Web Analytics Made Easy - Statcounter

آئین عمامه‌گذاری جمعی از طلاب حوزه علمیه حضرت بقیه‌الله (عج) به مناسبت ولادت امام رضا (ع) در حسینیه ارشاد برگزار شد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جشن میلاد امام رضا و آئین عمامه‌گذاری جمعی از طلاب حوزه علمیه حضرت بقیه‌الله (عج) عصر امروز در حسینیه ارشاد برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سعید دسمی، تولیت حوزه علمیه حضرت بقیه الله (عج) تهران در این مراسم اظهار کرد: مسئله طلبگی نقطه عطفی در زندگی انسان‌هایی است که در حوزه علمیه درس می‌خوانند و سرباز اهل بیت (ع) می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این افراد، مجاهدان فی سبیل الله هستند که برای تبلیغ اسلام و انقلاب اسلامی لباس رزم بر تن می‌کنند و رهرو مکتب امام صادق (ع) هستند. برخی افراد در دنیا مسجد، مدرسه و بیمارستان به‌عنوان صدقه جاریه، وقف می‌کنند، اما عده دیگری فرزندان خود را وقف مکتب اهل بیت می‌کنند و طلبه می‌شوند. امیدواریم هدیه‌ای که مادر‌ها و مادر‌ها به اهل بیت دادند، خداوند از آنان قبول بفرماید.

تولیت حوزه علمیه حضرت بقیه الله (عج) تهران بیان کرد: لباس طلبگی، لباس تقواست و باید طلبه‌ها به این موضوع توجه ویژه‌ای کرده و همیشه تقوا پیشه کنند. لباس طلبگی، لباس معرفت، نور و دانایی است و ما باید تلاش کنیم که از نور حقیقی علم بهره‌مند شویم. البته اگر در این کسوت، کسی موجب ضلالت و گمراهی شد، آن لباس برای او لباس جهات و گمراهی است.

دسمی گفت: وقتی دیگران ما را در کسوت روحانیت می‌بینند، باید به یاد عبودیت، بندگی، خشوع، تضرع و جهاد بیفتند. در واقع لباس طلبگی، لباس مقاومت، صبوری، جهاد اکبر، خودسازی، سوق دادن دیگران به تربیت نفس، نوکری، خادمی و... است. همچنین اگر سیل در کشور به وجود آمد باید بگوییم چشم و خدمت کنیم. اگر زلزله و محرومیت‌زدایی بود بگوییم چشم. اگر عرصه فرهنگی بود باز هم طلبه‌ها حضور فعال پیدا کنند.

وی ادامه داد: طلبه‌ها باید بصیرت‌افزایی و انقلابی‌گری کنند. لباس طلبگی، لباس بیان حقایق و بصیرت دادن است و طلبه بسیجی باید در وسط میدان باشد تا فضیلت‌های اسلام به فراموشی سپرده نشود. این لباس از چنین ارزش بالایی برخوردار است. لباس طلبگی، لباس مقابله با فرقه‌های انحرافی، شیعه انگلیسی، اسلام آمریکایی و... است. لباس طلبگی زنجیره اخوت را در جامعه مستحکم می‌کند و لباس وحدت است.

تولیت حوزه علمیه حضرت بقیه الله (عج) تهران بیان کرد: در روایات دینی آمده است که شیعیان ما به‌گونه‌ای باشند که وقتی آنان را می‌بینند بگویند این فرد شاگرد مکتب امام صادق (ع) است و زینت ما باشند. همچنین طلبه‌ها باید به فطرت‌ها و حقیقت‌ها نگاه کنند. در واقع باید با چالش‌ها و آسیب‌های جامعه تعامل و چاره‌اندیشی کرد و خانواده‌های طلاب در این زمینه می‌توانند به فرزندان و همسران خود در طلبگی کمک فراوانی کنند. خانم یک طلبه باید دوشادوش یک طلبه خدمت و تبلیغ کند. در واقع همانقدر که همسر یک شهید در مجاهدت و ایثارگری همسرش نقش دارد، همسر یک طلبه هم نقش دارد.

همچنین در این مراسم، تعدادی از طلاب حوزه علمیه حضرت بقیه‌الله (عج) ملبس به لباس روحانیت شدند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حوزه های علمیه عمامه گذاری دهه کرامت میلاد امام رضا لباس طلبگی طلبه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۱۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود

آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دو عنصر علم و فناوری و روحیه معنوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های اصیل امام راحل است، مطرح کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبه‌گری هستیم.

وی اضافه کرد: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه می‌توان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گام به گام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بین المللی کردن دانشگاه‌های کشور نیز اقداماتی انجام می‌شد.

علم قدرت آفرین است

در ابتدای این جدیدار، دکتر روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد، اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

دیگر خبرها

  • نباید با معلم‌مان کشتی بگیریم/ دولت‌ها تا یک سال اول‌شان به معلم‌ها توجه می‌کنند/ حضور طلاب در مدارس مسبوق به سابقه است/ «نیرزاده» هم طلبه بود
  • آیت‌الله جزایری از هیچ تلاشی برای اهداف انقلاب فروگذاری نکرد
  • طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند
  • حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس طلبه می‌پذیرد
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه
  • پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اطلاعیه پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند