Web Analytics Made Easy - Statcounter

از سامانه جدید ثبت درخواست تاسیس مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت و نیز سامانه ثبت درخواست تاسیس خانه قرآن و عترت در سازمان دارالقرآن الکریم رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «حسین بهبودی»، مدیر کل توسعه مشارکت های مردمی سازمان دارالقرآن الکریم از رونمایی سامانه جدید ثبت درخواست تأسیس تشکل قرآنی در این سازمان خبر داد و گفت: در خجسته سالروز میلاد مبارک حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا علیه آلاف التحیه و الثناء ، از سامانه جدید ثبت درخواست تاسیس مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت و نیز سامانه ثبت درخواست تاسیس خانه قرآن و عترت در سازمان دارالقرآن الکریم رونمائی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهبودی افزود: این سامانه ها که طراحی آنها طی حدود 6 ماه صورت پذیرفته و از امروز جایگزین سامانه های قبلی می شوند، در محیطی مناسب، امن و کارآمد تر طراحی شده و در عین جامعیت، برای کاربران و متقاضیان از سهولت بیشتری برخوردار است.

مدیر کل توسعه مشارکت های مردمی سازمان دارالقرآن الکریم ادامه داد: با تکمیل فازهای بعدی این سامانه ها در روزهای آتی، شاهد کاهش نیاز به حضور و تردد متقاضیان دریافت مجوز و مدیران تشکل های قرآنی خواهیم بود و متقاضیان می توانند درخواست تأسیس تشکل قرآنی و مدارک مربوطه را از طریق مجازی ارائه نمایند.

شایان ذکر است در حال حاظر بالغ بر 2000 موسسه و 8500 خانه قرآن و عترت تحت نظارت سازمان تبلیغات اسلامی در سراسر کشور فعال هستند که امید می رود در آینده ای نزدیک تمامی تعاملات مدیران تشکل های مذکور با سازمان دارالقرآن الکریم و دفاتر سازمان تبلیغات اسلامی از طریق این سامانه ها صورت پذیرد.

دسترسی به این سامانه ها هم اکنون در پایگاه اطلاع رسانی سازمان دارالقرآن الکریم به نشانی www.telavat.ir امکانپذیر است.

پایان پیام/49

منبع: شبستان

کلیدواژه: حسین بهبودی سازمان دارالقرآن الکریم سازمان دارالقرآن الکریم سامانه جدید ثبت درخواست ثبت درخواست تاسیس سامانه ها قرآن و عترت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۷۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، امیر سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه این دوره گفت: یکی از ایام خاص و مورد احترامی که ما پشت سر گذاشتیم، روز ملی خلیج فارس بود، خلیجی که خودش و نامش بسیار برای ما مهم و حائز اهمیت است.

وی افزود: انگلیس‌ها در طول تاریخ برای اینکه ما قدرتمند نشویم، با از بین بردن بنادر و دریا‌ها قدرت را از ما گرفتند و ما را از دریا دور کردند.

او ادامه داد: آنها در راه تزریق فرهنگ استکباری دریا ستیزی تلاش کردند که این خود یک سیاست خبیثانه بود، تفکری که مسیر ما، دریا و پیشرفت را از هم جدا می‌کند.

امیر سیاری گفت: سرمایه انسانی این روز‌ها در دنیا اهمیت زیادی دارد، سرمایه به معنی چیزی است که نه تنها تمام نشده بلکه مدام باید به آن افزوده شود.

او ادامه داد: سرمایه انسانی مهم‌ترین دارایی یک سازمان و یک سیستم است، نیرویی که به طور مستقیم می‌تواند یک سازمان را در عرصه رقابت رشد داده و یا زمین بزند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: مربیان و اساتید باید بدانند که چه کسانی و چه سرمایه مهمی را تربیت می‌کنند. باید بدانند که این سرمایه چه نقش مهمی دارد و در امر پیشرفت چقدر تاثیرگذار است.

او افزود: نقش ما به عنوان کسانی که مسئولین تربیت و تعلیم آموزش سرمایه‌های انسانی هستیم بسیار مهم است، جایگاه ما بسیار حساس بوده و می‌تواند در عرصه‌های مختلف تاثیرگذار باشد.

او ادامه داد: امروزه دشمن تمام توانش را می‌گذارد برای استعمار، هرچه تلاش میکند، هزینه میکند و خود را به آب و آتش می‌زند برای استعمارگری است.

امیر سیاری افزود: مقام معظم رهبری فرمودند ما ۳ نوع استعمار داریم که اولین آن استعمار کهن است، استعمار کهن یعنی لشکرکشی و تصاحب یک منطقه و بردن منابع آن منطقه است.

او گفت: دیگر مورد استعمار نو است، استعماری که با نیروی نظامی بیگانه است، در این استعمار یک دست نشانده از استعمارگر در کشور مستعمره بر مسند قدرت مینشیند؛ که مثال بارز آن رضا خان پهلوی است.

او در پایان افزود: آخرین مورد استعمار فرانو است، استعماری که کشور‌های دیگر در آن مستعمره فرهنگ کشور استعمارگر می‌شوند. قوی‌ترین جنگی که در این نوع استعمار رخ می‌دهد جنگ نرم است.

دیگر خبرها

  • رقابت ۱۸۰ فرهنگی در مسابقات قرآن و عترت درمبارکه
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • سابقه دیرینه دارالقرآن الکریم حرم رضوی در زمینه ترویج قرآن کریم
  • دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، منادی قرآن و معارف اهل بیت(ع)
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در قزوین 
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآنی
  • مسابقه های قرآن، عترت و نماز در کرمانشاه
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • قدردانی از باسابقه‌ترین مربی قرآنی حرم مطهر رضوی در روز معلم