Web Analytics Made Easy - Statcounter

رژیم صهیونیستی اسناد جدیدی از حملات هوایی خود در سال ۱۹۸۱ به راکتور هسته‌ای اوسیراک عراق شامل دستور کتبی حمله، تعلیق یک هفته‌ای این عملیات و اعترافات یکی از خلبان‌های حاضر در عملیات را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت روزنامه تایمز اسرائیل، رژیم صهیونیستی اسناد جدیدی از آرشیو ارتش خود درباره حملات هوایی‌اش به راکتور هسته‌ای اوسیراک (تموز) عراق در دوره ریاست جمهوری صدام در هفتم ژوئن ۱۹۸۱ موسوم به عملیات "اوپرا" را منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی عصر سه‌شنبه تصاویر و طراحی‌های ترسیم شده با دست از راکتور اوسیراک را که تل‌آویو نگران بوده صدام، دیکتاتور سابق عراق از آن برای تولید سلاح‌های هسته‌ای استفاده کند، منتشر و اعلام کرد: این تصاویر و طراحی‌ها بخشی از داده‌ها و اطلاعاتی جهت برنامه‌ریزی برای عملیات اوپرا بودند.

همچنین این وزارتخانه در کنار این اسناد، گزارشی منتشر کرد که پس از اجرای عملیات اوپرا در سال ۱۹۸۱ منتشر شده بود. این گزارش شامل دستور کتبی فرمانده ارتش رژیم صهیونیستی برای این عملیات و تصمیم کابینه برای آغاز برنامه‌ریزی آن در سال ۱۹۸۰ و رایزنی‌ها در خصوص تاریخ اجرای آن است.

این اسناد شامل یک یادداشت حاکی از تعویق یک هفته‌ای اجرای عملیات اوپرا است که قرار بوده ۳۱ مه انجام شود و علت این تعویق نیز نشست چهارم ژوئن مناخیم بگین، نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی با انور سادات، رئیس جمهوری وقت مصر در شرم الشیخ بوده است.

همچنین از جمله اسناد منتشر شده اعترافات ضبط شده ایلان رامون، خلبان نظامی و اولین فضانورد اسرائیلی است که در عملیات اوپرا حضور داشت و سال ۲۰۰۳ در فاجعه سقوط شاتل فضایی "کلمبیا" آمریکا جان باخت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی اوسیراک رژیم صهیونیستی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۴۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیات حماس به قاهره می رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد هیأتی از این جنبش روز شنبه در سایه تماس‌های اخیر با واسطه‌های مصری و قطری برای ادامه مذاکرات آتش‌بس راهی قاهره خواهد شد.

این جنبش بیان کرد: ما بر روحیه مثبتی که هنگام بررسی طرح پیشنهادی اخیر برای آتش‌بس در غزه نشان دادیم، تاکید می‌کنیم.

حماس همچنین تاکید کرد که ما و دیگر گروه‌های مقاومت فلسطین بر رسیدن به توافقی که به توقف جنگ، خروج نیروهای اشغالگر از غزه و بازگشت آوارگان به خانه‌های خود منتهی شود، مصمم هستیم.

در همین راستا، یک منبع مسئول در جنبش حماس در گفتگو با العربی الجدید اعلام کرد قاهره توانسته به شکل قابل قبول و رضایت‌بخشی در مورد طرح آتش‌بس در غزه دست یابد و آن را به حماس و رژیم صهیونیستی ارائه داده است.

منبع مذکور اشاره کرد که حماس موافقت اولیه خود را با این طرح اعلام کرده و خواستار ضمانت‌های واضح آمریکا در مورد آن شده است.

جنبش حماس اعلام کرد هیئت این جنبش در قاهره متشکل از خلیل الحیه، زاهر جبارین و محمد نصر اعضای دفتر سیاسی این جنبش خواهد بود.

از سوی دیگر، «ایهود اولمرت»، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در سخنانی به شدت علیه نتانیاهو و جنگ غزه موضع گیری کرده است.

اولمرت در این ارتباط گفت: «ما از این جنگ پیروز خارج نخواهیم شد و باید خیابان‌ها را از تظاهرات کنندگان علیه نتانیاهو و همپیمانانش پر کنیم.»

ماه گذشته نیز نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی خواستار توقف فوری جنگ در غزه و بازگرداندن اسرای اسرائیلی بازداشت شده در غزه شد و تاکید کرد که در این صورت دستاورد اسرائیل بسیار بیشتر از ادامه این جنگ خواهد بود.

وی تاکید کرد که نتانیاهو برای نجات اسرای اسرائیلی جنگ را ادامه نمی‌دهد، بلکه می‌خواهد خودش را نجات دهد.

اولمرت پیش از این نیز خواستار توقف جنگ غزه شده و تاکید کرده بود که این جنگ نمی‌تواند اهداف مشخص شده توسط بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل را محقق کند.

نخست وزیر اسبق اسرائیل در اظهارات پیشین خود رژیم صهیونیستی را در برابر یک دوراهی قرار داده و تاکید کرده بود که تل‌آویو یا با آتش بس و بازگرداندن اسرا از غزه از طریق انجام تبادل موافقت می‌کند یا باید بدون اینکه اهداف خود در ریشه کن کردن حماس و بازگرداندن اسرا را محقق کند، به جنگ خود در غزه ادامه بدهد.

گفتنی است با تداوم جنگ علیه نوار غزه و عدم کسب هرگونه دستاورد نظامی از سوی رژیم صهیونیستی انتقادها در سرزمین‌های اشغالی علیه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم و کابینه وی شدت گرفته است. مخالفان نتانیاهو وی را به خریدن وقت برای باقی‌ماندن در قدرت جهت فرار از محاکمه در پرونده‌های قضائی اقامه‌شده علیه او متهم می‌کنند. علاوه بر این خانواده‌های اسیران صهیونیست خواهان آن هستند که رژیم صهیونیستی بدون اتلاف وقت و به هر قیمتی اسیران صهیونیست نزد مقاومت را در جریان توافق با مقاومت فلسطین آزاد کند و از ادامه حمله‌های بی فایده به نوار غزه که علاوه بر کشتار فلسطینیان کشتار این اسیران را نیز در پی دارد دست بردارد.

کد خبر 6096052

دیگر خبرها

  • اقدام نیروهای امنیتی یمنی علیه عملیات اطلاعاتی آمریکایی-صهیونیستی
  • چرا صهیونیست‌ها جرأت مقابله با حملات یمن را ندارند؟
  • جنگ علیه غزه وارد هشتمین ماه خود شد
  • چرا اسرائیل یک گلوله هم به سمت یمن شلیک نکرده است؟
  • چرا تل‌آویو یک گلوله هم به سمت یمن شلیک نکرده است؟
  • یک مکالمه بیسیمی با عراقی‌ها درباره صدام
  • هیات حماس به قاهره می رود
  • آغاز مرحله چهارم عملیات‌ ارتش یمن علیه رژیم صهیونیستی
  • بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن درباره آغاز فاز چهارم عملیات علیه «مثلث تجاوز»
  • سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از آغاز چهارمین مرحله عملیات در برابر رژیم صهیونیستی خبرداد