Web Analytics Made Easy - Statcounter

سالاروند از بهره گیری از فضای مجازی در راستای آموزش خانواده و اطلاع رسانی در زمینه های مختلف به ویژه مواد مخدر خبر داد.

 

«مهناز سالاروند» با اشاره به فرا رسیدن هفته مبارزه با مواد مخدر به تشریح برنامه های هفته مبارزه با مواد مخدردر بهزیستی استان مرکزی پرداخت و به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت:  5 تا 9 تیرماه هفته مبارزه با مواد مخدر نامگذاری شده است که در این هفته برنامه های مختلفی در همین راستا به همت و همکاری بهزیستی و دیگر دستگاه ها برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون امور پیشگیری بهزیستی استان مرکزی، با اشاره به شیوع ویروس کرونا و اهمیت سلامت افراد و دستاندرکاران برنامه ها بیان کرد: برنامه های این هفته بیشتر با بهره گیری از فضای مجازی برگزار خواهد شد.

 

این مقام مسئول به شعار امسال روز جهانی مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: «حقایق درباره مواد مخدر را به اشتراک بگذاریم تا زندگی ها را نجات دهیم» شعار امسال این هفته است.

 

تحقق فعالیت ها نیازمند همدلی و همراهی همگانی است

 

سالاروند با تاکید بر اینکه تلاش تمامی دستگاه ها و سازمان های مردم نهاد در راستای تحقق این شعار خواهند بود، خاطر نشان کرد: امید است بتوانیم گام های موثری در راستای تحقق این شعار و آگاهی بخشی و اطلاع رسانی در این راستا برداریم.

 

معاون امور پیشگیری بهزیستی استان مرکزی ادامه داد: برنامه های این هفته عمدتاً با محوریت فعالیت در فضای مجازی و همکاری فرابخشی با سایر دستگاهها از جمله (هلال احمر، سازمان تبلیغات اسلامی، ارشاد اسلامی، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و ...) انجام می شود.

 

این مقام مسئول ادامه داد: برنامه های این هفته در قالب آموزش خانواده ها، اطلاع رسانی در خصوص اعتیاد و عوارض آن، انتشار مطالب علمی از قبیل پخش کلیپ، موشن، در فضای مجازی توزیع بروشور، نصب بنر و پوستر در معابر عمومی با شعار جهانی 1400 اجرا می شود.

 

آموزش و اطلاع رسانی در خصوص اعتیاد امری ضروری است

 

سالاروند در بخش دیگری از سخنانش به آموزش و اطلاع رسانی در خصوص اعتیاد و عوارض آن به جامعه هدف بهزیستی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته نیز در زمینه مهارتهای زندگی به جامعه هدف بهزیستی آموزش های لازم به صورت مجازی ارائه شده است.

 

وی با اشاره به در پیش رو بودن روز جهانی مبازره با مواد مخدر که 26 ژوئن مصادف با پنجم تیر ماه می باشد، تصریح کرد: باید همه دستگاههای مرتبط فعالیت های خود را معطوف به آگاه سازی و اطلاع رسانی در زمینه پیشگیری کنند.

 

معاون امور پیشگیری بهزیستی استان مرکزی ادامه داد: اطلاع رسانی در این خصوص بسیار ضروری است چرا که حجم اطلاعات ناکافی و بعضا ناصحیح موجب گمراهی در جامعه خواهد بود.

 

آگاه سازی عمومی در خصوص پیشگیری از اعتیاد و مواد مخدر ضروری است

 

سالاروند همچنین به آگاه سازی در خصوص پیشگیری از اعتیاد و مواد مخدر تاکید کرد و گفت: همه افراد جامعه باید در این خصوص اطلاعات کافی را داشته باشند چرا که عدم اطلاعات سبب ایجاد مشکل برای افراد و حتی خانواده های آنها می شود.

 

وی به مشارکت والدین و خانواده ها در این زمینه تاکید کرد و ادامه داد: باید از ظرفیت و مشارکت والدین، نوجوانان و جوانان، رسانه ها بیش از پیش استفاده شود چرا که این مهم می تواند بسیار تاثیرگذار باشد.

 

معاون امور پیشگیری بهزیستی استان مرکزی همچنین به استفاده از برنامه های آمورزشی و پیشگیرانه به منظور اثربخشی هر چه بیشتر برنامه ها نیز اشاره کرد و بیان کرد: آموزش می تواند کمک کند تا اطلاعات مرتبط به این روز پررنگ شود و خروجی مناسبی داشته باشیم.

 

برنامه‌ های هفته مبارزه با مواد مخدر سال ۱۴۰۰

 

سالاروند در خصوص برنامه‌ های هفته مبارزه با مواد مخدر سال ۱۴۰۰ گفت: بر اساس روز شمار اعلامی و با توجه به محدودیت‌ های ناشی از بیماری کرونا، برنامه ‌های مختلف در سطح استان پیش بینی شده است.

 

وی افزود: روز جمعه چهارم تیر ماه به عنوان «یاریگران زندگی- مبانی دینی و معنویت- پیشگیری از اعتیاد» نام گذاری شده تا در خصوص مشارکت آحاد جامعه در پیشگیری از اعتیاد و توجه به نقش مذهب در خودکنترلی و خویش نگهبانی آحاد جامعه اطلاع رسانی صورت پذیرد.

