Web Analytics Made Easy - Statcounter

آندری بابروفسکی متخصص تغذیه در انستیتوی دولتی سن پترزبورگ از پنج اشتباه معمولی نام برد که انسان هنگام تلاش برای رهایی از وزن اضافی مرتکب می‌شوند.

به گفته بابروفسکی، اولین اشتباه ندانستن مقدار واقعی انرژی محصولات است. بسیاری از افراد، با اعتقاد به اینکه غذاهای کاملا سالم خریداری می‌کنند، علاقه‌ای به دانستن میزان کالری آن‌ها ندارند و در نتیجه، آن‌ها بیش از حد لازم چنین غذایی مصرف می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بابروفسکی تاکید کرد: معمولا مردم مصرف محصولات و خوراکی‌های سالم را ترجیح می‌دهند. به طور مثال، آن‌ها در فروشگاه چیزی خریداری می‌کنند که ظاهرا برای لاغری مناسب بوده که بدون چربی، بدون شکر و ... است، اما نباید از این خوراکی‌ها نیز زیاد استفاده کرد.

اشتباه دوم انتقال سریع از زندگی روزانه به یک رژیم کاملا جدید برای لاغری است. مقاومت در برابر یک رژیم کاملا متفاوت، برای بدن شما ممکن است بسیار دشوار باشد و این تلاش بی‌نتیجه بماند.

متخصص تغذیه افزود: وقتی فردی تصمیم می‌گیرد که از روز خاصی شروع به خوردن غذا به صورت کاملا متفاوت کند، مثلا بگوید من عصر غذا نمی‌خورم، یا صبحانه نمی‌خورم یا از گوشت و پروتئین امتناع می‌کنم، من سالاد می‌خورم، این جملات اشتباه است، زیرا برای مدت طولانی فرد این قوانین را رعایت نمی‌کند و با گذشت دو یا سه و یا یک هفته، دست از رژیم سخت خود برای لاغری برمی‌دارد.

اشتباه سوم: میل به کاهش وزن فقط از طریق ورزش و فعالیت بدنی است. این روش بی‌نتیجه است، زیرا حفظ نتایج چنین کاهش وزنی بسیار دشوار است و ورزش همواره باید با تغذیه درست همراه باشد.

چهارمین اشتباه رویکرد بیش از حد احساسی به رژیم کاهش وزن است. تمایل به کاهش وزن فقط با «اراده» می‌تواند باشد، اگر اراده نداشته باشید در نهایت رژیم شما، نتیجه معکوس پیدا خواهد کرد: افزایش استرس نیز به نوبه خود، پرخوری را به همراه دارد.

او توضیح داد: نصف افرادی که می‌خواهند لاغر شوند و قبلا شکست خورده‌اند، به اصطلاح پرخوری روانی یا پرخوری پاروکسیسم پیدا می‌کنند، زیرا یک فرد تحت استرس تحت احساسات شروع به پرخوری می‌کند و در عصر این ولع خوردن غذاهای مورد علاقه مانند اعتیاد به غذا را پبدا می‌کند.

پنجمین اشتباه این است که شخصی که لذت غذا خوردن را از خود محروم می‌کند، در نتیجه از وعده غذایی خود لذت نمی‌برد و از این رو ناامید شده است و در نتیجه رژیم لاغری خود بعد از چند روز را رعایت نمی‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ساعت24

کلیدواژه: کاهش وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۷۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟

تخلف زیرمیزی پزشکان، به دریافت وجه مازاد بر تعرفه‌های قانونی از سوی برخی پزشکان در ازای ارائه خدمات درمانی، اطلاق می‌شود؛ این کار نه تنها غیرقانونی و غیراخلاقی است، بلکه مجازات‌های سنگینی نیز برای متخلفان در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع دریافت وجه اضافی پزشکان از بیماران (زیر میزی) است؛ پزشک نباید شروع به درمان و درمان بیمار را به دریافت مبلغ یا مبالغی فراتر از تعرفه پزشکی یا توافق آن دو در چارچوب قانون موکول نماید؛ واقعیت مسئله این است که در حال حاضر بنا به دلایل مختلفی قصور و تخلفات پزشکان و دست‌اندرکاران پزشکی در مبحث زیرمیزی افزایش پیدا کرده است.

اکنون این سوال مطرح می‌شود که مکانیسم حقوقی برای رسیدگی و بررسی این امور به چه نحوی است و با وجود تعیین تعرفه‌های قانونی در حوزه سلامت، راهکار قانونی برای رسیدگی به تخلفات دریافت وجه غیرقانونی (زیرمیزی) توسط پزشکان چیست.

طبق قانون، پزشکان موظف به ارائه خدمات مطابق با تعرفه‌های مصوب هستند و دریافت هرگونه وجهی مازاد بر تعرفه قانونی ممنوع بوده و تخلف محسوب می‌شود، چرا که این کار خلاف مصوبه و قانون نظام جمهوری اسلامی و حرام است، بنابراین از منظر حقوقی زیرمیزی پزشکان می‌تواند تحت عنوان «وصول و دریافت مال نامشروع» تلقی شود، این بزه از عناوین کلاهبرداری محسوب شده و مرتکب آن از یک سال تا هفت سال زندان محکومیت خواهد داشت.

طبق ماده ۱۰ و ۱۳ آئین نامه انتظامی رسیدگی به تخلفات صنفی و حرفه‌ای شاغلان حرفه‌های پزشکی و وابسته، شاغلان حرفه‌های پزشکی و وابسته مکلف هستند تعرفه‌های خدمات درمانی مصوب
ابلاغ شده از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را رعایت کنند و حق دریافت هیچ‌گونه وجه یا مالی از بیماران را علاوه بر وجوهی که توسط مسؤولان مؤسسه درمانی ذی‌ربط طبق مقررات دریافت می‌شود، ندارند.

طبق قانون، پزشکی که هر گونه وجه دریافت اضافی از بیماران (زیر میزی) داشته باشد، بار اول دو برابر پرداختی بیمار جریمه و توبیخ کتبی می‌شود، بار دوم پنج برابر پرداختی بیمار جریمه و پروانه مسئول فنی نیز لغو شده و بار سوم ۱۰ برابر پرداختی بیمار، پزشک مربوطه جریمه خواهد شد و پروانه مسئول فنی و حتی بیمارستان نیز باید لغو شود.

طبق قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان (مصوب ۲۱/۷/۱۳۹۸)، هر گونه دریافت وجه اضافی از بیماران (زیر میزی) از شیوه‌های غیرقانونی برای وصول هزینه خدمات به مشتریان به شمار می‌آید که این رفتار خلاف قانون، تخلف و جرم محسوب می‌شود و مستلزم تعقیب قانونی است.

وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی نیز با مکانیسم دیگری با این جرم برخورد می‌کند و زمانی که موردی مبنی بر تخلف پزشکان گزارش داشته باشند از طریق کمیسیون ماده ۱۱ در حوزه درمان طبق مقررات با آنها برخورد می‌شود و میزان پولی که بیش از تعرفه از بیمار دریافت شده به وی برگردانده خواهد شد، بنابراین در صورت مشاهده تخلف تعرفه‌ای، بیماران می‌توانند از طریق: ۱- مراجعه به سازمان نظام پزشکی و شکایت در دادسرای نظام‌پزشکی ۲- مراجعه به وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و شکایت از پزشک متخلف در کمیسیون ماده یازده ۳- مراجعه به دادسرای عمومی و انقلاب و طرح شکایت کیفری، اقدام کنند.

کد خبر 748988

دیگر خبرها

  • «جهان لاغر» محسن چاوشی منتشر شد+ صوت
  • تقلای جنایتکاران جنگی برای رهایی از کابوس بازداشت
  • هاشمی‌نسب: قهرمان شویم یا نشویم به استقلال افتخار می‌کنیم
  • ظریف: یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود / اعراب منطقه و اسرائیل به همین دلیل با برجام مخالف بودند؛ نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند / خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد / در کاسپین این اشتبا
  • ظریف: تصور نکنیم اگر FATF را نپذیرفتیم تنبیه نمی‌شویم
  • طعنه مدیر بایرن: باز اشتباه نکنیم، رئال را می‌بریم
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • نتانیاهو: امکان دستیابی به توافق ضعیف است/ وارد رفح می‌شویم
  • آرسنال باید به این ستاره افتخار کند
  • مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