Web Analytics Made Easy - Statcounter

پورعیسی گفت: مجموع اعتبارات هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان در سال‌جاری حدود ۲ هزار میلیارد تومان است که براساس شاخص‌ها توزیع شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «مجید پورعیسی» امروز (۳ تیر) در شورای برنامه ریزی و توسعه استان اظهار کرد: امسال ۴۸۶ میلیارد تومان اعتبار هزینه ای به استان اختصاص یافته است که ۴۷۱ میلیارد آن تاکنون ابلاغ شده و از این میزان ۴۵۱ میلیارد تومان به تناسب شاخص ها در بین دستگاه های اجرایی توزیع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی گفت: امروز مصوب شد حداقل ۲۰ ساعت به هر دستگاه اجرایی اضافه کار بدهیم و هزینه های ضروری آنان را پوشش دهیم اما جهت گیری این باشد که به طور متوسط تا پایان سال ۷۰ ساعت اضافه کار به کارشناسان و ۱۲۰ ساعت برای مدیران در نظر گرفته شود.

 

وی ادامه داد: انتظار داریم ۶۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومان تا پایان سال به استان کسری اعبتار هزینه ای بدهند.

 

پورعیسی از اختصاص هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی از منابع مختلف به استان خبر داد که نسبت به سال قبل ۴۰ درصد افزایش یافته است، افزود: ۱۵۵ میلیارد تومان اعتبار تملک، ۱۷۷ میلیارد تومان نفت داشته ایم که بر اساس شاخص ها توزیع شد.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی بیان کرد: اعتبار حوزه راه و حوزه آب هر کدام ۵۰ میلیارد تومان است که پس از مشخص شدن پروژه ها در صحن علنی شورا مصوب خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه امسال ۳۳۰ میلیارد تومان اعتبارات توازن استانی اختصاص یافت که نسبت به سال قبل سه برابر افزایش دارد، افزود: این اعتبارات براساس ۳۶ شاخص در شهرستان ها توزیع شده است.

 

پورعیسی با اشاره به اینکه تاکنون از چهار منبع اعتبارات تملک دارایی تخصیص بیش از ۸۰ درصد و از یک منبع نیز تخصیص بیش از ۲۵ درصدی داریم، گفت: امیدواریم تا پایان امسال تخصیص اعتبارات به ۱۰۰ درصد افزایش یابد.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی یادآور شد: در سال جاری با توجه به پروژه های نیمه تمام، محدودیت آغاز پروژه جدید داریم و ۱۰ درصد اعتبارات استان برای پروژه‌های جدید در نظر گرفته می‌شود.

 

وی بیان کرد: امسال در مجموع اعتبار هزینه ای و اعتبار تملک دارایی های سرمایه ای استان حدود ۲ هزار میلیارد تومان است.

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای توزیع اعتبارات میلیارد تومان اعتبار خراسان جنوبی برنامه ریزی تملک دارایی هزینه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۵۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود

فائزه امینی در گفت‌گو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، سواد سلامت را با توجه به منابع مختلف، توانایی به دست آوردن، درک، ارزیابی و استفاده از اطلاعات بهداشتی و تصمیم‌ گیری‌های مرتبط با سلامت خواند و خاطر نشان کرد: سواد سلامت به پیمایش در منابع اطلاعات مرتبط با سلامت، استفاده موثر از این اطلاعات و درک بهتر افراد کمک می‌کند.

امینی با بیان اینکه سواد سلامت به عنوان یک عامل اصلی در کاهش نابرابری‌ های بهداشتی و بهبود سلامتی و وضعیت رفاه است، گفت: سواد سلامت یک رویکرد استراتژیک برای پیشگیری و کنترل بیماری‌ها است؛ بنابراین متخصصان مرتبط با سلامت قبل از ارائه مداخلات یا آموزش، لازم است از وضعیت سواد سلامت افراد، آگاهی داشته باشند تا بهتر بتوانند اقدامات مناسب را انجام دهند.

وی ادامه داد: سواد سلامت در حال حاضر به عنوان ابزاری اساسی برای پیشگیری از بیماری‌های واگیر و غیر واگیر در نظر گرفته می‌شود و بهبود سواد سلامت بیشتر از هر زمان دیگری برای آماده سازی افراد در موقعیت‌هایی که نیاز به واکنش سریع دارند، حیاتی است.

کارشناس سلامت با اشاره به چالش‌های دوران کووید۱۹ و انتشار اینفودمی‌ها که نوعی سونامی و اپیدمی از اطلاعات صحیح و غلط بودند، تشریح کرد: اینفودمی و اشتراک گذاری سهوی و عمدی اطلاعات غلط در دوران کووید ۱۹ باعث ایجاد سردرگمی برای شناسایی اطلاعات صحیح و قابل اعتماد از اطلاعات غیر قابل اعتماد و غلط می‌شد و برای جلوگیری از پیامدهای منفی این مسائل نیاز بود که افراد حتما به سلاح سواد سلامت مجهز شوند.

فائزه امینی با اشاره به پیامدهای پایین بودن سواد سلامت افراد، توضیح داد: سواد بهداشتی ضعیف می تواند منجر به چندین نتیجه سوء مانند تأخیر در تشخیص، عدم پایبندی به درمان، مرگ و میر، بستری شدن در بیمارستان و در نتیجه افزایش هزینه‌های مرتبط شود.

وی افزود: امروزه سواد سلامت به عنوان یکی از عوامل مهم برای ایجاد مداخلات موثر و به حداکثر رساندن نتایج بهداشتی در نظر گرفته شده است و محققان از رشته های مختلف بر لزوم در نظر گرفتن سواد بهداشتی شهروندان، سیاست گذاران، تولیدکنندگان و ارائه دهندگان اطلاعات تأکید کرده‌اند.

این کارشناس با بیان اینکه اولین قدم در جهت کاهش اثرات منفی سواد سلامت محدود، آگاه کردن و مسئولیت پذیری ارائه دهندگان خدمات سلامت در قبال سواد سلامت بیماران و مراجعه کنندگان است، تشریح کرد: سواد سلامت تأمین کنندگان اطلاعات و ارائه دهندگان خدمات به اندازه سواد سلامت دیگر افراد مهم است؛ چرا که ارائه اطلاعات واضح و ساده قابل فهم نیز بر عهده تأمین کنندگان اطلاعات است.

فائزه امینی با بیان اینکه اپیدمی‌ها همانند کرونا و افزایش متعاقب آن اینفودمیک‌ها نقش خبرنگاری حرفه‌ای را پر رنگ‌تر کرده است، اظهار داشت: خبرنگاران وظیفه خاصی برای انتشار اخبار سلامت دارند چرا که در طی همه گیری، ضروری است که اطلاعات نه تنها به موقع و دقیق باشد، بلکه متناسب با جمعیت‌های مختلف باشد. بنابراین خبرنگارانی که اخبار سلامت کار می‌کنند بین مردم و متخصصان مرتبط با سلامت واسطه می‌شوند و در واقع این خبرنگاران منبع ارائه اطلاعات علمی در مورد بیماری‌ها و سلامت در جامعه هستند.

وی افزود: خبرنگاران حتی ممکن است جزو اولین افرادی باشند که به خطرات بالقوه سلامت در جوامع توجه می‌کنند. بنابراین، هم کمیت و هم کیفیت اخبار منتشر شده در رسانه‌های جمعی مانند رادیو، تلویزیون و اینترنت مهم است زیرا این نوع ارتباطات بر پیشگیری از بیماری، ارتقاء سلامت و کیفیت زندگی تأثیر مستقیم دارد. ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ

امینی بر ارتباط خبرگزاری‌ها با متخصصین مرتبط با سلامت تأکید کرد و گفت: بهبود کیفیت اخبار مرتبط با سلامت در رسانه‌ها مستلزم ارتباط بیشتر رسانه‌ها و متخصصان سلامت، محققان و سیاست گذاران و همچنین موسسات آموزشی، سازمان‌های پزشکی و موسسات دخیل در تحقیقات علمی و بهداشتی است.

خبرنگار: ندا گودینی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229205

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • اعتبارات خوبی برای به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود
  • زرشک افین و عناب خوسف در مسیر ثبت در جیاس
  • اعتبارات بازآفرینی محور دلجویی هنوز اختصاص نیافته است
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • ۷۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۲ طرح آبرسانی مرکزی هزینه شده است
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