Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی اصغر نجیمی، در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ۷۵۰ محصول نانوی تایید شده در بازار به فروش می رسد، گفت: اکنون در برنامه های حمایتی ستاد توسعه فناوری نانو، سبدی از محصولات جدید نیز در صف تولید انبوه و بازار قرار گرفته اند.

مدیر گروه صنعت ستاد توسعه فناوری‌ نانو با بیان اینکه تا پایان امسال(۱۴۰۰) حدود ۲۵۰محصول دیگر وارد سبد محصولات تجاری سازی شده نانویی می شود، بیان کرد: این محصولات در حال توسعه هستند که در صورت موفقیت به سبد محصولات نانو اضافه می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجیمی با تاکید بر اینکه برنامه توسعه ای ستاد نانو در ۱۵ حوزه صنعتی مشخص شده که ۲۵۰ محصول در این بخش ها خواهند بود، گفت: حمایت از توسعه فناوری و محصولات جدید به موضوعاتی تعلق می گیرد که در اولویت ستاد و نیاز جامعه باشد؛ در ستاد نانو پنج حوزه بخش انرژی( نفت، گاز، برق)، سلامت ( شامل دارو، مکمل، تجهیزات پزشکی، لوازم آرایشی)، کشاورزی و صنایع غذایی، آب و محیط زیست، ساختمان تمرکز بیشتری داریم.

وی با تاکید بر اینکه تمرکز بیشتر در این حوزهها بوده و این بدان معنی نیست که از سایر حوزه ها حمایت نشود، گفت: برای تجاری سازی شدن محصولات نانو دو برنامه اصلی را در پیش گرفته ایم؛ برنامه اول برنامه «عرضه فناوری» است که حمایت از شرکت های نوپا و فناوران حقیقی برای توسعه محصولات جدید است.

وی در خصوص برنامه بعدی ستاد نانو برای تجاری سازی شدن محصولات گفت: دومین برنامه مربوط به تقاضا است که با کمک به رفع نیاز صنایع و چالش های کشور با استفاده از فناوری نانو همراه بوده که این برنامه در ستاد تحت عنوان برنامه «شبکه تبادل فناوری» در حال انجام است.

وی افزود: در برنامه شبکه تبادل فناوری هدف ما در سال ۱۴۰۰ این است که ۱۶۰ محصول مورد نیاز صنعت تولید شوند. در سال ۱۳۹۹، ۶۰ طرح موفق در شبکه تبادل فناوری نانو داشتیم که در کل در این طرح موفق به حدودا ۳۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی شدیم.

نجیمی در خصوص برنامه دوم ستاد توسعه فناوری نانو در زمینه رفع نیاز صنایع گفت: در حال حاضر بابت این برنامه صنایع نیازهایشان را با ستاد توسعه فناوری نانو مطرح می کنند این نیازها شامل نیازهای فناورانه، نوآورانه و یا بومی سازی محصولاتی که وارداتی هستند و امکان تامین آنها در صنایع مختلف وجود ندارند می‌شود.

مدیر گروه صنعت ستاد توسعه فناوری‌ نانو تاکید کرد: برنامه‌ریزی داریم تا ۱۴۰۴، بتوانیم یک محصول در هر روز کاری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تاکنون حدودا ۸۰ شرکت بزرگ صنعتی از محصولات نانو استفاده می کنند، گفت: تا ۱۴۰۴ بیش از ۲۰۰ شرکت صنعتی بزرگ از فناوری نانو برای بهبود کارایی و بهره وری استفاده خواهند کرد.

مدیر گروه صنعت ستاد توسعه فناوری‌ نانو گفت: همچنین طبق برنامه ریزی هایی که با معاونت امور صنایع وزارت صنعت داشته‌ایم برنامه ویژه ای از سال ۱۳۹۸ برای بومی سازی محصولات وارداتی ارزبر و محصولات مورد نیاز صنعت داریم؛ به طور مثال در سال ۹۹ تعداد ۵۷ طرح موفق را در صنعت داشتیم که نیازهای صنعت را رفع کردند و جایگزین واردات شده بودند.

نجیمی با بیان اینکه بناست که امسال این تعداد محصولات که نیاز صنایع را رفع کردند رشد داشته باشند، بیان کرد: علی رغم اینکه دچار رکود اقتصادی بودیم اما صنعت از محصولات نانو استقبال کرد به دلیل اینکه محصولات فناورانه تولید شده از ارزش افزوده بالایی برخوردار هستند بدین ترتیب از استقبال خوبی نزد مشتریان برخوردار می‌شوند.

کد خبر 5243623 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: فناوری نانو تولید دانش بنیان شرکت دانش بنیان شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حاکمیت سایبری فناوری فضایی نوآوری گوگل آمازون ویروس کرونا انتی تراست ایستگاه فضایی بین المللی ایرانسل تولید دانش بنیان دولت سیزدهم سامسونگ ستاد توسعه فناوری محصولات نانو فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۷۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی

مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری تجاری شستان از افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در این شرکت در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: این هلدینگ با صادرات ۳.۲ میلیون تن محصول پتروشیمی، سهمی ۱۱درصدی از کل صادرات محصولات پتروشیمی کشور در سال ۱۴۰۲ داشته است.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت سرمایه‌گذاری تجاری شستان، داود عباسی با بیان اینکه این شرکت در حوزه‌های نفت، گاز، پتروشیمی، نیرو و انرژی، معدن و صنایع معدنی، فولادی، مالی‌تجاری و بازرگانی در حال فعالیت است، بیان کرد: این هلدینگ از سال ۱۳۸۷ با هدف توسعه و تکمیل صنایع مختلف تأسیس شد و به عرصه صنعت پتروشیمی و معادن پا گذاشت.

وی اعلام کرد: شرکت سرمایه‌گذاری تجاری شستان در سال ۱۴۰۲ موفق به تولید ۵.۱۹ میلیون تن انواع محصولات پتروشیمی شده است، درحالی‌که پارسال ۴.۸۲ میلیون تن محصول تولید کرده بود.

به‌گفته مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری تجاری شستان، این هلدینگ شاهد افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۲ بوده و سهمی ۷درصدی از مجموع تولید محصولات پتروشیمی کشور داشته است.

عباسی ادامه داد: شرکت سرمایه‌گذاری تجاری شستان با صادرات ۳.۴ میلیون تن محصولات پتروشیمی، فولادی و عمرانی توانسته است با وجود مشکلات عدیده، افزایش ۱۰درصدی صادرات انواع محصولات را در سال ۱۴۰۲ محقق کند. از این مقدار، ۳.۲ میلیون تن محصولات پتروشیمی صادر شده که سهم ۱۱درصدی از کل محصولات صادراتی صنعت پتروشیمی کشور در سال ۱۴۰۲ بوده است.

دیگر خبرها

  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • اجرای ۳ پروژه پیشران در حوزه فناوری های نرم
  • برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم