Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-26@01:28:15 GMT

انجمن‌های علمی به استقلال بیشتری نیاز دارند

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۳۹۷۸۱

انجمن‌های علمی به استقلال بیشتری نیاز دارند

دبیر انجمن علمی دانشکده موسیقی دانشگاه هنر گفت: برای فعالیت هرچه بیشتر و بهتر انجمن‌های علمی، نیاز است تا انجمن‌ها بتوانند کمی مستقل‌تر باشند. همچنین دانشگاه‌ها بتوانند بودجه‌ بیشتری را برای چنین فعالیت‌هایی اختصاص بدهند.

فرامرز عباسی دانشجوی کارشناسی ارشد مقطع کارشناسی در رشته نوازندگی موسیقی جهانی در دانشگاه هنر، که به تازگی به عنوان دبیر انجمن علمی دانشکده موسیقی برگزیده شده، در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: انجمن علمی دانشکده موسیقی از فعال‌ترین انجمن‌های علمی دانشگاه هنر به حساب می‌آید، از جمله فعالیت‌هایی که در این سال‌ها انجام شده می‌توان به برگزاری جشنواره موسیقی صبا، برگزاری نشست‌ها و وبینارها با دعوت از اساتید و موزیسین‌های معتبر داخلی و خارجی، انتشار نشریه‌ ی موسیقی سرایش و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. اشاره کرد.

وی در خصوص رویکرد انتخابی انجمن علمی دانشکده موسیقی دانشگاه هنر، در طول مدتی که دبیری این انجمن را عهده دار است، گفت: رویکرد من برای این دوره‌ از انجمن علمی، انجام دادن کارها با مشارکت گروهی دانشجویان و نظرخواهی از آن‌هاست تا کمبودها و دغدغه‌های دانشجویان را تا حد امکان جبران کنیم. همچنین در نظر داریم انتشار نشریه‌ سرایش را چندین دوره به انجام برسانیم.

عباسی درادامه افزود: تا کنون دو وبینار آشنایی با متد میوزماسل، با دعوت از آقای ادوارد مالاوی از آمریکا، و وبینار بعدی که مستر کلاس پیانو و با دعوت از آقای موریتس ارنست بود، برگزار شد. هدف از برگزاری چنین گردهمایی‌ها یا وبینارهایی، در ابتدا بالا بردن سطح علمی و عملی دانشجویان است. زیرا در شرایط پاندمی حال حاضر، ایجاد شوق و انگیزه در دانشجویان اهمیت زیادی دارد. از دستاوردهای این دو وبینار برگزار شده، می‌توان به شناخت آسیب‌های نوازندگی و بالا بردن سطح نوازندگی اشاره کرد.

دبیری انجمن علمی دانشکده موسیقی دانشگاه هنر، با اشاره به گستره فعالیت‌های این انجمن بیان کرد: فعالیت‌های آموزشی (شامل برگزاری کارگاه‌ها و کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی)، رویدادهای علمی شامل برگزاری مسابقات و جشنواره‌ها، تولید و نشر محتوای علمی از جمله انتشار نشریات و کتاب در زمینه‌های مرتبط، تولید فیلم و نرم‌افزار، فعالیت در صفحات مجازی، فعالیت‌های پژوهشی مانند پروژه‌های تحقیقاتی کارآفرینی و هم‌اندیشی با دانشجویان، خلاقیت‌های علمی مانند ثبت اختراعات و ابتکارات و نوآوری‌ها جزء فعالیت های قابل ملاحظه و ارزشمند انجمن محسوب می شوند.

وی با اشاره به اثر بخشی فعالیت انجمن علمی دانشکده موسیقی دانشگاه هنر در فضای مجازی گفت: یکی از اولین حوزه‌هایی که انجمن علمی از لحظه شروع  فعالیت، بر آن تمرکز داشته، فعالیت در صفحات مجازی و اطلاع‌رسانی‌های موثر بود. فضای مجازی پتانسیل فوق‌العاده‌ای برای فعالیت بهتر است و البته انجام چنین برنامه‌ها و فعالیت‌هایی نیاز به هماهنگی‌هایی دارد که شاید بهتر است پیش از حاصل شدن مطرح نشود، اما به طور کلی می‌توانم بگویم از فرصت‌ها و امکانات این فضا از بدو ورود به انجمن تا به امروز استفاده کرده‌ایم.

فرامرزی با مثبت قلمداد کردن برگزاری رویدادهای علمی و تخصصی با کمک و پشتیبانی دانشگاه هنر، بیان کرد: بهترین فعالیتی که می‌توان انجام داد این است که رویدادهایی برگزار شود که از نظر علمی و تخصصی به نفع دانشجویان باشد و دانشجویان بتوانند از آن به بهترین شکل استفاده کنند. از جمله فعالیت‌های پیشین انجمن علمی که در این راستا بسیار موثر واقع شد می‌توان به برگزاری جشنواره صبا اشاره کرد که علاوه‌ بر این که جشنواره‌ای با سطح علمی بالا بود، مکان برگزاری اجراها سالن‌های رودکی و وحدت که از بهترین سالن‌های اجرا در کشور هستند، برای اجرای آن در نظر گرفته شده بودند و این مشوق خوبی برای همکاری و شرکت دانشجویان شد.

دبیر انجمن علمی دانشکده موسیقی دانشگاه هنر، ارتباط انجمن‌های مختلف دانشگاه با یکدیگر را به عنوان یکی از اصلی‌ ترین مسائل برشمرد و در این خصوص اظهار کرد: با برقراری این ارتباط، ارتقاء و سازندگی با کیفیت بالاتری اتفاق می‌افتد. در مدت فعالیت در انجمن علمی موسیقی، با انجمن علمی طراحی گرافیک دانشگاه ارتباط برقرار کردیم و اعضای انجمن گرافیک در طراحی پوسترها و اطلاع‌رسانی‌ها در شبکه‌های مجازی همکاری قابل توجهی داشته و نقش شایانی در این مورد داشتند. همچنین در نظر داریم این ارتباط را با انجمن‌های دیگر نیز بسط دهیم، زیرا هر کدام از رشته‌های هنری تخصصی منحصر به فرد دارند و همکاری اعضای این انجمن‌ها با یکدیگر باعث کیفیت بالاتر فعالیت‌ها به طور حرفه‌ای می‌شود و این یکی از اصلی‌ترین مسائل در جذب مخاطب است. تنوع برای انجام چنین کارهایی بسیار بالا است. برگزاری وبینارها و مسترکلاس‌ها برای ارتقاء سطح علمی دانشجویان، ارتباط با سایر دانشگاه‌ها و برگزاری جشنواره‌های بین رشته‌ای نیز انجام شده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فعالیت ها انجمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۹۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران/تقدیر از ۳ پزشک پیشکسوت عرصه پیوند کشور در بیمارستان فرهیختگان

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی صبح ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در آیین افتتاحیه اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران که در سالن همایش های بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: برای من بسیار جای خوشبختی و خوشحالی است که اولین برنامه انجمن علمی پیوند کلیه ایران در دانشگاه آزاد اسلامی و بیمارستان فرهیختگان برگزار میشود و باعث افتخار ماست که میزبان شما هستیم.

بیشتر بخوانید: تولید ماهانه ۲۵ هزار گیاه زینتی در سرای نوآوری کشت‌بافت رفسنجان

وی ادامه داد: افتخار دیگر ما در دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی از پیشکسوتان عرصه پیوند عضو به ویژه پیوند کلیه است که امیدوارم همواره ادامه داشته باشد و توسعه پیدا کند و هر روز شاهد پیوندهای موفق بیشتر در کشور باشیم.

در ادامه این مراسم استاد ناصر سیم فروش رئیس انجمن علمی پیوند کلیه ایران نیز گفت: خداراشاکرم که بعد از گذشت ده سال و انجام ۵۰هزار پیوند کلیه در کشور، انجمن علمی پیوند کلیه ایران به عنوان انجمنی که هدف آن ارتقا علم پیوند کلیه است و دستاورد خوبی برای نجات جان بیماران خواهد بود؛ شکل گرفت.

انجام اولین پیوند کلیه ایران در سال ۱۳۴۷

وی ادامه داد: پیوند کلیه در کشور ما سبقه قدیمی دارد و این آوازه در دنیا و خاورمیانه تاریخ روشنی دارد و دکتر سنادی زاده که حدود ۶۰سال پیش اولین پیوند کلیه را انجام دادند در زمانی که کسی در خاورمیانه چیزی از پیوند کلیه نمی دانست.

سیم فروش خاطرنشان کرد: اما وقفه ای بعد از انجام اولین پیوند کلیه در کشور رخ داد و بعد از انقلاب اسلامی، پیوند کلیه از یک عمل لوکس و تجملی به عمل روزمره تبدیل شد.

وی افزود: در بیمارستان لبافی نژاد شروع آموزش را در کنار عمل پیوند کلیه در نظر گرفتیم که نتیجه کار را شما امروز می بینید.

سیم فروش اضافه کرد: با این آموزش ها پزشکان توانمندی چون دکتر تقی زاده افشاری دیگر پیشکسوت عرصه پیوند تربیت شدند که بیش از سه هزار عمل پیوند کلیه انجام داده اند.

وی تصریح کرد: پیوند کلیه در دنیا مورد توجه زیادی است و امروز در پیوند از مرگ مغزی ایران در خاورمیانه اول است. چرا این اتفاق افتاده است؟ به خاطر بستری که در پیوند زنده در کشور ما ایجاد شد.

رئیس انجمن علمی پیوند کلیه ایران خاطرنشان کرد: خداراشاکرم که انجمن علمی پیوند کلیه ایران ایجاد شده و در طول این سالها کار تیمی پیشرفت کرده و تجربیات هم بیشتر شده است در صورتی که اوائل که کار را شروع کردیم، دشواری های بسیاری داشتیم.

سیم فروش افزود: در شهر کوچکی مثل بابل بیش از هزار پیوند کلیه انجام می‌شود و امیدوارم روزی برسد که به چنان پیشرفتی دست پیدا کنیم که هیچ مریض دیالیزی نداشته باشیم.

پزشکان کشور برای نشان دادن توانایی‌های ایران مقاله تولید کنند

وی بیان کرد: امروز از سه قله ای که این درخت را در کشور کاشتند تقدیر میکنیم. امروز با وجود اینکه ایران بیشترین پیوند کلیه را در خاورمیانه انجام میدهد اما متاسفانه کمترین حضور را در انجمن علمی پیوند کلیه خاورمیانه دارد.

وی تصریح کرد: از همکاران میخواهیم مقالات خود را منتشر کنید اگر میخواهید بمانید و تجربه کشورمان را به دنیا نشان دهید.

گفتنی است در پایان این مراسم سه تن از پزشکان سرآمد و پیشکسوت عرصه پیوند کلیه کشور: دکتر محبوب لسان پزشکی ، دکتر محمد سنادی زاده و دکتر علی تقی زاده افشاری مورد تجلیل قرار گرفتند و از سالها تلاش و مجاهدت آنان در عرصه پیوند کلیه کشور تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

نرگس موذنیان کد خبر: 1228311 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران به‌میزبانی رفسنجان برگزار می‌شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود
  • انجام ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران/تقدیر از ۳ پزشک پیشکسوت عرصه پیوند کشور در بیمارستان فرهیختگان
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • بررسی سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی
  • وزیر علوم: باید نخبگان را به سمت علوم انسانی هدایت کنیم
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود