Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@03:23:37 GMT

وضعیت کارخانه های گیلان خوب نیست

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۴۱۷۵۲

وضعیت کارخانه های گیلان خوب نیست

سماکچی با بیان اینکه شرایط کارخانجات گیلان خوب نیست گفت: در حال حاضر بسیاری از کارخانه‌های گیلان به دلایل مختلف تعطیل هستند و از تمام ظرفیت خود استفاده نمی‌کنند.

«محمدرسول سماکچی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، در پاسخ به این پرسش که صنعت و تولید گیلان هم‌اینک در چه وضعیتی قرار دارد اظهار داشت: شرایط کارخانه‌های گیلان خوب نیست از طرفی در حال حاضر بسیاری از کارخانه های گیلان به دلایل مختلف تعطیل هستند و از تمام ظرفیت خود استفاده نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس هیئت مدیره کانون کارفرمایان استان گیلان اعلام کرد: برای رفع مشکلات و چالش‌های بخش تولید باید تمام دستگاه‌های مرتبط و ذیربط با هم هماهنگ و متحد باشند.

 

سماکچی با بیان اینکه تولیدکننده و خود کارفرما هم از وضعیت وخیم معیشتی کارگران مطلع‌ هستند و تا جایی که بتوانند پشتیبانی می‌کنند تصریح کرد: کارفرمایان معتقدند که وضعیت معیشت کارگران مطلوب نیست از طرفی بدون تردید کارگری هم که از این حیث دچار مشکل باشد ممکن است نتواند به خوبی کار خود را انجام دهد.

 

وی با اشاره به معضلات عدیده و پیجیده کارخانه های استان گیلان در تامین مواد اولیه خطوط تولیدی و سرمایه‌ در گردش اذعان کرد:‌ کارخانجات استان گیلان توانایی تامین و پرداخت همین افزایش حقوق‌هایی که البته به عقیده ما هنوز هم برای کارگران کافی نیست ندارند زیرا در مدت اخیر با سختی‌ها و مشقت‌های زیادی مواجه بودند.

 

رییس هیئت مدیره کانون کارفرمایان استان گیلان حمایت و پشتیبانی عملیاتی از بخش تولید، سرمایه‌گذاران، کارگران و کارفرمایان را خواستار شد و گفت: افزایش قیمت انرژی نه تنها از جمله مهم‌ترین موانع فعالیت کارخانجات و واحدهای تولیدی و صنعتی است بلکه با شعار رونق تولید و حمایت از آن که مورد تاکید مقام معظم رهبری است به هیچ عنوان همخوانی ندارد.

 

عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت ایران وضع بخشنامه‌ها، دستورالعمل‌ها و مقررات گاه و بیگاه توسط دولت و بعضا مجلس را یکی دیگر از مشکلات بخش تولید کشور دانست و خاطرنشان کرد: اصلاح و بازنگری در قانون کار از جمله اقداماتی است که اگر محقق شود تبعات و آثار بسیار مثبتی را برای بخش اشتغال و تولید کشور به همراه دارد.

پایان پیام/165

منبع: شبستان

کلیدواژه: کارخانه های گیلان معیشت کارگران تعطیلی کارخانجات استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۱۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری بعد از ظهر سه شنبه در گفت و گو با رسانه‌ها با اعلام ضرورت ثبت برنامه تولید توسط مدیران واحدهای صنعتی در سامانه جامع تجارت جهت تخصیص ارز اظهار کرد: برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز گیلان برای سهولت تأمین مواد اولیه خارجی تولیدات در سامانه ثبت شده است.

وی به لزوم اعلام دقیق‌تر مقدار احتیاج ارزی واحدهای صنعتی تاکید کرد و گفت: با توجه به برنامه ساماندهی بانک مرکزی برای تخصیص ارز حمایتی به واحدهای صنعتی؛ اطلاع رسانی و هماهنگی لازم برای ثبت برنامه تولید به صنایع ارزبر گیلان انجام شده است.

این مسئول با اشاره به تأمین بخشی از مواد اولیه خارجی برخی از واحدهای صنعتی از طریق بازرگانان داخلی به صورت غیر مستقیم، تصریح کرد: مشکلات ساختاری سامانه‌ها به علت هوشمند بودن آنها در سطح کلان انعکاس داده شده است و در حال رفع چالش‌های پیش روی می‌باشیم که در آینده صنایع ما با مشکل تخصیص و تأمین ارز مواجه نشوند.

وی به پایش برنامه‌های تولید ثبت شده در فاز اول و شفاف سازی امور ارزی اشارهکرد و گفت: در بررسی کارشناسی و پایش وضعیت برنامه تولید ثبت شده واحدهای صنعتی، میزان ارزبری افزون بر ۸۵ واحد صنعتی گیلان محرز و مشخص گردید.

پورحیدری ثبت برنامه تولید برای تخصیص ارز را الزامی و ضروری دانست و تاکید کرد: با توجه به حد گذاری ارزی و تعیین سقف مصارف ارزی؛ در بخش‌های صنعت، کشاورزی و دارو در سال جدید، ثبت برنامه تولید و میزان نیاز ارزی واحدهای صنعتی گیلان در سامانه جامع تجارت لازم است.

کد خبر 6099548

دیگر خبرها

  • عملیات دیدنی تولید شکلات‌های نوتلا در کارخانه از نمای نزدیک (فیلم)
  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • آخرین وضعیت خسارات حریق امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند