Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها – در شرایطی که بیش از ۸۳ هزار انبار نگهداری کالا در استان کرمان وجود دارد تنها تعداد ۴ هزار و ۳۳۷ انبار ثبت سامانه صمت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان ظهر امروز با حضور محمدصادق بصیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان و سرهنگ عبدالعلی روانبخش جانشین نیروی انتظامی استان در سالن شهید مرتضوی‌زاده استانداری برگزار و در این جلسه بر ساماندهی انبارهای نگهداری کالا در استان کرمان تأکید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه نادر ملایی دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان با بیان اینکه در دو ماه گذشته مشکلات کمیسیون با محوریت آسیب‌شناسی مشکلات پیش روی مبارزه با قاچاق کالا بررسی و احصاء شده است اظهار داشت: بیش از 220 نامه اداری و 60 دادنامه در کمیسیون به‌روزرسانی و پاسخ داده شده است.

وی با عنوان اینکه 83 هزار و 836 انبار نگهداری کالا در استان وجود دارد گفت: از این تعداد 4 هزار و 337 انبار ثبت سامانه اداره کل صنعت، معدن و تجارت است و بیش از دو هزار انبار در انتظار ثبت هستند.

محمدصادق بصیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه برای مبارزه با قاچاق باید با مردم شفاف سخن گفت و مشکلات را مطرح کرد اظهار داشت: هر چه مردم بیشتر از آسیب‌های قاچاق کالا بدانند در امر مبارزه و پیشگیری از قاچاق کالا و ارز همکاری بیشتری می‌کنند.

وی با بیان اینکه تمام انبارها و مراکز نگهداری کالا و اجناس در سطح استان کرمان باید ثبت سامانه جامع شود گفت: ادارات کل صنعت، معدن و تجارت شمال و جنوب استان کرمان مسئولیت این کار را برعهده دارند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان با اشاره به اینکه از ابزار هنر برای فرهنگ‌سازی و پیشگیری از قاچاق کالا باید بهره‌گیری کرد افزود: پلاک‌گذاری دام سبک و سنگین در استان باید با جدیت انجام شود و جهاد کشاورزی در شمال و جنوب استان باید پیگیری کنند.

بالغ بر 200 میلیارد تومان کالای قاچاق در استان کرمان کشف شد/ انهدام بیش از 50 باند فعال قاچاق کالا در استان کرمانقاچاق کالا به التهاب بازار مرغ و سیمان در استان کرمان دامن زداز تبانی برای قاچاق کالا تا شارژ کارت‌های سوخت با صورت وضعیت‌های صوری در کرمان

سیدمهدی قویدل معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه مبارزه با فساد مورد تأکید رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب است اظهار داشت: یکی از مظاهر فساد، فساد اقتصادی و اداری است.

وی با اشاره به اینکه آیت‌الله رئیسی تأکید بر حذف بسترهای فساد در کشور دارند گفت: یکی از برنامه‌های دولت آینده رفع رفتارهای تبعیض‌آمیز در ادارات است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان با بیان اینکه عملکرد دستگاه‌ها نسبت به اجرای قانون مبارزه با قاچاق کالا ارزیابی می‌شود افزود: در برخورد با قاچاق کالا باید سرشاخه‌های قاچاق را پیدا و با آن برخورد کرد.

وی با اشاره به اینکه پیشگیری در مبارزه با قاچاق کالا بسیار اهمیت دارد گفت: ثبت انبارها در سامانه جامع باید آسیب‌شناسی و بررسی شود؛ تعداد زیادی انبار وجود دارد که وضعیت آنها مشخص نیست و بر اساس قانون باید تمام انبارها و مراکز نگهداری کالا ثبت سامانه صمت شوند.

ارسلان میری مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه برخی بخشنامه‌های خلق‌الساعه باعث مشکلاتی برای مردم شده است اظهار داشت: برای کل کشور نباید به یک نسبت تصمیم گرفت.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان ادامه داد: در بحث قاچاق دام باید به این نکته توجه داشت که، برخی از مردم تعدادی دام نگهداری می‌کنند که به اندازه خودشان و برای تأمین ارزاق خودشان است، نباید در هنگام جابه‌جایی محدود به‌عنوان قاچاق محسوب شود.

انتهای پیام/511/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قاچاق استان کرمان ۸ ۴۲ درصد ۳ ۴۶ درصد قاچاق استان کرمان نگهداری کالا در استان مبارزه با قاچاق کالا کالا در استان کرمان ثبت سامانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۴۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حسین نجف زاده گفت: پرونده قاچاق ۲۵ قلم انواع لواز خانگی شامل سرخ کن، چای ساز و ... به ارزش ۵۲۴ میلیون ریال در شعبه دوم ویژه مبارزه با قاچاق کالا وارز تعزیرات حکومتی شهرستان مهاباد رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی افزود:شعبه رسیدگی کننده با بررسی محتویات پرونده و ارائه نکردن اسناد و مدارک معتبر گمرکی، تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا‌های کشف شده متهم را به پرداخت ۵۲۴ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ارزش ریالی کالا محکوم کرد.

نجف زاده افزود: همچنین شعبه متهم را به پرداخت ۵۲۴ میلیون ریال معادل ارزش ریالی کالا بابت حمل کالای قاچاق و در مجموع به پرداخت یک میلیارد و ۴۸ میلیون ریال محکوم شد.

نجف زاده گفت: ماموران انتظامی شهرستان مهاباد کالا‌های کشف شده را در بازرسی از یک دستگاه خودروی سواری کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به  تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

دیگر خبرها

  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • کشف کالا‌های قاچاق در کهگیلویه به ارزش ۲ میلیارد ریال
  • ۳۵ هزار لیتر سوخت قاچاق از یک شرکت در کاشان کشف شد
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • رهاسازی ۶ جوجه جغد انبار در منطقه مارون کهگیلویه و بویراحمد
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • زنگ خطر سگ‌های بلاصاحب و صاحب‌دار در جنوب کرمان به صدا در آمده است
  • قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد