Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور شیشه‌فروش امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به برگزاری جلسه مدیریت بحران به منظور پیشگیری از غرق‌شدگی افراد در منابع آبی اظهار داشت: امسال از اول سال تاکنون ۷ مورد فوتی در منابع آبی استان اصفهان اتفاق افتاده که ۲ مورد در استخرهای باغات، ۲ مورد در رودخانه، یک مورد در سد مخزنی خمیران و ۲ مورد در استخرهای ذخیره آب کشاورزی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۵۶ مورد حادثه در منابع آبی استان داشته‌ایم که ۲۲ نفر غرق شدند، افزود: رودخانه زاینده‌رود در مناطق باغ‌بهادران و چادگان آب، رودخانه‌های سمیرم و فریدون‌شهر و سدهای مخزنی خمیران در تیران و کرون، باغکل در خوانسار، قره‌قاچ و حنا در سمیرم، کوچری در گلپایگان مستعد حوادث غرقی هستند که همزمان با گرم شدن هوا و بسته بودن استخرها افراد در این رودخانه‌ها شنا می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه دستورالعمل برای پیشگیری و کنترل غرق‌شدگی در منابع آب به دستگاه‌ها ابلاغ شده و در این زمینه برنامه‌ریزی شده است، گفت: اطلاع‌رسانی عمومی از عدم ایمن بودن منابع آبی، رودخانه‌ها و استخرهای کشاورزی برای شنا و همکاری دستگاه‌های اجرایی برای آموزش‌ها و ایمن‌سازی استخرهای ذخیره آب کشاورزی را به جهاد کشاورزی ابلاغ کرده‌ایم.

شیشه‌فروش با اشاره به اینکه در استان اصفهان ۳ هزار و ۵۰۰ استخر ذخیره آب کشاورزی داریم، بیان کرد: تمام استخرهای پرورش ماهی و کشاورزی موظف به فنس‌کشی هستند و جهاد کشاورزی باید بر استخرهای در بخش خصوصی و دولتی نظارت کند و تابلوهای شنا ممنوع را نصب کند و طناب‌های نجات در طول و عرض استخر و نردبان فلزی در استخرها نصب شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اینکه آب منطقه‌ای موظف است تابلوهای شنا ممنوع را در منابع آبی، سدها و رودخانه نصب کند، عنوان کرد: آب منطقه‌ای موظف شد عملیات ساماندهی رودخانه‌ها و اجرای طرح‌های ایمن در رودخانه زاینده‌رود با رفع موانع در بستر و حریم رودخانه‌ها را انجام دهد و گرداب‌هایی که در بستر رودخانه شناسایی شده را کنترل کند.

وی با بیان اینکه آب منطقه‌ای باید طرح‌های ایمنی در کانال‌های انتقال آب کشاورزی، انهار و مادی‌ها انجام دهد و با نصب تابلو و نرده‌گذاری از شنا کردن جلوگیری کند، گفت: سال گذشته ۲ میلیارد تومان برای ایمن‌سازی شبکه های آب انجام شد و امسال هم آب منطقه‌ای ۱۵ میلیارد تومان پیش‌بینی کرده تا کانال‌های منشعب آب را ایمن‌سازی کند.

شیشه‌فروش با بیان اینکه شهردارها باید ایمن‌سازی کانال های انتقال آب در محدوده شهرها را انجام دهند، ادامه داد: شهرداری‌ها باید تیم‌های نجات در رودخانه را داشته باشند و در این راستا باید یک تیم ۱۲ نفره تجهیز شود و همراه با قایق نجات در آب‌های خروشان مستقر شوند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با تأکید بر اینکه منابع طبیعی باید ایمن‌سازی بندهای آبخیزداری را انجام دهد، گفت: صنایع و شهرک‌های صنعتی که دریاچه‌های مصنوعی و منبع ذخیره آب دارند باید رعایت استانداردها را انجام دهند.

وی با بیان اینکه مقرر شد هلال احمر آموزش‌های لازم را به افراد مختلف بدهد و تیم‌های گشت و نظارت را فعال کند، خاطرنشان کرد: ورزش و جوانان باید در استخرها ایمنی و آموزش لازم را داشته باشد و میراث فرهنگی تورهای گردشگری را آموزش دهد که در منابع آبی شنا نکنند و سازمان عمران زاینده‌رود در دهکده چادگان تیم‌های نجات در آب را مستقر و تابلوهای هشدار در این مناطق را نصب کند.

انتهای پیام/۶۳۱۰۱/ج۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: منصور شیشه فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان غرق شدگی در منابع آبی زاینده رود استخرهای کشاورزی مدیریت بحران منابع آبی منابع آب آب منطقه ای آب کشاورزی رودخانه ها ایمن سازی ذخیره آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۷۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان برای ساماندهی راه‌های عشایری خسارت دیده ناشی از سیل در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، عصر امروز _ پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به خسارت سیلاب به بخش‌های مختلف استان، اظهار کرد: مهم‌ترین مشکلات و مراجعین مربوط به بخش کشاورزی است و سیلاب خسارت زیادی را به این بخش وارد کرد.

وی با اشاره به خسارت طرح‌های شیلات، افزود: ترک فعل دستگاه‌ها در خصوص مجوز به طرح‌های شیلات در بستر رودخانه‌ها مشهود است.

معاون امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به از بین رفتن دیوارهای حائل، گفت: دیوارهای حائل روستایی غیر استاندارد زیادی ساخته شده‌است که تأکید ما بر ساخت دیوارهای استاندارد توسط بنیاد مسکن است.

وی با اشاره به انسداد جاده‌های روستایی و قطع آب شرب روستاها در سیلاب گذشته، تصریح کرد: انتظار می‌رود دستگاه‌ها در زمان بحران در رفع مشکلات مردم پای کار بوده و نهایت تلاش و همکاری را داشته باشند.

روستا با اشاره به مطرح شدن مواردی مبنی بر برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه بشار، خاطرنشان کرد: برداشت از بستر رودخانه تحت هر عنوانی ممنوع است و پرونده‌های زیادی هم در این خصوص تشکیل شده‌است.

وی افزود: در بحران‌های اخیر به معنای واقعی و قابل انتظار کاری انجام نگرفت و تصمیمات قاطعی هم در خصوص تخلفات صورت گرفته اتخاذ نشد.

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بر اعتباراتی که در خصوص خسارت بحران به افراد داده می‌شود نظارت شود تا در جای مناسب خود هزینه شوند.

وی تصریح کرد: با پیگیری راهداری و استانداری دستگاه‌های جدیدی برای حوزه راهداری استان خریداری و در اختیار فرمانداری‌ها قرار می‌گیرد تا مشکل کمبود تجهیزات راهداری در استان رفع شود، ضمن اینکه سایر دستگاه‌ها از جمله بنیاد مسکن تلاش کند تا امکانات لجستیکی به روزی برای مواقعی بحرانی خریداری شود.

روستا با اشاره به خسارت بارش‌ها به جاده‌های عشایری گفت: ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبارات برای بهسازی جاده‌های عشایری در نظر گرفته شده‌است که بخش اعظمی از این اعتبارات از محل وزارت نفت است.

در ادامه این نشست علیرضا نیک‌روز مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد، گفت: ۹۰ درصد طرح‌های پرورش ماهی در روستای کره به دلیل آنکه به عرصه رودخانه تعرض کردند در بارش‌ها دچار خسارت شدند.

وی با اشاره به خسارت سیل به سرآبندی‌های حوزه کشاورزی، افزود: بیش از ۲۰۰ سرآبندی کانال آبیاری در حوزه کشاورزی دچار آسیب شدند که می‌طلبد دستگاه‌های اجرایی ماشین‌آلات سنگین خود را برای رفع مشکل در اختیار حوزه کشاورزی قرار دهند.

در ادامه سید علی معتمدی‌پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هم به خسارت یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی سیلاب به بخش کشاورزی اشاره کرد.

وی تصریح کرد: به دلیل توپوگرافی که استان دارد در زمان بحران‌ها خسارت پذیری زیادی به بخش کشاورزی وارد می‌شود و از این حیث اول کشور هستیم.

کد خبر 747966

دیگر خبرها

  • غرق شدگی ۲ نفر در محدوده پل فلاورجان
  • غرق شدگی یک نفر در استخر خانگی
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • اقدامات امنیتی جشن فارغ‌التحصیلی دانشگاه کالیفرنیا را به تعطیلی کشاند
  • کاهش منابع آب زیرزمینی و آبدهی رودخانه‌های لرستان
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • ورود سامانه‌بارش‌زا به جنوب، شرق و شمال استان
  • غرق شدن دختر ۱۷ ساله در رودخانه بشار
  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج
  • سهم اصفهان از حقابه زاینده‌رود؛ تقریباً صفر/ بارگذاری بیش از اندازه آب در سد زاینده‌رود مشکل‌ساز می‌شود