Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، داستان کارخانه قند یاسوج به قدری غم انگیز است که نمی‌دانیم از کجای آن شروع کنیم و از چه بگوییم که به دیگری اجحاف نکرده باشیم.

از نماد صنعت یک استان بگوییم که تنها دلخوشی مردم کهگیلویه و بویراحمد و مرکز آن شهر یاسوج به قدیمی ترین واحد صنعتی بود کارخانه‌ای که برای مردم شهر یاسوج خاطره ها از گذشته به جای گذاشته و همه آن را به عنوان یک نماد و سمبل  کار و تلاش و تولید می‌دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از کارگرانی بگوییم که سال‌ها در این واحد صنعتی کار می‌کردند تا نانی برای فرزندان خود بیاورند و در کنار همکاران در راه تولید خستگی به تن راه نمی‌دادند اما به یکباره از کار و زندگی و نخوردن افتادند.

از خانه های کوچک و محقر اما باصفای کارخانه قند بگوییم که علیرغم تنگی و تاریکی برای کارگران قند یاسوج به مثابه خانه امید بود و روح زندگی در آنها جریان داشت که باز به یکباره از خانه و کاشانه خود آواره شدند.

از فضای سبز و زیبای کارخانه قند بگوییم که با کاج‌های بلند و سر به فلک کشیده و درختان تنومند شوق کار و تولید را در کارگران ایجاد کرده بود و با نابود شدن تولید و اشتغال در کارخانه قند یاسوج و بخشیدن آن به ثمن بخس و بی تدبیری دولت به اصطلاح تدبیر و امید در به حراج گذاشتن نماد تولید یک استان اکنون رمقی هم برای فضای سبز کارخانه قند باقی نمانده است.

هر چند با درایت شخص آیت الله رئیسی و پیگیری کارگران و همت دادگستری و پای کاری رسانه‌ها نماد صنعت استان دوباره با آغوش تولید بازگشت اما امید می‌رود که فضای سبز آن دوباره احیا شده و قبل از هر چیز فضای نشاط در قند یاسوج دوباره ایجاد شود.

اکنون به چشم خود می بینیم که درختان و فضای سبز این واحد صنعتی در حال از بین رفتن بوده و اگر تدبیری برای آن اندیشیده نشود کارخانه قند به برهوتی بی‌نشاط برای کار و تولید تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: فضای سبز یاسوج کارگران صنعت کارخانه قند قند یاسوج فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۵۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید ابراهیم رئیسی صبح امروز سه شنبه همزمان با روز کارگر با حضور در کارخانه ایران خودرو دیزل ضمن بازدید از بخش‌هایی از کارخانه از جمله سالن خط تولید، با تعدادی از کارگران نیز گفت‌وگویی صمیمانه و چهره به چهره داشت و وضعیت شغلی و معیشتی آنها را جویا شد.

این کارخانه در مساحتی بالغ بر 760 هزار متر مربع با 5 هزار و 500 نفر پرسنل سالانه 22 هزار دستگاه محصولات باری کشنده شامل کامیون، کشنده و کامیونت و 12 هزار و 500 دستگاه محصولات مسافری شامل ون، اتوبوس و مینی بوس تولید می‌کند.

کارخانه ایران خودرو دیزل با اهتمام ویژه دولت مردمی به امر تولید، در سال گذشته رشد تولید بیش از 600 درصدی را محقق کرده و برای افزایش آن  تا سال 1404 نیز هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگری نماد بالندگی، رشد و اثربخشی است/ کارگران حرف اول و آخر را در جهش تولید می‌زنند
  • شکلات های مخصوص المپیک تولید شد + نحوه تولید | ویدئو
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل بازدید کرد
  • چه زمانی از تیرآهن هاش استفاده کنیم؟
  • بازدید آیت‌الله رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • فرآیند تولید آدامس در یک کارخانه مشهور (فیلم)
  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!