Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول قوه‌قضائیه با بیان اینکه اگر می‌خواهیم استقلال سیاسی داشته باشیم باید متکی بر تولید خودمان باشیم، گفت: بدون استقلال اقتصادی استقلال‌ سیاسی کامل نمی‌شود.

به گزارش ایسنا حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در آیین افتتاح «سازمان داوری تعاون»، «مرکز داوری و میانجی‌گری صنعت و معدن» و «مرکز داوری هدایت» با تبریک هفته قوه قضائیه و گرامیداشت شهدای هفتم تیر گفت: همانطور که می‌دانید طبق قانون اساسی اقتصاد مورد توجه بوده و مسئله اقتصاد در همه دوره‌ها و نظام‌ها مسئله مهمی است و بدون استقلال اقتصادی استقلال‌ سیاسی کامل نمی‌شود و اگر می‌خواهیم استقلال سیاسی داشته باشیم باید متکی بر تولید خودمان باشیم و نمی‌شود که نیازمند دیگران باشیم و در عین حال استقلال سیاسی هم داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول قوه‌قضائیه خاطرنشان کرد: در طول بیش از ۴۰ سال گذشته آن‌طور که باید در زمینه تعاونی‌ها موفق نبودیم و باید بیشتر کار کنیم تا نقش اصلی تعاونی‌ها در اقتصاد کشور واقعی شود.

وی افزود: در رابطه اصل بحث تعاون و همکاری در زمینه‌های مختلف باید بگویم تعاون و همکاری از دیدگاه اسلام و عقلا بسیار حائز اهمیت است و در کاری اگر مردم همکاری داشته باشند کارها سریع‌تر و با هزینه کمتر انجام می‌شود در غیر این‌صورت مشکلات زیاد و زیادتر خواهد شد هم‌چنین اصل انتخاب افراد نیز یک امر عقلایی است و چنان‌چه یک فرد یا جمع خودش تصمیم بگیرد و انتخاب کند اگر فکرش درست باشد خوشحال و مسرور جلو می‌رود و حتی اگر با شکست مواجه شود از دیگران ناراحت و عصبانی نمی‌شود و می‌گوید خودم انتخاب کردم.

محسنی اژه‌ای در ارتباط با داوری نیز گفت: این امر یک مبنای عقلایی دارد و هم تجربه ثابت کرده آن‌چه را از طریق صلح و سازش و داوری انجام می‌شود مثبت‌تر از چیزهایی است که از طریق محکمه انجام می‌شود و خیر و برکت‌هایی که در سازش و صلح هست در حکم قاضی شاید نباشد و امروز اصلا براساس ضوابط بین‌المللی دنیا ملزم هستیم که نظامات داوری را داشته باشیم، فرهنگسازی کنیم تا بتوانیم کارمان را جلو ببریم و اصل داوری ظاهرا مورد بحث نیست بلکه بحث سر شرایط داور، اعتبار و نفوذ رای داور است بنابراین باید تلاش کنیم در این مقطع زمانی که جنگ اقتصادی را داریم باید قدم‌های بلندی را در این زمینه برداریم و در قانون نیز از سال‌های پیش مسئله توسعه داوری‌ پیش‌بینی شد.

معاون اول قوه‌قضائیه در ارتباط با مزایای داوری گفت: در مسائل تجاری سرعت عمل بسیار مهم است و اگر بخواهند به دستگاه‌ قضایی مراجعه کنند شاید کاری زمانبر باشد اما زمان برای تاجر و صنعتگر امر بسیار مهمی است و هم‌چنین رضایت در داوری‌ها بیشتر است و هزینه نیز در این موارد کاهش پیدا می‌کند پس داوری باید مورد استقبال قرار گیرد اما امروزه آن‌چنان مورد توجه قرار نگرفته و یک بخشیش به این دلیل است که سازوکار آن را به درستی تبیین نکردیم و باید همه متوجه شوند چنان که اختلافی شکل گرفت اگر از ظرفیت خود مردم استفاده شود محاسن زیادی دارد.

محسنی اژه‌ای در پایان گفت: امروز اگر بتوانیم از ظرفیت‌های مردمی برای رفع مشکلات، دعواها و گرفتاری‌ها استفاده کنیم به نفع کشور و قوه‌قضائیه است و اگر بتوانیم سازمان داوری را با مبانی محکم توسعه دهیم به نفع همه است. قوه‌قضائیه می‌خواهد کمک کند و نمی‌خواهد از خودش رفع تکلیف کند امروز یکی از پرونده‌های کثیرالشاکی در قوه‌قضائیه پرونده تعاونی‌ها است که گاهی توانسته مشکلات اجتماعی با خودش داشته باشد و من خواهش می‌کنم دست به دست هم بدهیم ببینیم مشکل از کجاست پیشنهاد من این است که اگر مسئله‌ای را به قوه‌قضائیه ارجاع دادند اول به خودشان ارجاع دهیم و اگر در آن‌جا قابل حل نبود به قوه‌قضائیه ارجاع دهیم. قوه‌قضائیه کاملا آمادگی دارد از ظرفیت‌های حداکثری مردم استفاده کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محسنی اژه ای داشته باشیم قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۱۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پورموسوی: برخوردها متفاوت است/ داوری نباید شبهه ایجاد کند

سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان گفت: برخی اوقات برخوردها متفاوت است. مثلا در نشست‌های خبری حتما سرمربی باید حضور داشته باشد، اما مطمئنم خیلی از سرمربیان حاضر نمی‌شوند و نمی‌دانم جریمه می‌شوند یا خیر.

سیروس پورموسوی در نشست خبری پیش از تقابل سپاهان و استقلال خوزستان، ضمن تشکر از باشگاه سپاهان بابت مهمان‌نوازیشان، اظهار کرد: برخی شهرها حتی ما را برای کنفرانس خبری پیش بازی دعوت نکردند. فردا یکی از بازی‌های مهم و حساس ما است و با شناختی که از سپاهان داریم بازی بسیاری سختی داریم.

وی افزود: بازیکنانمان همیشه بازی‌های بزرگ سربلندمان کردند و امیدوارم با کسب امتیاز از زمین خارج شوید. پورموسوی در خصوص شکایت باشگاه به انتخاب داور این دیدار تصریح کرد: باشگاه نسبت به قضاوت‌ها در سال‌های قبل معترض بود. به عقیده من چیدمان داوری باید جوری باشد که شک و شبهه ایجاد نکند و از قبل بازی کسی سمت داور نرود.

او ادامه داد: اکرمی از داوران خوب و باتجربه است، اما شکایت باشگاه نسبت به فصل‌های قبل و زمانی که من حضوز نداشتم است. از سوی دیگر داور این بازی با احترام شمالی است و شاید ذهنیت باشد که هفته بعد با نساجی بازی داریم.

سرمربی استقلال خوزستان با اشاره به جریمه عبدالله ویسی، خاطر نشان کرد: ویسی حرفی زد که همه ما اعتقاد داریم، برخی اوقات برخوردها متفاوت است. حتما سرمربی باید حضور داشته باشد، اما مطمئنم خیلی از سرمربیان حاضر نمی‌شوند و نمی‌دانم جریمه می‌شوند یا خیر.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کامیابی‌نیا: چشمی حداقل باید سه بار اخراج می‌شد!
  • نکونام: بهترین بوده‌ایم، بهترین هستیم و باید بهترین باشیم
  • دزفولی: چشمی باید اخراج می‌شد/ دور ربیعی ملیجک نیست!+فیلم
  • کارشناس داوری: روزبه چشمی باید اخراج می‌شد؛ ربیعی جنتلمن است و اطرافش ملیجک ندارد!
  • نظر کارشناس داوری در مورد صحنه‌های دیدار استقلال/ یک پنالتی گم شد
  • مورایس: بیرانوند و کنعانی زادگان که ستاره نیستند، فقط ما ستاره داریم!
  • پورموسوی: برخوردها متفاوت است/ داوری نباید شبهه ایجاد کند
  • نکونام: اگر کسی اشتباه کند تاوانش را می‌دهد
  • نکونام: هر کاری دلم بخواهد می‌کنم
  • نکونام: می‌دانیم کجای کار هستیم و چه چیزی می‌خواهیم