 

این مقام مسئول در بخش دیگر از سخنان خود استفاده از ظرفیت شبکه ها و و سمن های فعال در حوزه پیشگیری از اعتیاد را در شرایط حاضرحائز اهمیت برشمرد و گفت: امروزه نقش وسایل ارتباط جمعی، نقشی بسیار ارزنده در تغییر افکار و پرورش آگاهی های افراد جامعه است، بنابراین لازمه مدیریت و تغذیه فکری افراد جامعه مستلزم همکاری بین بخشی و استفاده از تجارب سایر دستگاههای اجرایی و افراد موفق در این زمینه است.

 

وی بیان کرد: با وجود اقدامات بسیار موثری که در کنترل توزیع مواد مخدر و مقابله با اعتیاد در جامعه صورت گرفت تمامی دستگاه ها میتوانندبا با هم افزایی در برابر این پدیده هم داستان شده و از ابتلای افراد جامعه و به ویژه آینده سازان کشور به مواد مخدر پیشگیری کنند.

 

سالارمند ادامه مداد: روز شنبه پنجم تیر ماه به عنوان«یاریگران زندگی- همکاری‌های فرابخشی وبین‌المللی- پیشگیری از اعتیاد، روز یکشنبه ششم تیر ماه به عنوان «یاریگران زندگی- خانواده و محیط‌های آموزشی – پیشگیری از اعتیاد»، روز دوشنبه هفتم تیر ماه به عنوان «یاریگران زندگی- درمان‌های نوین و حمایت اجتماعی- پیشگیری از اعتیاد»، روز سه‌شنبه هشتم تیر ماه به عنوان «یاریگران زندگی- دیپلماسی مواد مخدر- پیشگیری از اعتیاد»،  روز چهارشنبه نهم تیر ماه به عنوان  «یاریگران زندگی- مشارکتاجتماعی- پیشگیری از اعتیاد» و روز پنج‌شنبه دهم تیر ماه به عنوان «یاریگران زندگی- فعالیت‌های جایگزین- پیشگیری از اعتیاد» نام‌گذاری شده است.

پایان پیام/177

منبع: شبستان

کلیدواژه: سالاروند استان مرکزی اراک هفته مبارزه با مواد مخدر پیشگیری از اعتیاد اطلاع رسانی تیر ماه به عنوان یاریگران زندگی افراد جامعه فضای مجازی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۹۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 

ایسنا/قزوین دوره ضمن خدمت طرح «شهیده طاهره هاشمی»، توانمندسازی کنشگران در سواد رسانه و فضای مجازی با هدف توانمندسازی کنشگران سواد رسانه و فضای مجازی در قزوین برگزار شد.

روزانه مطالب بسیار زیادی انتشار می‌یابد که برخی از آن‌ها شایعات هستند و واقعیت ندارند و در سال‌های اخیر به وفور شاهد این موضوع بوده‌ایم که بسیاری از صحبت‌های افراد در شبکه‌های رسانه‌ای دچار تحریف می‌شوند و با کم و زیاد کردن و منقطع کردن این سخنان مفهوم کلی مطلب و خبر عوض می‌شود و مخاطب باید آنقدر توانمند باشد که بتواند واقعیت را از شایعه تشخیص دهد.

سواد رسانه نوعی تکنیک عملی و مهارت ویژه است که در عصر حاضر یکی از مهمترین آموزش‌ها در جهان تلقی می‌شود. سواد رسانه‌ای به فرد این توانایی را می‌دهد که تحلیل مناسبی از مطالب منتشر شده در انواع شبکه‌های رسانه‌ای را داشته باشد.

دوره ضمن خدمت طرح «شهیده طاهره هاشمی»، توانمندسازی کنشگران در سواد رسانه و فضای مجازی با هدف توانمندسازی کنشگران سواد رسانه و فضای مجازی در قزوین برگزار شد.

حامد کبودوند، مسئول سازمان فضای مجازی سراج مرکز قزوین، در گفت‌وگو با ایسنا درخصوص برگزاری دوره ضمن خدمت طرح «شهیده طاهره هاشمی»، توانمندسازی کنشگران در سواد رسانه و فضای مجازی، اظهار کرد: دوره یک روزه ضمن خدمت طرح «شهیده طاهره هاشمی»، با هدف توانمندسازی کنشگران سواد رسانه و فضای مجازی روز گذشته پنجم اردیبهشت ماه با همکاری سازمان فضای مجازی سراج مرکز قزوین و مرکز امور بانوان اداره آموزش و پرورش استان قزوین برگزار شد. 

وی بیان کرد: عناوین مختلفی مانند اخبار جعلی در عصر پساحقیقت، مدیریت رسانه در خانواده، نوجوان دیجیتال، سواد روایت و تربیت در عصر پساحقیقت در این دوره تدریس شد. 

