Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از بخش رسانه‌ای سفارت ایران در زیمباوه، «عباس نوازانی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در زیمباوه در دیدار با «مونیکا موتسوآنگوآ» وزیر اطلاعات، تبلیغات و رسانه‌های عمومی این کشور، موضوعات همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر اطلاعات، تبلیغات و رسانه‌های عمومی زیمباوه در این ملاقات گفت: دولت زیمبابوه ضمن محکوم کردن تحریم‌های ظالمانه و نامشروع دولت ایالات متحده آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، همواره حامی دولت و مردم ایران در این برهه سخت ناشی از فشارهای اقتصادی غیرقانونی آمریکا است. 

وی ادامه داد: به شاهکار شما در مقابله و مقاومت در برابر این تحریم‌های ظالمانه درود می‌فرستیم.

موتسوآنگوآ با اشاره به مقاومت ایران در برابر تحریم‌های یکجانبه آمریکا اظهار داشت: هم‌اکنون دنیا شاهد آن است که دولت جدید آمریکا به این درک رسیده است که دیگر نمی‌توان با زبان زور و تحریم با مردم ایران حرف بزند و به ناچار باید با ایران مذاکره کنند و این بیانگر قدرت ایران در صحنه بین‌المللی است.

وزیر اطلاعات، تبلیغات و رسانه‌های عمومی زیمباوه با اشاره به حمایت‌های ایران از این کشور تصریح کرد: دولت زیمبابوه هرگز حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران را در مقابل رژیم نژادپرست اقلیت سفید پوست زیمبابوه از یاد نمی‌برد و اعتقاد دولتمردان زیمبابوه بر این است که هر گونه فشار و زورگویی علیه ایران به منزله اقدام علیه زیمبابوه است. 

موتسوآنگوآ افزود: زیمبابوه همواره ایران را الگویی بسیار خوب برای حکمرانی مطلوب و حکومت دمکراتیک تلقی می‌کند و برگزاری انتخابات مختلف در ایران بیانگر وجود سطح عالی دمکراسی در جمهوری اسلامی ایران در مقایسه با کشورهای منطقه با حکومت‌های پادشاهی است. 

وی وضع حقوق‌بشر در اراضی فلسطین اشغالی را اسفبار توصیف و خاطرنشان کرد: اساسا حقوق‌بشر توسط اسراییل در این مناطق رعایت نمی‌شود اما شاهد آن هستیم که دولت آمریکا به صراحت از این رژیم حمایت می‌کند.

برچسب‌ها جمهوری اسلامی ایران زیمبابوه دولت آمریکا ایالات متحده آمریکا ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران زیمبابوه دولت آمریکا جمهوری اسلامی ایران زیمبابوه دولت آمریکا ایالات متحده آمریکا ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۳۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند

به گزارش همشهری آنلاین، تارنمای شبکه اقتصادی بلومبرگ دیروز (سوم اردیبهشت) در گزارشی با اشاره به تصویب تشدید تحریم های جدید علیه صادرات نفت ایران در مجلس آمریکا نوشت: تحلیلگران بازار نفت معتقدند که جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا از انجام هرگونه حرکتی که می تواند قیمت نفت خام یا بنزین را برای مصرف کنندگان آمریکایی افزایش دهد، بیزار است.

به گفته کارشناسان، رئیس جمهوری آمریکا احتمالا از اختیارات پیش بینی شده در این طرح برای اعمال معافیت ۱۸۰ روزه در اجرای این تحریم ها استفاده و از اجرای سختگیرانه آن اجتناب خواهد کرد.

به نوشته بلومبرگ، وضعیت کنونی تا حدودی مشابه اوضاعی است که دولت بایدن با روسیه و تهاجم آن به اوکراین مواجه است. اگرچه کاخ سفید تحریم هایی را علیه روسیه اعمال کرده، اما در همین حال تلاش کرده تا ضمن محدود کردن درآمدهای این کشور اجازه دهد صادرات نفت آن همچنان جریان داشته باشد تا عرضه جهانی تحت فشار قرار نگرفته و تورم که از جمله دغذغه های انتخاباتی بایدن است، افزایش نیابد.

واشنگتن همچنین در روزهای اخیر و با وجود تمدید تحریم ها علیه نیکلاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا، با تداوم صدور نفت آن کشور موافقت کرد.

به گفته شرکت مشاوره انرژی کلیر ویو (ClearView Energy Partners) مستقر در واشنگتن، در صورت اجرا و اعمال تحریم های جدید، قیمت های جهانی نفت می تواند به میزان ۸.۴۰ دلار افزایش یابد.

رویترز پیشتر به نقل از کلیر ویو نوشته بود که ۲ طرح مصوب مجلس، "در صورت اجرا و اعمال می‌توانند بر صادرات نفت ایران تأثیر مستقیم بگذارند. "

به گفته این گروه پژوهشی، در طرح نخست که "قانون توقف پهلوگرفتن نفتکش های ایران" (SHIP / Stop Harboring Iranian Petroleum) نامگذاری شده، بنادر، کشتی‌ها و پالایشگاه‌هایی که "آگاهانه" در حمل و نقل، انتقال، تراکنش مالی و فرآوری نفت خام و محصولات نفتی ایران شرکت می‌کنند، تحریم می شوند. کشتی هایی که این ممنوعیت را نقض کنند به مدت ۲ سال از ورود به بنادر آمریکا منع خواهند شد.

با این حال، این طرح شامل معافیت های ۱۸۰ روزه است که بایدن می تواند از آن برای جلوگیری از افزایش قیمت نفت استفاده کند.

مصوبه دوم نیز یک طرح ضد ایران و چین است که تحریم‌های ثانویه بر نفت ایران را به هرگونه معامله خرید نفت از ایران توسط یک موسسه مالی چینی گسترش می دهد. این تحریم ها با ارزیابی های سالانه آغاز شده و اجرای آن تا سال ۲۰۲۹ ادامه خواهد داشت.

رئیس جمهوری آمریکا در این مورد نیز می تواند معافیت های دوره ای تحریم ها را اعمال کند.

کد خبر 846699 منبع: ایرنا برچسب‌ها نفت ایران و آمریکا خبر ویژه تحریم جوزف بایدن

دیگر خبرها

  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل
  • فرمانده کل ارتش: ایران به هر کجای رژیم صهیونیستی را لازم باشد موشک می‌زند/ اگر باز هم خطایی سر بزند قدرتمندتر از قبل پاسخ می‌دهیم/ زوایای مختلف عملیات‌ها 10 تا 20 سال بعد گفته می‌شود
  • بیانیه وزارت خارجه در سالگرد واقعه طبس و شکست آمریکا
  • رهبر انقلاب: با جهش تولید، جیب و دست کارگر پر می‌شود /هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • تحریم های جدید ضد ایرانی دولت بایدن
  • بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند
  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد