Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، «مهدی آرامی» امروز (چهارشنبه) در نشست خبری با بیان اینکه بعد از جنگ، ایران در زمینه ساخت صنایع پالایشگاهی وارد شد و مرحله بهره برداری را پشت سر گذاشت، افزود: پروژه طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان اکنون ۸۰ درصد پیشرفت دارد.

وی ادامه‌داد: اکنون بخش مهندسی پالایشگاه آبادان ۸۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد، تامین تجهیزات ۹۰ درصد و ساخت ۶۰ درصد پیشرفت را ثبت کرده است.

به گفته آرامی، سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای اجرای بخش نخست فاز ۲ پالایشگاه آبادان، یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون یورو بوده و ۸۰ درصد اعتبارات آن جذب شده است.

وی اضافه‌کرد: این پروژه از معدود پروژه‌هایی است که با برنامه زمانی جلو می‌رود و سال آینده در همین زمان پروژه برای بهره برداری تحویل پالایشگاه آبادان می‌شود.

مجری طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان بیان‌داشت: ساخت این تجهیزات بدون مدیریت به نتیجه نمی‌رسید.

به گفته آرامی، با تکیه بر توان شرکت‌های داخلی مانند او. دی. سی. سی، کشور به این قدرت رسیده که پروژه پالایشگاهی را اجرا کند.

وی ادامه‌داد: حجم فعالیت‌های بزرگ این پروژه ۱۵۳ هزار متر مکعب بتن‌ریزی، نصب ۲۱ هزار و ۴۰۹ تن ماشین‌آلات، نصب ۱۹ هزار و ۳۷۷ تن ساختارهای فلزی، ۱.۲ میلیون اینچ لوله‌گذاری سطح زمین و  ۱۶۷ هزار اینچ لوله‌گذاری زیر زمین است، همچنین حدود ۵۰۰ هزار مایل کابل‌کشی انجام شده که در مجموع پیشرفت ۸۰ درصدی را نشان می‌دهد.

این مسوول با بیان اینکه اغلب تجهیزات با لایسنس تهیه شده، گفت: با این حال سهم ساخت داخل در اجرای این پروژه ۴۰ درصد برآورد می شود، همچنین ۱۰۰ درصد پیمانکاران ساخت، ایرانی هستند و ۵۰ درصد از بخش مهندسی نیز توسط ایرانی‌ها انجام شده است. 

وی گفت: یکی از تعهدات استفاده از نیروی بومی بود که از پنج‌هزار نیروی شاغل در فاز ۲ پالایشگاه آبادان، ۸۰ درصد نیروها بومی هستند، همچنین توسعه نیروهای بومی با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای انجام شده است. 

آرامی، ظرفیت این طرح را ۳۶۰ هزار بشکه عنوان کرد که ۲۱۰ هزار بشکه آن جایگزین ظرفیت بخش‌های قدیمی پالایشگاه خواهد شد.

مجری طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان، یکی از اهداف اجرای این طرح را بحث زیست محیطی برشمرد و گفت: مقدار مازوت تولید شده در فاز ۲، نزدیک به ۴۰ درصد کاهش پیدا می‌کند.

وی تاکید کرد: پروژه آبادان کار اقتصادی بوده و محصولات گران‌تر تولید می‌شود. 

آرامی ادامه‌داد: تولید ال. پی. جی هشت درصد کمتر می شود، این در حالی است که تولید بنزین معمولی ۱۶ درصد افزایش می‌یابد.

وی اضافه‌کرد: همچنین نفت سفید ۲۵ درصد افزایش خواهد داشت و تولید گازوییل هفت درصد کمتر خواهد بود، البته کیفیت گازوییل تولیدی یورو پنج می‌شود و تولید نفت سنگین ۵۸ درصد کاهش را تجربه خواهد کرد. 

این مسوول تاکید کرد: با توجه به افزایش کیفیت محصولات تولیدی، تولید سولفور ۵۴۸ درصد افزایش پیدا می‌کند.

برچسب‌ها توسعه ایران توسعه اقتصادی بنزین پالایشگاه نفت آبادان گازوئيل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه ایران توسعه اقتصادی بنزین توسعه ایران توسعه اقتصادی بنزین پالایشگاه نفت آبادان گازوئيل پالایشگاه آبادان ۸۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۲۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، جابر جهان‌بین بعد از ظهر یکشنبه در بازدید از تعریض و ایمن سازی جاده مواصلاتی از سمت ورودی اجیرلو اظهار کرد: پروژه تعریض و ایمن‌سازی جاده مواصلاتی از سمت ورودی اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با بیان اینکه این پروژه یکی از مطالبات به حق مردم شهرستان بوده است، گفت: پروژه تعریض جاده اجیرلو به طول ۲ کیلومتر با هزینه‌ای حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در حال اجرا است.

فرماندار شهرستان پارس‌آباد بیان کرد: امید می‌رود با تعریض این جاده مواصلاتی و با احداث میدان در ورودی سه راهی فرودگاه آمد و شده رانندگان داخلی و ترانزیتی تسهیل یابد.

جهان‌بین با اشاره به تردد روزانه بیش از ۵ هزار خودرو سبک و سنگین و ادوات کشاورزی از این مسیر ادامه داد: این جاده مواصلاتی پارس آباد به شهرستان‌های همجوار و مرکز استان یکی از جاده‌های پرتردد این شهرستان به شمار می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: تقاضا داریم مسؤولین ادارات از جمله امور برق مغان، آب و فاضلاب در جهت حل مشکل و معضلی که در تعریض جاده مواصلاتی وجود دارد، اهتمام ویژه داشته باشند.

کد خبر 6091350

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم
  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • ۹۶ درصد مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام اجرایی شده است‌
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح