Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-01@05:26:13 GMT

بررسی موانع تولید در صنعت فولاد

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۳۳۵۸۷

بررسی موانع تولید در صنعت فولاد

      محمد مدنی‌فر در خصوص عدم ارائه مشوق‌های تولیدی، با اشاره به فضای کسب و کار در یک دهه گذشته، هزینه‌های تولید و مشکلات متعدد که باعث کاهش ظرفیت در این بخش گردیده به خبرنگار چیلان گفت: ارائه مشوق‌های لازم از قبیل، افزایش سهمیه سنگ و کلوخه مورد نیاز به عنوان مواد اولیه، کاهش هزینه فروش سنگ به کارخانه‌های فراوری و گندله‌سازی و مشوق‌های مالیاتی و کاهش هزینه‌های حامل‌های انرژی، می‌تواند به‌عنوان مشوق برای سرمایه‌گذاران در نظر گرفته شود و به افزایش تولید کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مشکلات ارزی و نظام بانکی
مدیرعامل سیمیدکو در رابطه با مشکلات ارزی، نظام بانکی (LC)، عدم پشتیبانی مستمر از تولید و افزایش تعمیرات اضطراری و همچنین کندی پیشرفت پروژه‌های توسعه‌ای و زیر ساختی خاطرنشان کرد: این امر نیازمند تسهیل فرآیند انتقال ارز به تأمین‌کنندگان است تا منجر به رفع تعهدات ارزی کارفرمایان و تولیدکنندگان گردد. به گفته مدنی فر، درحال‌حاضر با توجه به مشکلات این بخش، در شرایط تحریم و عدم تامین قطعات مورد نیاز از خارج از کشور، نیازمند توسعه جدی، توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان و حمایت ویژه از ساخت داخلی تجهیزات و بومی‌سازی در راستای رفع نیازهای کارخانه‌های فولادی هستیم.
تشریفات گمرکی
مدیرعامل توسعه فراگیر سناباد، به مشکلاتی گمرگی همانند زمان‌بر بودن تشریفات گمرکی، عدم ترخیص به موقع تجهیزات، افزایش هزینه‌های ناشی از عدم ترخیص و کاهش تولید به دلیل توقفات پیش آمده پرداخت و تصریح کرد: تسهیل و بازنگری در قوانین ترخیص در راستای رفع موانع و پشتیبانی از تولیدکنندگان خواهد شد.
توسعه حمل‌ونقل ریلی
مهندس مدنی‌فر، یکی از موانع تولید و توسعه در زنجیره فولاد در کشور و منطقه سنگان به صورت اخص را عدم هماهنگی صنعت حمل‌ونقل ریلی کشور متناسب با افزایش تولید و طرح‌های توسعه‌ای سنگان اعلام کرد و پیشنهاد داد که زیرساخت‌های لازم در منطقه سنگان جهت ارسال به هنگام کنسانتره و گندله مورد نیاز فولاد خوزستان ایجاد گردد و در گام بعد، افزایش و نوسازی ناوگان ریلی به منظور جلوگیری از هدررفت زمان ارسال محصولات به‌دلیل فرسودگی ناوگان ریلی فعلی در دستور کار قرار گیرد.
پیشنهاداتی برای مانع‌زدایی و پشتیبانی‌ از تولید
به گفته این مدیرعامل جوان و فعال صنعت آهن و فولاد کشور، می‌بایست با روندهای اصلاحی در تمامی بخش‌ها به پشتیبانی و رفع موانع از تولید کشور پرداخت که برخی از آنها شامل این موارد پیشنهادی است:
ایجاد زیرساخت‌های تأمین انرژی مورد نیاز تولید و پروژه‌های صنعتی و زیربنایی توسعه‌ای
جلوگیری از کاهش دیماند و ایجاد محدودیت در پیک بار تابستان و توقف تولید از سوی سازمان‌های ذیربط
تأمین گاز در پیک بار زمستان و عدم ابلاغ توقف تولید از سوی سازمان‌های ذیربط به جهت صرفه جویی در مصرف
 رفع موانع موجود جهت سرمایه‌گذاری در طرح‌های توسعه‌ای کنسانتره از سوی بخش دولتی و صدور مجوز ساخت و بهره‌برداری ایجاد فرصت سرمایه‌گذاری در خصوص معادن غیرفعال، نیمه‌فعال از سوی بخش دولتی برای تشویق تامین سنگ مورد نیاز سرمایه‌گذاران این بخش
رفع جرایم و هماهنگی با محیط‌زیست با توجه به اجرای پروژه‌های زیست محیطی اجرا شده در خصوص بازگردانی آب مصرفی تولید و دیگر پروژه‌های اجرا شده در این بخش
تکمیل زیرساخت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای و توسعه جاده‌های ارتباطی موجود

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: صنعت فولاد سیمیدکو شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۳۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری ظهر دوشنبه، با همراهی محمد علیمهری معاون اقتصادی و حضور تیم اقتتصادی همزمان با سومین روز از برگزاری نمایشگاه ایران «اکس پو ۲۰۲۴» از شرکت های شهرک های صنعتی استان تهران مستقر در این نمایشگاه بازدید کرد.

بر اساس این گزارش استاندار تهران ضمن بررسی مشکلات و موانع موجود در شهرک صنعتی با تولیدکنندگان به گفتگو پرداخت.‌

گفتنی است که طی این بازدیدها مقرر شد موانع، مشکلات وچالش های این تولید کنندگان با برگزاری جلسه ای بررسی و رفع شود.

کد خبر 6092245

دیگر خبرها

  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد
  • تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی