Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@00:18:23 GMT

۶۱ درصد جدایی ها در همدان طلاق توافقی است

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۴۶۵۱۰

۶۱ درصد جدایی ها در همدان طلاق توافقی است

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس نجفی در جمع خبرنگاران ضمن تبریک میلاد امام رضا (ع) و گرامیداشت هفته قوه قضائیه عنوان کرد: انعکاس تلاش‌ها و خدمات عملکردهای دستگاه‌ها برای دلگرمی مردم از اهمیت زیادی برخوردار است و ارائه این خدمات جز به کمک رسانه‌ها ممکن نیست باید این فرصت‌ها را غنیمت شمرد و از عملکرد خوب رسانه‌ها در پوشش اخبار و پیگیری مطالبات باید تشکر ویژه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: خدماتی که ابعاد اجتماعی دارد چنانچه به طرق مقتضی از جمله رسانه‌ها به جامعه منتقل نشود آن خدمت بی‌نتیجه خواهد ماند زیرا مردم به دلیل بی‌اطلاعی نمی‌توانند از نتایج آن بهره‌مند شوند لذا باید تلاش کنیم از این ظرفیت‌ها حداکثر استفاده را داشته باشیم.

معاون قضائی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان در ادامه اظهار کرد: قوه قضائیه در راستای استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت نهادهای مردمی در اواخر سال ۹۸ شیوه‌نامه نحوه مشارکت با نهادهای مردمی با قوه قضائیه ابلاغ نمود که در آن سازوکارهای ویژه‌ای طراحی شده تا از این ظرفیت منحصر به فرد استفاده مطلوب به عمل آید.

نجفی با اشاره به دو سامانه سجام و مشارکت‌های مردمی قوه قضائیه بیان کرد: دو سامانه مذکور در راستای تعامل هرچه بیشتر با جامعه و نهادهای مردمی طراحی گردیده و مردم می‌توانند به صورت ناشناس در سامانه سجام گزارشات تخلفات و جرایم را به آدرس Sajam.scpd.ir ارسال نمایند همچنین سازمان‌های مردم‌نهاد نیز می‌توانند با ثبت نام در سامانه مشارکت‌های مردمی قوه قضائیه پیشنهادات و پیگیری‌های لازم را در راستای تحقق اهداف قوه قضائیه به آدرس Mosharekat.eadl.ir اعلام نمایند.

وی با اظهار اینکه ۵۷ سازمان مردم نهاد با معاونت پیشگیری از وقوع جرم استان در ارتباط هستند، ادامه داد: در سطح استان بالغ بر ۴ هزار گروه جهادی زیر نظر سپاه و ۶۰۰ سمن و سازمان مردم نهاد داریم اما متأسفانه بخش اعظمی از این سمن‌ها فعال نیستند که نشان می‌دهد بحث مشارکت مردمی هنوز در جامعه درست جا نیافتاده و بسیاری از این سمن‌ها با هدف موقت در زمان خاصی ایجاد و سپس رها شده‌اند این در حالی است که سازمان‌های مردم نهاد باید به صورت مردمی و مستقل به عنوان چشم‌های مردم پیگیر مشکلات و نیازهای جامعه هستند.

تورم و تشتت قوانین یکی از معضلات امروز کشور

معاون قضائی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان یکی از معضلات امروز کشور را تورم و تشتت قوانین دانست و اذعان کرد: برخی از قوانین‌های در کشور ما با یکدیگر در تناقض هستند، تعدادی از دستگاه‌ها با استفاده از همین مشکل قوانین؛ وظایف خود را به درستی انجام نمی‌دهند و دچار ترک فعل شده‌اند که همین مسئله زمینه‌ساز افزایش ورودی پرونده به دستگاه قضائی شده است.

نجفی با بیان اینکه رویکرد قوه قضائیه بر این است که هرچه می‌توانیم آسیب‌ها و اختلافات را به حداقل برسانیم، افزود: متأسفانه جرم اول استان همدان، توهین است که اصلاً زیبنده نظام اسلامی نیست، دستگاه قضائی همدان با ابتکار رئیس کل محترم دادگستری استان در راستای ایجاد صلح و سازش و گسترش فرهنگ عذرخواهی دست به ایجاد دو کمیته معتذرین و مصلحین کرده است.

وی با بیان اینکه از ۷ مهر ماه سال گذشته تا به امروز ۴ هزار و ۷۱۷ پرونده در کمیته معتذرین ثبت شده است که از این تعداد ۲ هزار و ۹۷۷ پرونده منتج به مصالحه در کمیته مصلحین شد.

وی با بیان به اینکه مسئله فک پلاک و حکم رشد از جمله مطالبات مردمی بود که علاوه بر تحمیل هزینه مادی و اتلاف وقت موجب نارضایتی مردم شده بود، عنوان کرد: در سال گذشته معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان برای حل این ورود کرد و در نهایت در حوزه فک پلاک قریب به ۲ هزار پرونده و در حوزه حکم رشد بالغ بر ۸۰۰ پرونده کاهش ورودی به دستگاه قضائی داشتیم که این امر موجب سهولت امور مردم و کاهش هزینه‌ها نیز شد.

میزان طلاق‌های توافقی استان به مرز ۶۱ درصد رسید

وی در ادامه یکی از مشکلات کشور را افزایش طلاق‌های توافقی دانست و با بیان اینکه ۶۱ درصد طلاق‌های صورت گرفته در استان توافقی است که زنگ هشدار بر توجه جدی به بیماری‌های زندگی اجتماعی و آسیب‌های اجتماعی ناشی از آن است، ادامه داد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان در راستای حفظ بنیان خانواده، کاهش آسیب‌های طلاق و کاهش آمار طلاق‌های توافقی مرکز مشاوران خانواده را ایجاد کرده که این مرکز با استفاده از مشاو ران توانمند و برگزاری کارگاه ارتقا مهارت‌های رفتاری و کاهش آسیب‌های اجتماعی موفق شدند حدود ۳۰ درصد از زوج‌ها را از طلاق منصرف کنند.

کد خبر 5243476

منبع: مهر

کلیدواژه: طلاق توافقی آسیبهای اجتماعی همدان انتخابات 1400 ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر سیدابراهیم رئیسی گرگان عکس استانها دهه کرامت آمار کرونا واکسن کرونا هفته قوه قضاییه اردبیل ایلام سازمان تبلیغات اسلامی اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان قوه قضائیه مردم نهاد آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۶۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا بریمانی صبح شنبه در گفت وگ و با خبرنگاران ضمن تبریک فرا رسیدن روز «روانشناس و مشاوره» با بیان اینکه روانشناسان در ایجاد یک جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی نقش بسزایی دارند، گفت: روانشناسان به افراد جامعه کمک می‌کنند تا بتوانند احساسات و رفتارهای خود را بهتر درک کرده و آنها را مدیریت کنند تا زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران یکی از اهداف سازمان بهزیستی کشور را برنامه‌ریزی و تلاش در جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه دانست و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقا توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و … به شهروندان فعالیت دارند.

بریمانی به ارائه خدمات مشاوره حضوری اشاره و عنوان کرد: ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر در سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین امر خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی نیز صورت می‌گیرد، افزود: طی یک سال اخیر ۱۹۴ هزار و ۵۶۸ نفر طی تماس با خط ۱۴۸۰ صدای مشاور، جهت برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانوداگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی مشاوره تلفنی دریافت و از مزایای این خط بهره مند شدند.

این مسؤول از ارائه آموزش به بیش از هشت هزارو ۳۰۰ نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: بی شک، یکی از راهکارهای مؤثر پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین، آموزش پیش از ازدواج است که به ارتقای توانمندی فردی در انتخاب همسر مناسب و تشکیل خانواده موفق کمک می‌کند که این افراد جهت تقویت و ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند.

وی اعلام کرد: سال گذشته، ۱۴۰۹۹ زوج مازنی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت کرده‌اند.
مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴ هزار و ۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره مند شدند.

وی انتخاب همسر و ازدواج را هم از بعد اجتماعی و هم از بعد فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر در سال گذشته از مراکز مشاوره سراسر استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت نمودند. چرا که انتخاب درست و مناسب هم فرد را به آرامش می‌رساند و هم جامعه را از بحران مسائل اجتماعی آسیب زا مانند طلاق و پیامدهای آن حفظ می‌کند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تعداد، ۴۶ هزار زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند و از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است که عمده ترین دلایل طلاق عدم مسؤولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بوده است.‌

کد خبر 6089518

دیگر خبرها

  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!
  • یکی از رسالت‌های «مهر» روایت الگوهای موفق حلقه‌های میانی است
  • فرمانداریهای استان تهران برای همکاری با دبیرخانه ۱۰روز فرصت دارند
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است