Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت تحقیقات زراعی و خدمات آزمایشگاهی کارخانجات قند غرب کشور، از آغاز  تأمین و توزیع بذر،کود و سم مورد نیاز کشاورزان چغندرکار  استان و صدور آن به استان های دیگر  در آینده ای نزدیک خبر داد. - اخبار اقتصادی -

مصطفی علی حسینی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه شرکت  متبوع یکی از کامل ترین آزمایشگاه های خاک شناسی را در سراسر کشور داراست، بیان کرد: خدمات آزمایش خاک محصولات زراعی مختلف کشاورزی، تعیین نیاز تغذیه ای و کودی محصولات زراعی مختلف، تأمین نهاده های مصرفی چغندرکاران کارخانه قند شامل کودهای ریز مغذی و سموم از جمله فعالیت های عمده این شرکت است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی حسینی افزود: خدمات این شرکت از آنرو حائز اهمیت است که در راستای کمک به کشاورزان و ارتقای این بخش به عنوان یکی از مهم ترین بخش های اقتصاد ایران فعالیت می کند. فراموش نکنیم که کشاورزی به گونه ای موتور محرکه اقتصاد در چارچوب اقتصاد مقاومتی است.

وی اظهار داشت: این شرکت در سال 99 حدود 400 واحد بذر، 6200 لیتر علف کش و حشره کش( با توجه به نیاز کشاورزان) و 700 پکیج کود مایع تقویتی که باعث رشد و شادابی چغندر می شود را جهت عرضه به کشاورزان چغندرکار منطقه کرمانشاه تهیه و توزیع کرده است.

این مقام مسئول افزود: این شرکت در سال جاری سم، کود و بذر مورد نیاز کشاورزان منطقه کرمانشاه را که به کشت بهاره چغندر مشغول اند تأمین نموده و بر آن است تا شهریور ماه 1400 نهاده های مصرفی کشاورزان خوزستان و مناطق گرمسیری استان کرمانشاه را نیز تأمین نماید.

مدیرعامل شرکت تحقیقات زراعی غرب، در پایان  بر استفاده از کلیه پتانسیل ها و ظرفیت های این شرکت به نحو مطلوب تأکید و تصریح کرد: چشم انداز شرکت متبوع، گسترش دامنه ارائه خدمات و تأمین و توزیع نهاده های مذکور در سطح بسیاری از استان ها می باشد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ۸ ۴۲ درصد ۳ ۴۶ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۹۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو

کیومرث اکبری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : شرایط مناسب برای بروز بیماری هوای خنک و مرطوب است که هم اکنون خصوصا در مناطق گرمسیر و معتدل حاکم است و شرایط را برای بیماری‌های گیاهی از جمله زنگ زرد کاملا مهیا کرده است.

وی با بیان اینکه آلودگی این بیماری در مزارع در استان معمولا از مناطق گرمسیر آغاز می‌شود اضافه کرد: امسال از ۱۹ اسفند ماه سال گذشته قبل از آنکه علایم بیماری ظاهر شود نسبت به لزوم مبارزه با این بیماری اطلاعیه‌های لازم صادر شد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون در سطح بیش از ۱۶ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان مبارزه با این بیماری انجام شده است یادآور شد: مبارزه با این بیماری در مناطق گرمسیر هم اکنون در حال انجام است.

اکبری افزود: در نواحی معتدل نیز از حدود یک هفته قبل آلودگی مشاهده شده که برای این مناطق نیز اعلام مبارزه شده است.

وی با بیان اینکه عملیات مبارزه به ویژه در تمام مزارع آبی و دیم متراکم باید جدی گرفته شود افزود: با توجه به اینکه این بیماری در نواحی گرمسیر و معتدل استان مشاهده شده است به کشاورزان توصیه می‌شود با توجه به تداوم بارندگی‌ها و وجود رطوبت در هوا، پس از مساعد شدن شرایط جوی کشاورزان بلافاصله مبارزه با سموم توصیه شده را انجام دهند.

اکبری ادامه داد: اقدامات ترویجی لازم در زمینه شیوع این بیماری انجام و به اندازه کافی سم در استان تدارک دیده شده است که کشاورزان می‌توانند مبارزه با این بیماری را همزمان با سن مادر نیز انجام دهند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اضافه کرد: در مناطق سردسیر هنوز این بیماری در مزارع مشاهده نشده است ولی با توجه به بارندگی‌های اخیر که همراه با وزش باد نیز است احتمال رسیدن هاگ‌های این بیماری به این مناطق نیز وجود دارد بنابراین باید کشاورزان این مناطق نیز پایش‌های لازم را انجام دهند تا درصورت مشاهده علایم، مبارزه را انجام دهند.

وی تاکید کرد: شرایط برای طغیان این بیماری در استان مهیا است و کشاورزان باید با جدیت تمام نسبت به مبارزه با این آفت اقدام کنند.

اکبری ادامه داد: چنانچه مبارزه با آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو در استان جدی گرفته نشود، برگ‌های بالایی که تامین کننده مواد غذایی خوشه هستند آسیب خواهند دید و در نتیجه غذاسازی برای خوشه به خوبی انجام نمی‌شود و وزن و اندازه دانه افت خواهد کرد و مزرعه از نظر کمی و کیفی دچار خسارت خواهد شد.

وی تاکید کرد: سهل انگاری کشاورزان برای مبارزه با آفت زنگ زرد در مزارع در کمترین حالت ممکن تا ۷۰ درصد می‌تواند به مزارع خسارت وارد کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • تخصیص ۴۳۵ میلیارد برای اجرای طرح‌های آبی استان قزوین
  • بازدید استاندار خوزستان از هلدینگ کشاورزی در دزفول
  • بیش از ۳۷۰ هزار تن گندم در خوزستان خریداری شد
  • خرید بیش از ۳۷۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان
  • احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو