Web Analytics Made Easy - Statcounter

عملیات اجرایی، افتتاح و بهره برداری چهار پروژه زیست محیطی شهرداری قم با حضور استاندار در سومین چهارشنبه افتتاح پروژه‌های شهری این کلان شهر در راستای "قم در مسیرتحول" برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، در این مراسم که امروز چهارشنبه دوم تیرماه ۱۴۰۰ برگزار  و شهردار، اعضای شواری اسلامی شهر، منتخبان ششمین دوره شورای اسلامی شهر و جمعی از مسئولان و مدیران شهری حضور داشتند، عملیات اجرایی مرکز امحاء پسماندهای پزشکی و سایت تخمیر کود کمپوست شهرداری آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آغاز ساخت خط دوم پردازش و تفکیک پسماند نیز از دیگر پروژه‌های محیط زیستی شهرداری قم بود که با حضور استاندار قم کلنگ ساخت آن به زمین زده شد.

همچنین در این مراسم نرم افزار همیاران بازیافت (زیپاک) نیز رونمایی شد تا با این سامانه ارتباط بیشتری با شهروندان برقرار و در جریان پسماندهای شهری قرار بگیرند.

برای عملیات اجرایی، افتتاح و بهره برداری چهار پروژه محیط زیستی شهرداری قم بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و با بهره برداری از این طرح‌های زیست محیطی برای ۴۴ نفر به صورت مستقیم ایجاد اشتغالزایی می‌شود.

براساس این گزارش، مشخصات پروژه‌های زیست محیطی شهرداری قم به شرح زیر است:

مرکز امحای پسماندهای پزشکی

مرکز امحای پسماندهای پزشکی دارای ظرفیت امحای ۱۰ تن پسماند در روز است. برای اجرای این طرح که نخستین دستگاه با کاربری بی‌خطرسازی پسماند پزشکی در کشور به شمار می‌رود ۱۸۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

از اهداف کلان این پروژه می‌توان به بی خطرسازی پسماندهای عفونی –بیمارستانی، حفظ محیط‌زیست و جلوگیری از آلودگی زمین با کاربری دفن، کم‌حجم سازی پسماندهای دفن شده و استفاده بهینه از زمین اشاره کرد.

آغاز عملیات اجرایی احداث خط دوم پردازش پسماندهای شهری

این طرح بزرگ شهری بااعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال، باهدف حفاظت بیشتر از محیط‌زیست، مدیریت بهینه پسماندهای شهری، جداسازی پسماند ارزشمند، فرآوری پسماند آلی و جلوگیری از دفن بی‌رویه زباله و تولید کود کمپوست مرغوب اجرایی می‌شود.

از ویژگی‌های بارز این پروژه همچنین می‌توان به ایجاد درآمد پایدار برای شهر اشاره کرد.

خط دوم پردازش پسماندهای شهری قم روزانه ظرفیت ۳۰۰ تن پردازش پسماند شهری و حذف دفن مستقیم پسماند را خواهد داشت و با عملیاتی شدن این خط دفن مستقیم پسماند شهری قم به روزانه کمتر از ۱۰۰ تن خواهد رسید و به‌صورت مستقیم برای ۴۰ نفر اشتغال ایجاد می‌شود.

سامانه نرم‌افزاری همیاران بازیافت

رونمایی از سامانه نرم‌افزار همیاران بازیافت “زیپاک” بااعتبار ۴۲۰ میلیون ریال به‌منظور یکپارچه‌سازی و تمرکز تحویل پسماند به غرفه‌های بازیافت و خودروهای جمع‌آوری پسماند، برنامه‌ریزی و ساماندهی هزینه کرد اعتبار ریالی همیاران، جمع‌آوری بانک اطلاعات همیاران پسماند و بهبود چرخه مدیریت پسماند طراحی و اجراشده است.

