Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،ارژنگ عزیزی سه شنبه در بازدید از کارخانه سبلان پارچه افزود: امروز شاهد هستیم بعد از ۱۵ سال وقفه این مجموعه عظیم‌ به چرخه تولید بازگشته و این کارخانه با ظرفیت اشتغال پنج  هزار نفری نقش موثری در رفع بیکاری و صادرات غیرنفتی در منطقه دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل افزود: خاک مغان به عنوان حاصل‌خیزترین خاک منطقه نقش مهمی در تامین مواد اولیه کارخانه سبلان پارچه دارد و به زودی شاهد جهش تولید در این کارخانه خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جواز تاسیس این واحد در سال ۱۳۸۱ صادر شده گفت: در سال ۸۲ حدود ۱۸ هکتار از اراضی شهرک های صنعتی شماره  ۲ اردبیل به آن اختصاص داده شد و این طرح با ۶۵ درصد مشارکت بانک تجارت بعد از ساخت و ساز ۱۳۰ هزار متر مربع زیربنا و استقرار بهترین ماشین آلات خط تولید در مردادماه سال ۱۳۸۶ به بهره برداری رسید.

عزیزی اضافه کرد: در طرح اولیه اشتغال زایی پنج هزار نفری در این کارخانه مدنظر بود که متاسفانه با فاصله یکسال بعد از بهره برداری در سال ۱۳۹۰ با رای شعبه ۲۲ دادگاه عمومی تهران ورشکسته اعلام شد.

معاون اقتصادی استاندار اردبیل بیان کرد: از تاریخ مذکور تا کنون این واحد بصورت استیجاری اداره می شد و به همین دلیل تعیین تکلیف مالکیت این واحد به منظور امکان برنامه ریزی میان مدت و بلند مدت همواره مورد تاکید استانداری و مسئولین استان قرار گرفت و سرانجام این واحد تولیدی فعال شد.

حجت‌الاسلام حسین کثیرلو رئیس کل دادگستری استان اردبیل هم در این بازدید گفت: طبق سیاست‌های دستگاه قضایی در تلاش هستیم هیچ مجموعه صنعتی در استان تعطیل نشود و از کلیه فعالان صنعتی و تولیدکننده در سطح استان حمایت لازم قضایی انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: در سفر سال گذشته آیت الله رئیسی به استان اردبیل، ۲۱ مصوبه در رابطه با حوزه تولید استان به تصویب رسید که یکی از مهم‌ترین برکات سفر رئیس قوه قضائیه رفع مشکلات سبلان پارچه بود.

کثیرلو افزود: طبق گفته مدیرعامل مجموعه سبلان پارچه پس از رفع مشکلات این مجموعه بزرگ تولیدی، در حال حاضر یک هزار و ۴۰۰ نفر مشغول به کار هستند.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل بیان کرد: پیرو سیاست‌های دستگاه قضایی، اشخاصی که مانع فعالیت مجموعه‌های صنعتی بشوند  با آنها به‌شدت برخورد می‌شود.

وی ادامه داد: کارآفرینان و فعالان اقتصادی و صنعتی باید توجه داشته باشند که کلیه اقدامات اعم از تاسیس شرکت، ادامه فعالیت و تهیه کلیه اقلام مورد نیاز باید از راه قانونی انجام شود.

 کارخانه‌ سبلان پارچه در سال ۸۶ شامل هفت کارخانه تولیدی پوشاک زنجیره ای بود که چرخه کامل تبدیل پنبه به نخ و نخ به انواع منسوجات و پارچه‌ها را داشت و با صرف اعتبار یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ﷼ با ظرفیت ایجاد اشتغال برای حدود پنج هزار نفر راه‌اندازی شد.

این کارخانه  در سال های اخیر بدلیل برخی مشکلات به حالت رکود درآمد  و در سال ۹۹ دوباره فعال شد.

برچسب‌ها رونق تولید جهش تولید اشتغال پایدار اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رونق تولید جهش تولید اشتغال پایدار رونق تولید جهش تولید اشتغال پایدار اردبیل سبلان پارچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۶۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوارهای کارخانه نوآوری درخشان یزد برداشته شود

شهردار یزد گفت: دیوارهای کارخانه نوآوری درخشان در راستای زیباسازی بصری شهری و همچنین افزایش تعامل شهروندان با فضای فناوری برداشته شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری یزد، ابوالقاسم محی‌الدینی صبح امروز -پ _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در نشست با مدیران مجموعه پارک علم و فناوری استان یزد با اشاره به برخی از موضوعات متعدد در حوزه‌های زیباسازی شهری در مجموعه کارخانه نوآوری درخشان اظهار کرد: طرح اولیه‌ای با همکاری مشترک شهرداری و پارک علم و فناوری استان تهیه و ارائه شود تا دیوارهای مقابل کارخانه فناوری یزد برداشته شده و فضای مقابل کارخانه که در اختیار مجموعه کارخانه هم باشد، به عنوان یک فضای شهری زیبا برای استفاده شهروندان مورد استفاده قرار گیرد.

وی در این نشست در خصوص مزایای اجرای این طرح، گفت: با افزوده شدن این فضا به فضای در دسترس شهروندان، علاوه بر زیباسازی بصری شهری، تعامل بین مردم و مجموعه فناوری نیز افزایش خواهد یافت.

شهردار یزد افزود: مقرر شد مدیران مجموعه پارک و علم و فناوری استان پس از بررسی‌های لازم، آمادگی خود را در این زمینه اعلام کنند.

محی الدینی در خصوص مباحثی که در حوزه اجرای شبکه فیبر نوری در سطح شهر یزد مطرح شده بود، گفت: در این جلسه مشکلاتی که متأسفانه پیمانکاران شرکت سرمایه گذار در اجرای فیبر نوری ایجاد کرده بودند، مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد با اخذ تعهدات لازم و همچنین پرداخت هزینه خسارتی که این شرکت‌ها وارد کرده‌اند، مجوز جدیدی صادر می‌شود تا شبکه فیبر نوری در سطح شهر تکمیل شود.

وی موضوع تعامل و همکاری شهرداری با صندوق پژوهش و فناوری استان را یکی دیگر از محورهای گفت و گو در این نشست عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به اینکه شهرداری یزد از سال گذشته سهامدار این صندوق شده است، به زودی تفاهم نامه‌ای بین شهرداری و رئیس صندوق امضا خواهد شد و بستر همکاری‌های سازنده بین دو نهاد در زمینه‌های فناوری، نوآوری و خلاقیت به ویژه در حوزه‌های دانش بنیان را فراهم خواهد کرد.

شهردار یزد افزود: در حوزه‌های خلاقیت و نوآوری و ایجاد ناحیه فناوری هم مقرر شد مجموعه پارک علم و فناوری استان طرح‌های خود را در خصوص ایجاد این ناحیه به شهرداری ارائه کند تا پس از بررسی این طرح‌ها در معاونت شهرسازی و معماری شهرداری و تصویب شورای اسلامی شهر، جهت اخذ مجوز به کمیسیون‌های مربوطه ارسال شود.

کد خبر 747317

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • ظرفیت های آبی اردبیل بستر اصولی پرورش آبزیان است
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • افزایش فضای کارخانه نوآوری درخشان یزد
  • دیوارهای کارخانه نوآوری درخشان یزد برداشته شود
  • مجتمع کُک طبس با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد