Web Analytics Made Easy - Statcounter

مددی گفت: یکی از مهمترین اولویت‌های ما در حوزه استاندارد سازی برای شهرستان ملایر استاندارد سازی و شناسنامه دار کردن مبل، منبت و کشمش است.

به گزارش خبرنگار شبستان از ملایر «محمد مددی» امروز پنج شنبه 3 تیر ماه در دیدار با فرماندار ملایر با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان ملایر در حوزه‌های مختلف گفت: یکی از مهمترین اولویت‌های ما در حوزه استاندارد سازی برای شهرستان ملایر استاندارد سازی و شناسنامه دار کردن مبل و منبت  و کشمش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل استاندارد همدان گفت: در این راستا باید با هم افزایی دستگاه‌ها از جمله فرمانداری ، ورود نخبگان و دانشگاهیان  بتوانیم با استاندارد سازی و بالا بردن کیفیت رویکرد مناسبی را برای اشتغال و اقتصاد پویا و ارزش افزوده بالا در حوزه مبل و منبت و کشمسش ایجاد کنیم.

مدیر کل استاندارد همدان با اشاره به اینکه علاوه بر برنامه‌های روتین، کار دانش محور و تولید محور می‌تواند در این حوزه به ما کمک کند تصریح کرد: درحوزه کشمش صاحبان سرمایه باید با افق دید بازتر و چشم اندازی روشنتر برای آینده  در حوزه فرآوری و افزایش سهم بازار صادرات  با استاندارد همکاری بیشتری را داشته باشند.

«قدرت الله ولدی»نیز به اهمیت و نقش تعیین کننده استاندارد در جهش رقابت پذیری محصولات تولیدی و توسعه بازارهای صادراتی اشاره کرد و گفت: استاندارد سازی کالاهای تولیدی گامی اساسی جهت حمایت از تولید ملی است و باید فصل الخطاب همه واحدهای تولیدی و فرآوری در این شهرستان قرار گیرد.

 

  فرماندار ملایرضمن تقدیر از تلاش های مثبت و اثرگذار سازمان استاندارد در استان همدان و نمایندگی شهرستان ملایر، برنامه محور و آموزش محور بودن را لازمه استاندارد سازی محصولات و کالاهای تولیدی دانست و بیان کرد: ما مدافع استاندارد هستیم و باید به سمتی حرکت کنیم که کالای باکیفیت و دارای نشان استاندارد به ویژه محصول کشمش در حوزه شهرستان ملایر به خارج از کشور صادر شود.

وی  با بیان اینکه نگاه جدی و اجرای قانون به عنوان اهرم قدرت برای بالا بردن کیفیت در استانداردسازی محصولات وظیفه مهم و خطیر استاندارد است گفت: در ابن زمینه استاندارد می‌تواند با تعامل و همکاری بیشتر با دستگاه‌های مختلف از جمله جهاد کشاورزی نسبت به رفع مشکلات موجود اقدام کند.

فرماندار ملایر خطاب به حوزه اداره استاندارد شهرستان ملایر بر تعامل بیشتر این اداره با جهاد کشاورزی و اتحادیه و انجمن کشمش برای تولیدات با کیفیت تاکید کرد و گفت: با این موارد می‌تواند گره گشای بسیاری از مشکلات باشد.

 در ادامه «داریوش خالقی» نیز با بیان اینکه در حال حاضر اداره استاندارد شهرستان ملایر سه شهرستان، نهاوند، ملایر و تویسرکان را پوشش می‌دهد گفت: در این زمینه 140 واحد فعال زیر پوشش داریم.

رئیس اداره استاندارد شهرستان ملایر با بیان اینکه محصولات تولیدی این واحدهای در حوزه‌های مختلف، صنایع ساختمانی، خدماتی، مواد غذایی، نساجی و.. فعالیت دارند افزود: در شهرستان ملایر 80 واحد فعال داریم.

وی با بیان اینکه این واحدها بین 150 محصول در شهرستان ملایر تولید می‌کنند تصریح کرد: در نهاوند نیز 40 واحد فعال داریم که 166 محصول تولید دارند و از نظر تنوع محصولات در حالت خوبی هستند.

رئیس اداره استاندارد شهرستان ملایر افزود: در شهرستان تویسرکان نیز 21 واحد با تولید 54 محصول پروانه نشان کاربرد نشان استاندارد فعالیت دارند.

 وی ضمن برشمردن برخی مشکلات در حوزه کشمش و مبل و منبت در ملایر خواستار پپیگیری بیشتر مسئولان شهرستان به ویژه فرمانداری  ملایر برای رفع موانع و ارائه و راهکارها و پیشنهادات در حوزه استاندارد شد .

پایان پیام/579

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهرستان ملایر استاندارد سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۰۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳

یوسف شعبانی افزود: تعداد بیمه‌شدگان اجباری سطح استان همدان در ابتدای سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴۱ هزار نفر بود که در پایان سال گذشته این تعداد به ۱۴۹ هزار و ۷۰۰ نفر افزایش پیدا کرد.

وی در ادامه با اشاره به ثبت آمار در سامانه رصد تصریح کرد: ۹۱۷ طرح در استان در سامانه رصد قابل بررسی است. ضمن اینکه تمام طرح‌های قابل بررسی، باید با تعیین ضرب‌العجل تعیین تکلیف شود تا در راستی‌آزمایی دچار مشکل نشویم.

شعبانی همچنین بیان کرد: با توجه به وضعیت شهرستان بهار در حوزه کسب‌وکار، تزریق تسهیلات در بخش ایجاد توسعه و سرمایه در گردش به شهرستان ضرورت دارد و باید رفت و برگشت تسهیلات در حوزه شهرستان بهار متمرکز باشد تا ظرفیت‌های بالقوه به فعلیت برسد.

وی بیان کرد: شهرستان بهار در جذب اعتبار مشاغل خانگی با پرداخت ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، رتبه دوم استان را در سال گذشته به دست آورد. 

شعبانی ادامه داد: اعتبار تسهیلات مشاغل خانگی استان همدان در سال گذشته افزون بر ۱۶۲ میلیارد تومان بود که از این میزان اعتبار افزون بر ۱۱۴ میلیارد تومان آن پرداخت شد.

وی همچنین با اشاره به سیاست‌گذاری سال جدید گفت: امسال ۲۵ درصد تمام تسهیلات اشتغال در اختیار شهرستان‌ها، باید مختص به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی باشد و ۴۲ درصد پیشرفت اشتغالزایی ما در فضای کسب‌وکار، با حضور فارغ‌التحصیلان دانشگاهی انجام شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان اضافه کرد: ایجاد کارگاه‌های جدید در قالب طرح‌های کارفرمایی در راستای اشتغال پایدار و بیمه‌های اجباری و جهش در فضای کسب‌وکار در سال‌جاری در اولویت خواهد بود.

وی ادامه داد: طبق سیاست‌ها، ۲۵ درصد کل تسهیلات باید به حوزه تعاون، تشکیل و توسعه تعاونی و رونق کسب‌وکار در تعاونی‌ها اختصاص یابد و در این رابطه به روستا‌های کانونی در این حوزه توجه ویژه شود ضمن اینکه طبق برنامه هفتم توسعه، در هر سال از برنامه، لحاظ دو درصد پیشرفت تعاونی‌ها ضروری است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر 
  • استقرار شعب ویژه رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم
  • آغاز مسابقات بوکس قهرمانی نوجوانان کشور در ملایر
  • حضور ۲۳۰ ورزشکار در مسابقات بوکس قهرمانی نوجوانان کشور در ملایر
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • روشنایی گردنه زاغه ملایر به طول ۵ کیلومتر آماده بهره برداری است 
  • بلاتکلیف شدن کارکنان شرکت فروسیلیس ملایر در پی تعطیلی این شرکت
  • تیزر «بارگادون» منتشر شد/ مستندی درباره آداب خوشه‌چینی انگور
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