Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام ارشد وزارت امور خارجه ایالات متحده گفت: خیلی زود است بگوئیم ایالات متحده به پایان مذاکرات با ایران نزدیک می شود.

به گزارش مهر به نقل از اسپوتنیک، یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا درباره مذاکرات وین و روند گفتگوها برای بازگشت به برجام به خبرنگاران گفت «ما در آغاز هستیم، نه در انتهای این مسیر دیپلماتیک».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: «ما معتقدیم که پس از بازگشت به برجام، لازم است درباره چند موضوع بحث کنیم».

وی گفت: ایالات متحده هنوز بر سر برنامه موشک‌های بالستیک و «اقدامات بی ثبات کننده» و ادعایی تهران در منطقه و همچنین موضوع آمریکایی‌های بازداشت شده در ایران با رهبری این کشور «اختلاف‌های جدی» دارد.

این مقام آمریکایی همچنین گفت که «هنوز هیچ توافقی با ایران درباره بازگشت به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) وجود ندارد، در غیر این صورت دیگر نیازی به دور جدید مذاکرات در وین که قرار است در آینده نزدیک برگزار شود، نبود».

این مقام ارشد وزارت امور خارجه به خبرنگاران گفت: «ما به زودی ادامه خواهیم داد، دور هفتم در آینده نزدیک برگزار می‌شود».

نماینده وزارت خارجه خاطرنشان کرد که در مذاکرات پیشرفت وجود دارد، اما اختلافات نیز وجود دارد. وی افزود: «ما در آینده نزدیک نمی‌توانیم بر آنها غلبه کنیم».

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۸۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی

به گزارش خبرگزاری مهر، حقوق بشر آمریکایی با خیزش نخبگان و دانشگاهیان دانشگاه‌های سرتاسر آمریکا و دیگر کشورهای اروپایی به وضوح مفهوم خود را نمایان ساخته است.

در همین ارتباط، وزارت خارجه روسیه در کانال تلگرامی خود امروز شنبه در گزارشی به تشریح وضعیت حقوق بشر در آمریکا پرداخته و از عدم پایبندی این کشور به حقوق و آزادی‌های بنیادین بشری انتقاد کرده است.

وزارت خارجه روسیه در تشریح وضعیت حقوق بشر در آمریکا تصریح کرده که ایالات متحده آمریکا علی‌رغم وجود تناقض‌های عمیق در جامعه این کشور همچنان خود را سردمدار حراست از حقوق بشر معرفی می‌کند در حالی که عجله‌ای برای پایبندی به تعهدات قانونی خود در این زمینه نشان نمی‌دهد.

مسکو می‌افزاید: عملیات‌های نظامی در خاک کشورهای اروپایی و خاورمیانه، احداث زندان‌های مخفیانه در سراسر دنیا و اجرای سیاست‌های ضد مهاجرتی در سال‌های اخیر از جمله مواردی است که روسیه آن را مصداق زیر پا گذاشتن آزادی‌ها و حقوق بشری توسط ایالات متحده برشمرده است.

وزارت خارجه روسیه تصریح کرده که این موارد نقض حقوق بشر نشان‌دهنده «ماهیت دوگانه» موضع‌گیری دستگاه‌های حاکمیتی آمریکا در خصوص موازین حقوق بشر و همچنین قوانین بین‌المللی است.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است که ایالات متحده آمریکا به طور فعالانه از تاکتیک‌های جنگ نیابتی علیه روسیه استفاده می‌کنند که نمونه آن در کمک‌های نظامی گسترده این کشور به اوکراین نمایان است.

گزارش وزارت خارجه روسیه همچنین می‌گوید آمریکا در حال اعمال فشارهای آشکار علیه کشورهای دارای حاکمیت مستقل به بهانه اجرای مکانیسم‌های حقوق بشری است که هدف آن ایجاد ذهنیت منفی علیه فدراسیون روسیه و متحدان و شریکانش در صحنه بین‌المللی است.

کد خبر 6096708

دیگر خبرها

  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • سوریه:آمریکا صلاحیت اظهار نظر درباره حقوق بشر را ندارد
  • آتش‌بس یا تقسیم کار واشنگتن و تل‌آویو برای ادامه جنایت‌گری؟
  • دومین روز از مذاکرات آتش‌بس در غزه بی‌نتیجه پایان یافت
  • آغاز مذاکرات پرسپولیس برای تمدید قرارداد بازیکنان
  • آغاز مذاکرات: معاوضه رقیب سردار با ستاره ناپولی
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد، اما ...
  • خانواده‌های سربازانی که در غزه می‌جنگند خواستار حمله نکردن به رفح شدند