مسئول سازمان فضای مجازی سراج مرکز قزوین خاطرنشان کرد: این رویداد مختص مربیان آموزش خانواده و معلمان سواد رسانه است و با توجه به میزان اهمیت موضوع این دوره، در نظر داریم تا توجه خود را در استمرار برگزاری این دوره‌ها به کار گرفته و در تلاشیم تا طرح امتداد این رویداد را به صورت غیرحضوری در شبکه‌های مجازی ادامه دهیم تا محتوای آموزشی به‌روز در اختیار مخاطبین دوره قرار بگیرد. 

تلاش برای اجرای پویش مواجهه با خبر جعلی

در ادامه صالح اصغری، رئیس مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این دوره یک روزه برای معلمین کتاب تفکر و سواد رسانه‌ای و از طرفی دیگر برای افرادی که دغدغه مسئله فرهنگی و تربیتی دارند برگزار شد تا آموزش و آگاهی رقم بخورد. 

وی افزود: سرفصل‌های این دوره شامل موضوعاتی چون خبر جعلی است زیرا شرایط کشور به گونه‌ای است که از منظر میزان کاربر شبکه‌های اجتماعی و میزان آزادی عملی که در این شبکه‌ها وجود دارد اطلاعات موجود در این بسترها اطلاعات معتبری نیست فلذا نیاز است که در این باره آموزش‌های لازم صورت گیرد.

رئیس مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: مدیریت رسانه در خانواده، تغییرات هویتی نوجوان متأثر از فضای مجازی و پرداختن به کتاب تفکر و سواد رسانه‌ای به مثابه یکی از عناصر ساختار نظام آموزشی کشور ما است چراکه هر چقدر بتوانیم کتاب درسی را تقویت کنیم از ساختار آموزش و پرورش و ساختارهای فرهنگی کشور حمایت کرده‌ایم. 

اصغری گفت: یکی از اهداف مهم امسال ما برگزاری پویش ملی مواجهه با خبر جعلی است، سال گذشته ما یک رویداد ملی را طراحی کردیم و تولید محتوا و گفتمان‌سازی اتفاق افتاد، یکی از موضوعات مغفول که کمتر به آن پرداخته شده بحث اطلاعات نادرست و خبر جعلی در شبکه‌های اجتماعی است و این موضوع یکی از ارکان فعالیت‌های ترویجی ما است. 

وی گفت: برای اینکه بتوانیم گفتمان و پویش مواجهه با خبر جعلی در کشور ایجاد کنیم رهبران افکار عمومی لازم داریم، افرادی لازم است که حلقه‌های میانی هستند و می‌توانند با مردم ارتباط برقرار کنند که یکی از این اقشار خبرنگاران، معلمان، روحانیون و نخبگان هستند. 

رئیس مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج اظهار کرد: برای برگزاری این دوره آموزش و پروش همکاری کرده است و امیدوارم که برای برگزاری چنین دوره‌هایی سایر سازمان‌ها، ارگان‌ها و اداره کل‌ها به این کمپین بپیوندند و مخاطبین خود را در حوزه توانمندسازی تفکر نقاد بهره‌مند کنند. 

معلمان عاملی مؤثر در تحول در تربیت نسل جدید 

حسین حق‌پناه، عضو شورای تألیف کتاب درسی سواد رسانه‌ای و معلم و پژوهشگر و از اساتید دوره در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از جهات مختلف که به وضعیت تعلیم و تربیت در کشور نگاه می‌کنیم یکی از مهمترین نقاط اثرگذار در تعلیم و تربیت معلمان هستند.

حق‌پناه بیان کرد: معلمان عاملی مؤثر در تغییر و تحول در تربیت نسل جدید هستند از این جهت این دوره طراحی ارزشمندی است چراکه نقطه اثر آن مستقیم بر توانمندی معلمان است و این طرح یک میان‌بر سریع برای اثرگذاری است.

عضو شورای تألیف کتاب درسی سواد رسانه‌ای در پایان تصریح کرد: باتوجه به اینکه این دوره‌ها کوتاه مدت هستند ما بیشتر از اینکه در افزایش دانش مخاطب تمرکز کنیم در تغییر نگرش و بینش فرد در مسئله تمرکز می‌کنیم چراکه نباید در کارگاه بحث یک طرفه باشد و انبوهی از حفظیات ارائه شود بلکه باید فضا گفت‌وگو محور باشد و به سمت مشارکت مخاطب پیش برود و سرنخ‌هایی به مخاطب داده می‌شود و حالا که افراد حاضر در کارگاه دغدغه‌مند شده‌اند به دنبال کتاب‌ها، منابع و مستندها خواهند رفت. 

به گزارش ایسنا، دوره توانمندسازی کنشگران در سواد رسانه و فضای مجازی روز گذشته پنجم اردیبهشت در دبیرستان شاهد نرگس شهر قزوین برگزار شد.

انتهایی پیام

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • اتمام ۱۰ پروژه عمرانی بلاتکلیف در شمال تهران
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • مراقب نیش ها باشید!
  • اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید، از مهم‌ترین راهبردهای کمیته امداد فارس
  • ضرورت آگاهی و اطلاع شهروندان از شگرد‌های جدید کلاهبرداری در فضای مجازی
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است