از ویژگی‌های بارز این پروژه، می‌توان راه‌اندازی داشبورد مدیریتی، راه‌اندازی سیستم رتبه‌بندی عوامل اجرایی، راه‌اندازی سیستم انگیزشی( امتیاز بگیر،جایزه‌بگیر)، گزارش‌گیری پویا از عملکرد همیاران و متصدیان و پیمانکاران اشاره کرد

سایت تخمیر کود کمپوست

چهارمین پروژه، سایت تخمیر کود کمپوست است که بااعتبار ۳۵ میلیارد ریال که در مدت هشت ماه توسط سازمان پسماند شهرداری قم اجراشده است.

مساحت اجرای این طرح ۲۰ هزار مترمربع و از اهداف کلان پروژه می‌توان به ارتقاء شاخص‌های حفظ محیط‌زیست و مدیریت شیرابه زباله‌ها، ایجاد بستر مناسب به‌منظور اجرای فرآوری کود کمپوست به‌صورت استاندارد و کاهش دفن پسماندهای شهری اشاره کرد.

از ویژگی‌های بارز این طرح نیز می‌توان به اجراشده با بتن مسلح به الیاف پلیمری، کاهش هزینه و سرعت‌بالای اجرا اشاره کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: محیط زیست پسماندهای شهری عملیات اجرایی میلیارد ریال کود کمپوست شهرداری قم زیست محیطی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۱۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکزکردستان،استاندار کردستان در نشست با اعضای شورای اسلامی شهر سنندج و شهردار این شهر اظهار داشت: ۲ هکتار از ۲۰ هکتار زمین مسکونی که شهرداری از راه و شهرسازی طلب دارد باید ظرف ۶ ماهه نخست امسال بازگردانده شود و به مرور مابقی این مطالبه نیز بازگردد.

زارعی کوشا اظهار داشت: اعضای شورا و شهرداری باید مسائل و و اختلاف نظر‌ها را در جلسات خود حل کنند و با طرح این مشکلات در رسانه‌ها حاشیه سازی نکنند.

وی در ادامه افزود: اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار به پروژه تقاطع تکیه چمن از سوی سازمان برنامه ریزی استان رقم مناسبی است که تا کنون ۱۲۰ میلیارد ریال آن تامین شده است.

حبیبی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان نیز در این نشست به طلب شهرداری از دستگاه‌های اجرایی به ویژه سهم شهرداری از اراضی الحاقی اشاره کرد و گفت: از آغاز به کار دولت سیزدهم حتی یک مترمربع تغییر کاربری بدون اینکه سهم شهرداری پرداخت شود صورت نگرفته است.

عسکری فرماندار سنندج هم بر ضرورت ساماندهی دستفروشان، و ایجاد پارکینگ طبقاتی و همچنین ساماندهی نیرو‌های شهرداری تاکید کرد.

ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری‌ها مطلبی بود که محمدی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان هم در این جلسه بر آن تاکید کرد و گفت حمایت‌های لازم در این زمینه انجام خواهد شد.

در ادامه رضایی رئیس شورای شهر سنندج هم با گلایه از کم کاری ادارت متولی فرهنگ در برنامه‌های گرامیداشت هفته سنه از نام گذاری بلوار ننله به نام آرمان بنفشی جوان فدارکار سنندجی خبر داد.

شهردار سنندج نیز با بیان اینکه امسال براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ۶۰ هکتار فضای سبز به سرانه فضای سبز شهر سنندج اضافه می‌شود گفت: طرح ساماندهی وانت‌های میوه فروش از ۱۵ اردیبهشت ااجرا خواهد شد.

دیگر خبرها

  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • مطالبات اراضی شهری شهرداری پرداخت شود
  • جزئیات پروژه چهارباغ/ فاز نخست تیرماه افتتاح می‌شود
  • بهره‌برداری از سامانه گرمسیری ۹۰ هزار تن به محصولات زارعی استان اضافه می‌کند
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • احترام به HSE رویکرد احترام به کارکنان و شهروندان است/هدف برنامه ۱۴۱۰ مباحث زیست‌محیطی است
  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار