Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارزش بازار مایکروسافت پیش از برگزاری رویداد معرفی ویندوز ۱۱ و پس از رشد ۱.۲ درصدی بهای هر سهم، به ۲ تریلیون دلار رسید.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شرایط ویژه بوجود آمده در زیرسایه کرونا و تحمیل خانه‌نشینی و دورکاری مردم به معنای فروش بیشتر محصولات الکترونیکی و سیستم‌های کامپیوتری پس از مدت‌ها بود و استفاده از تمام این ابزار‌ها به نفع مایکروسافت و دیگر شرکت‌های فناوری تمام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رقابت میان شرکت مایکروسافت با رقبای خود به سالیان سال پیش برمی‌گردد که یکی از نزدیک‌ترین رقابت‌های فناوری بین این شرکت و کمپانی اپل بوجود آمده و دلیل آن برتری هردو شرکت در برخی از حوزه‌های مخصوص به خود هستند. اپل و مایکروسافت، دو شرکت حوزه فناوری، به عنوان شرکت‌های دو تریلیون دلاری شناخته می‌شوند. اما در سال گذشته ارزش سهام شرکت اپل از مرز دو تریلیون دلار عبور کرد و مقام بالاتری نسبت به مایکروسافت بدست آورد.

مایکروسافت در طی سه ماهه اخیر، فراتر از پیش‌بینی‌ها عمل کرد و توانست درآمد ۴۱.۷ میلیارد دلاری را بدست آورد. حال در اواسط سال ۲۰۲۱ میلادی و با افزایش ۱.۲ درصدی ارزش سهام مایکروسافت، این شرکت موفق شد به جمع شرکت‌های با ارزش دو تریلیون دلاری بپیوندد و قبل‌تر از آن شرکت نفتی آرامکو عربستان سعودی نیز با ارزش حدود ۱.۹ میلیارد دلار توانسته بود درمیان این شرکت‌ها قرار بگیرد.

مایکروسافت از زمان مدیرعاملی ساتیا نادلا از سال ۲۰۱۴، پیشرفت‌های زیادی را تجربه کرده و فعالیت‌های این شرکت نیز به نحوی بود که کمترین میزان انتقاد را به خود دیده بود و کمترین میزان شکایت علیه این شرکت ثبت شده است.

مایکروسافت یک شرکت فناوریاست که در سال ۲۰۱۶، رتبه نخست در فهرست بزرگترین شرکت‌های نرم‌افزاریبود، و به انتشار کتاب، تولید محصولات چندرسانه‌ایو ارائه خدمات پست الکترونیکینیز می‌پردازد.

این ابرشرکت چندملیتی آمریکایی حالا دومین شرکت آمریکایی است که ارزش ۲ تریلیون دلاری دارد. آگوست سال ۲۰۲۰ ارزش سهام اپل بود که از ۲ تریلیون دلار عبور کرد تا تبدیل به اولین شرکت آریکایی با چنین ارزشی شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکت مایکروسافت سهام فروش سهام ۲ تریلیون دلار تریلیون دلاری ارزش سهام شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۷۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

در شرایطی شاهد تخصیص حدود ۳ تا ۴ میلیارد دلار ارز به شرکت های خودروساز مونتاژی هستیم، که مشخصا این شرکت ها نتوانستند از التهاب بازار خودرو در برهه ی فعلی بکاهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران لیست 100 وارد کننده ی نخست به لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد. نکته ی قابل توجهی که در این لیست و در بین شرکت هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده اند به چشم می خورد، نقش پر رنگ شرکت های خودرو ساز مونتاژی است.

همانطور که پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند. به عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده اند.

واردات 8.4 میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتور سیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال 1402 به میزان 8 میلیارد و 380 میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402 به لحاظ ارزش 32.69 درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است. در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال 1402 بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با 13 درصد، کرمان موتور با 9.65 درصد و کوروش موتور آریا با 5.35 درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیاردها دلار به شرکت های مونتاژ کار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل توجهی توسط شرکت های مونتاژ کار با توجه به تخصیص ارز 3-4 میلیارد دلاری به آن ها است.

همچنین دیگر نکته ای که برخی از کارشناسان مطرح می کنند این است که آیا این امکان وجود نداشت تا بخشی از ارز های تخصیص داده شده به شرکت های مونتاژ کار صرف واردات خود رو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت ها تخصیص داده شده است، می توان تعداد قابل توجهی خودروی با کیفیت وارد کشور کرد که یقینا می تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین