Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - در صورت ادامه همکاری شرکت‌های بیمه و یا نمایندگان آنها با کارگزاری‌های برخط غیرمجاز، از تخصیص کد یکتا در سامانه سنهاب جلوگیری خواهد شد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، با صدور بخشنامه جدید بیمه مرکزی و با اعلام مشخصات شرکت های کارگزاری برخط مجاز، ممنوعیت هرگونه همکاری با کارگزاری های  فاقد مجوز مورد تاکید قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر اعلام اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی از این پس تنها همکاری شرکت های بیمه با کارگزاری های برخطی (استارت آپ ها) که اسامی آنها در این بخشنامه اعلام شده است، مورد تائید بیمه مرکزی خواهد بود.

بر اساس این گزارش، شرکت های بیمه و نمایندگان تابعه می توانند با شرکت های کارگزاری دارای مجوز رسمی و پروانه فعالیت کارگزاری برخط از بیمه مرکزی در چارچوب آیین نامه ها و دستورالعمل ها و مقررات مربوطه همکاری کنند.

در این گزارش آمده است که: در صورت مشاهده لوگو و نام شرکتهای بیمه در سایت ها و کانال های استارت آپ های بیمه ای فاقد مجوز، فرض بر همکاری مستقیم شرکت بیمه با آن استارت آپ بوده و در این شرایط از تخصیص کد یکتا در خصوص بیمه نامه های شرکت بیمه جلوگیری به عمل می آید و بیمه نامه های صادره آن شرکت مورد تأیید بیمه مرکزی نخواهد بود.

بر اساس بخشنامه جدید در صورت بی توجهی مدیران کلیدی ذیربط شرکت بیمه به این دستورالعمل، وفق مقررات مربوطه برخورد خواهد شد و بدیهی است در صورت اعلام مشخصات نمایندگی همکار استارت آپ های غیر مجاز توسط شرکت بیمه، صرفاً از تخصیص کد یکتا در مورد همان نمایندگی ها جلوگیری و همچنین با نماینده متخلف وفق مقررات برخورد خواهد شد.

فهرست کارگزاری های برخط دارای مجوز رسمی و پروانه فعالیت؛ و یا در شرف تاسیس و اخذ پروانه فعالیت از بیمه مرکزی که همکاری شرکت های بیمه با آنان بلامانع می باشد، بدین شرح اعلام شده است:

۱.  شرکت کارگزاری رسمی بیمه برخط آینده نگر تبریز( کد ۳۸۰)

۲.  شرکت کارگزاری رسمی بیمه برخط فروشگاه آنلاین بیمه ماهان( ۱۶۹۵)

۳.  شرکت کارگزاری رسمی بیمه برخط رایان تجارت مهام( کد ۱۶۹۷)

۴.  شرکت کارگزاری رسمی بیمه برخط پارسیان لوتوس خاورمیانه( کد ۱۷۲۸)

۵.  شرکت کارگزاری رسمی بیمه برخط بیمه شدی باما ( کد ۱۷۳۱)

۶.  شرکت کارگزاری رسمی بیمه برخط بیمه یاب ( کد ۱۷۶۷)

۷.  شرکت کارگزاری رسمی بیمه برخط زنجان صبا ترانس (کد ۱۶۳۰)

۸.  شرکت کارگزاری رسمی بیمه برخط سایبان پوشش آریا (کد ۱۰۰۵)

۹.  شرکت کارگزاری رسمی بیمه برخط فرداد تجارت ایده گشت (کد ۱۷۵۲)

۱۰.شرکت کارگزاری رسمی بیمه ماهان امیدایرانیان(در مرحله ثبت تغییرات و اخذ پروانه)

۱۱.شرکت کارگزاری رسمی بیمه نفت و انرژی (در مرحله ثبت تغییرات و اخذ پروانه)

۱۲. شرکت کارگزاری رسمی بیمه خانه گسترش بیمه(درمرحله ثبت تغییرات واخذ پروانه)

۱۳. شرکت کارگزاری رسمی بیمه فرهیختگان بیمه (درمرحله ثبت تغییرات واخذ پروانه)

۱۴. شرکت کارگزاری رسمی بیمه جستجوگران آسایش آذین(در مرحله ثبت تغییرات و اخذ پروانه)

۱۵. شرکت کارگزاری رسمی بیمه اکسیر زندگی خاورمیانه (درمرحله ثبت تغییرات واخذ پروانه)

۱۶. شرکت همپاد کیان ( در مرحله ثبت و اخذ پروانه)

۱۷. شرکت تجارت الکترونیک نوین نار (درمرحله ثبت و اخذ پروانه)

 

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: شرکت کارگزاری رسمی بیمه برخط مرحله ثبت تغییرات کارگزاری های برخط شرکت های بیمه اخذ پروانه مرحله ثبت درمرحله ثبت بیمه مرکزی استارت آپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۴۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: دولت و بانک مرکزی برنامه های مدون و شفافی در خصوص تامین ارز واردات برای بخش های دولتی و خصوصی دارند، اما این کافی نیست. تخصیص منابع ارزی باید به گونه ای باشد که فعالان و تولیدکنندگان واقعی کشور به یک اندازه بهره‌مند شوند. - اخبار اقتصادی -

ولی اله منصوری، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در خصوص اقدامات بانک مرکزی در حمایت از تولید طی یکسال گذشته اظهار داشت: مطمئنا حمایت از تولید جزو اهداف اصلی اقتصادی دولت و بانک مرکزی است که در یکسال اخیر هم شاهد اتفاقات خوبی در این عرصه بودیم، اما معتقدم که هنوز کافی نیست و فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان باید بیش از پیش مورد حمایت قرار گیرند.

وی با اشاره به پیش‌بینی 3.2 همت تسهیلات قرض‌الحسنه برای شرکت‌های دانش‌بنیان ادامه داد: به تازگی خبرهایی از تمهیدات ویژه بانک مرکزی برای حمایت از «شرکت‌های دانش بنیان» در سال جاری منتشر شده که جای خوشحالی و امیدواری است. گویا شبکه بانکی در قالب قانون بودجه سال جاری مکلف شده به میزان 3.2 همت از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری تسهیلات قرض‌الحسنه در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار دهد که این تصمیم، قابل تحسین است.

این فعال اقتصادی افزود: بانک مرکزی در سال گذشته نیز گام های مثبت و بزرگی در این حوزه برداشت؛ بطوریکه شبکه بانکی بیش از 230 همت تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت کرد که نسبت به سال قبل رشد 61 درصدی را نشان می دهد. این موضوع نشانگر نگاه ویژه دولت و بانک مرکزی به شرکت های دانش بنیان است که باید تا حد توان و امکان از آن حمایت شود.

منصوری با تاکید بر لزوم حمایت عادلانه از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان در فرایند تامین منابع ارزی گفت: دولت و بانک مرکزی برنامه های مدون و شفافی در خصوص تامین ارز واردات برای بخش های دولتی و خصوصی دارند، اما این کافی نیست. در واقع تخصیص منابع ارزی باید به گونه ای صورت گیرد که فعالان و تولیدکنندگان واقعی کشور به یک اندازه از این شرایط بهره ببرند. هر چند دولت سیزدهم همواره بر اجرای عدالت تاکید و تلاش دارد؛ اما باید اقداماتی را در دستور کار قرار دهد که فرایند تامین و تخصیص ارز کاملا عادلانه تقسیم و اجرایی شود.

عضو اتاق بازرگانی ایران خاطر نشان کرد: بی‌تردید فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان و تجار واقعی با رویکرد کمک به اقتصاد کشور وارد میدان شده اند و باید مورد حمایت قرار گیرند. در نتیجه حالا که این تلاشگران اقتصادی آماده کمک به روند تولید و تجارت کشور هستند، دولت و بانک مرکزی هم باید سرعت و جدیت بیشتری در روند تخصیص و تامین ارز رسمی و دولتی به آنها داشته باشد تا در نهایت شاهد رشد و رونق اقتصادی بیشتری باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • داروخانه های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • ۷ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران برگزار می‌شود
  • پروانه فعالیت رسمی شرکت تعاونی نوآوران لوتوس پیروزی صادر شد
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • مشاورین املاک و خودرو باید دارای پروانه فعالیت باشند
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • استان گلستان در حذف پروانه کسب‌های کاغذی ۴ پله صعود کرد