک مرکزی را مطرح می‌کنند؛ حال آنکه اگر شرکت‌های ریلی مشکل مالی نداشتند که دنبال اخذ تسهیلات بانکی نبودند؛ بنابراین باید نگاه ویژه به نحوه اعطای این تسهیلات باشد تا مشکلات شرکت‌ها کمرنگ‌تر شود. نه اینکه سخت گیری ها بیشتر شود.

احمدی درباره وثایق بانکی گفت: شرکت‌های ریلی مسافری آمادگی دارند تا واگن‌های خود را به عنوان وثیقه، در رهن بانک بگذارند، ولی بانک‌ها زیر بار نمی‌روند؛ در حالی که قانون دسترسی آزاد به حمل و نقل ریلی صراحتاً می‌گوید واگن‌ها دارای سند رسمی بوده و اسناد آنها قابل ترهین است ولی بانک‌ها چون با این قانون آشنا نیستند یا بعضاً نمی‌خواهند آشنا شوند، با وثاقت واگن‌ها برای تسهیلات بانکی، به شدت مسأله دارند.

خیلی از مقامات به بانک‌ها دستور پرداخت وام دادند اما بانک‌ها عمل نکردند

وی خاطرنشان کرد: هم رئیس کل بانک مرکزی، هم وزیر راه و شهرسازی و هم دیگر مقامات ارشد دولت بارها دستورات لازم برا برای بانک‌ها در خصوص اعطای تسهیلات کرونایی به شرکت‌های ریلی صادر کرده‌اند اما در عمل بانک‌ها این دستورات را در نظر نمی‌گیرند از این جنس دستوراتی که منتج به نتیجه نشده، زیاد داریم.

رئیس انجمن شرکت‌های ریلی تأکید کرد: اخیراً بار دیگر با پیگیری‌های گسترده‌ای که داشته‌ایم، فراخوان جدیدی به شرکت‌های ریلی شده تا از محل اعتبار سابق، اعطای تسهیلات کرونایی به شرکت‌های ریلی اجرایی شود؛ به شرکت‌ها گفته شده تا مشخصات و مختصات هزینه-درآمد خود را بار دیگر اعلام کنند؛ وزارت ره و شهرسازی مذاکراتی با سیستم بانکی داشته است.

درخواست افزایش قیمت بلیت قطار داده ایم

وی درباره افزایش قیمت بلیت قطار مسافری گفت: هزینه‌های شرکت‌های مسافری بسیار زیاد است؛ چند ماه است که این تقاضا را از شرکت راه آهن داشته‌ایم؛ تقاضای شرکت‌ها کاملاً به حق است؛ وقتی به بخش خصوصی می‌گوئیم قیمت بلیت را افزایش ندهید، باید از طرف دیگر هزینه‌های آن را جبران کنیم؛ از سوی دیگر دولت به دلیل نبود منابع، امکان پرداخت یارانه ندارد؛ شرکت‌های ریلی مسافری را موظف کرده‌اند در کوپه ۴ نفره برای ۲ نفر بلیت بفروشند اما هزینه‌های جاری شرکت‌ها، همچنان برای ۴ نفر است؛ شرکت‌ها این مابه التفاوت را از کجا باید تأمین کنند؟

احمدی با بیان اینکه سرمایه گذاری خرید واگن را خود شرکت‌ها انجام می‌دهند نه دولت، گفت: دولت به جای حمایت از سرمایه گذاری بخش خصوصی در حمل و نقل ریلی مسافری، عمداً کاری می‌کند که این سرمایه گذاری غیر اقتصادی شود. شرکت‌های ریلی به تدریج با این روند نابود می‌شوند.

قیمت بلیت قطار باید آزادسازی شود

وی درباره درخواست آزادسازی قیمت بلیت قطار مسافری یادآور شد: در این خصوص، در حال کار کردن روی موضوع هستیم اما نمی‌خواهیم چالش و حاشیه ایجاد کنیم؛ فرآیند مربوطه را طراحی کرده‌ایم. سال هاست که این موضوع مطرح است و ما درخواست خود را به شرکت راه آهن داده‌ایم اما به دنبال آن هستیم تا با حداقل حواشی این اتفاق رخ دهد.

کد خبر 5241740

منبع: مهر

کلیدواژه: بابک احمدی انجمن شرکت های حمل و نقل ریلی بلیت قطار قیمت بلیط قطار آزادسازی نرخ بلیت تسهیلات کرونایی انتخابات 1400 قیمت دلار قطع برق مصرف برق بانک مرکزی ایران قیمت نفت شاخص کل بورس بازار سهام بازار سرمایه وزارت راه و شهرسازی تولید نفت قیمت طلا محمد اسلامی ویروس کرونا اعطای تسهیلات کرونایی شرکت های مسافری انجمن شرکت قیمت بلیت قطار حمل و نقل ریلی شرکت های ریلی ریلی مسافری شرکت ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۰۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه بزرگ در حمل و نقل ریلی استان یزد/ قطار سریع‌السیر یزد حذف شد

نایب رئیس دفاتر خدمات مسافرتی یزد با اشاره به حفظ یک رام قطار سریع السیر در یزد گفت: احتمالاً به علت تردد قطارهای باری، قطار مسافرتی مسیر یزد حذف شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، محمد مهدی رجایی فرد با بیان اینکه فاجعه‌ای بزرگ در بحث حمل و نقل ریلی یزد رقم خورده که امروز موجب گلایه بسیاری از ماست، اظهار کرد: از ایام کرونا به هر بهانه‌ای بود چند قطار را از مسیر یزد حذف کردند.

وی گفت: بعد از دو سال پیگیری استاندار محترم، نمایندگان مجلس و بخش خصوصی و مسئولان راه آهن یزد این قطار سریع السیر به یزد آمد و قرار بود دو رام از این قطار به یزد بیاید.

نایب رئیس دفاتر خدمات مسافرتی یزد ادامه داد: با عدم مدیریتی که شکل گرفت همین یک رام قطار افزوده شده نیز از یزد در دعوای بین راه آهن و شرکت رجا گرفته شد.

رجایی فرد با اشاره به اینکه احتمالاً به علت تردد قطارهای باری قطار مسافرتی مسیر یزد حذف شده است، تصریح کرد: روزانه ۶۰۰ نفر ظرفیت از حمل و نقل ریلی یزد حذف شد، در حالی که دو هفته از حذف این قطار گذشته شده است و همه قرار بود پیگیری کنند.

وی با اشاره به اینکه مدیران راه آهن وعده‌های زیادی دادند که به زودی مشکل حل می‌شود، گفت: دو هفته گذشته و هیچکدام اقدامی نکردند.

نایب رئیس دفاتر خدمات مسافرتی یزد بیان کرد: از سوی دیگر شهرهایی مانند شیراز، اصفهان، کرمان و دیگر همجوار ما هرکدام روزانه چهار تا پنج قطار دارند و ما روزانه یک قطار ترنست داشتیم که آن نیز حذف شده است.

به گزارش ایمنا، هنوز چند ماهی از راه‌اندازی یک رام قطار سریع‌السیر نگذشته بود که این قطار هنوز نیامده اکنون دو هفته‌ای است که از مسیر یزد حذف شده است.

کد خبر 750553

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت متقاضیان تسهیلات مسکن در این بانک مشخص شد
  • ورود قطار ۵ ستاره به شبکه ریلی همدان
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان وارد کشور شد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • خانه‌دار شدن کارگران واجد شرایط استان یزد با تسهیلات ارزان قیمت
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • قیمت بلیت کنسرت‌های تهران به ۹۰۰ هزار تومان رسید!
  • فاجعه بزرگ در حمل و نقل ریلی استان یزد/ قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • فاجعه در حمل و نقل ریلی یزد