Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفارت آمریکا در لیبی ضمن تاکید بر لزوم حمایت از انتخابات سراسری دسامبر آتی لیبی با تعهداتی پایدار اعلام کرد، طبق نتایج یک نظرسنجی ۷۰ درصد مردم لیبی نسبت به موفقیت این انتخابات خوش‌بین هستند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، سفارت آمریکا در لیبی در توییتی نمایندگان کنفرانس دوم برلین و نمایندگان لیبی را به پایبندی به تعهداتی ثابت دعوت کرد که راه را برای حاکمیت لیبی و برگزاری انتخاباتی تاریخی در دسامبر هموار کند به ویژه که پیشرفت چشمگیر در این زمینه نیازمند وحدت ملی و حذف نیروهای خارجی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سفارتخانه در ادامه تاکید کرد: نظرسنجی‌هایی که آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا انجام داد، نیاز فراوان لیبی به صلح، وحدت و انتخابات را نشان داده و در این نظرسنجی‌ها مشخص شد که ۷۰ درصد از مردم لییب نسبت به موفقیت‌آمیز بودن انتخابات سراسری ۲۴ دسامبر آتی خوش‌بین هستند.

همچنین این سفارت در توییت‌های دیگری شرح داد: نزدیک به ۶۰ درصد مردم لیبی قصد دارند در انتخابات ملی شرکت کنند و همینطور ۳/۲ آنها مخالف به تعویق افتادن انتخابات به بعد از ۲۰۲۱ هستند.

سفارت آمریکا در لیبی با تاکید بر تمایل مردم لیبی به انتخاب دولت آتی‌شان اعلام کرد: هفته آینده شاهد پیوستن نمایندگان لیبی به جامعه جهانی در کنفرانس برلین دو جهت پیشروی محسوس به سوی انتخابات ملی و بازگرداندن حاکمیت لیبی خواهیم بود.

طبق اعلام آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا، پرسشنامه‌ها ماه‌های آوریل و مه گذشته در اینترنت قرار داده شدند و ۱۵ هزار و ۷۵۵ لیبیایی (۵۱ درصد زن) این پرسشنامه‌ها را پر کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: لیبی مردم لیبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۰۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی

«علی انتظاری» رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به حضور گسترده نیروهای نظامی آمریکا در دانشگاه‌های این کشور برای سرکوب اعتراضات در حمایت از مردم فلسطین اظهار کرد: آمریکا دارای یک «نظام رسانه‌ای» است که در دوره‌ای بسیار دقیق و حساس عمل می‌کرد و هیچ شبهه‌ای را بی‌پاسخ باقی نمی‌گذاشت اما در حال حاضر کارآمدی این نظام را از دست داده است.

وی با بیان اینکه این اعتراضات قابل پیش‌بینی بود، ادامه داد: در حال حاضر شرایطی به وجود آمده که دولت آمریکا از نظر رسانه‌ای دچار شکست شده که این موضوع، مهم‌تر از اتفاقات دیگر است.

استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه آمریکا توانایی ساماندهی افکار عمومی را ندارد و این مساله بسیار مهم‌تر از اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکاست گفت: این اتفاق نشان‌دهنده شکست رسانه‌ای غرب است؛ افرادی که در این دانشگاه‌ها تحصیل می‌کنند، در واقع فرزندان سرمایه‌داران این کشور و قشر برگزیده آمریکایی هستند که از نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در غزه، خون‌شان به جوش آمده است.

انتظاری تصریح کرد: علی‌رغم قدرت و گنبد آهنین رسانه‌ای و همچنین نظام کنترل شدید در آمریکا، شاهد بروز چنین اعتراضاتی هستیم که در نوع خود، از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با بیان اینکه واقعیت آزادی در آمریکا، آزادی ذاتی نیست و فقط احساس آزادی وجود دارد گفت: هر زمانی که دولت آمریکا احساس خطر کند، آزادی منتفی می‌شود؛ شعارهای معترضان در آمریکا خیلی ملایم است و حتی معترضان در شعارهاشان موجودیت آمریکا را زیر سوال نمی‌برند اما با این وجود، دولت‌مردان حتی در این سطح را هم برنمی‌تابند.

کد خبر 6090000 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • دولت تورم ۳۰ درصد را موفقیت می‌داند
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • حمله پلیس آمریکا به یک استاد دانشگاه واشنگتن (فیلم)
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • چرا بایدن حاضر نشد با اردوغان دیدار کند؟
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • عکس/چفیه فلسطینی بر گردن جرج واشنگتن!
  • هشدار صنعا نسبت به طرح و نقشه‌های واشنگتن علیه یمن
  • آمریکا نباید از خط‌قرمزها عبور کند
  • پنتاگون مخفیانه موشک‌های ATACMS به اوکراین داد