Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران عضو هیات مدیره سازمان بازآفرینی شهری کشور با بیان اینکه پروژه رودخانه هراز بزرگترین طرح بازآفرینی شهری در حوزه ساماندهی کناره رودخانه در کشور است گفت:این پروژه هزینه منفعت است، که منافع اجتماعی و در واقع اقتصادی خیلی خوبی در آینده ایجاد خواهد کرد .

مجید روستا در بازدید از پروژه طرح توسعه گردشگری پارک ساحلی هراز، پیاده راه سازی هسته مرکزی، هم سان سازی سنگ فرش و اجرای سقف سنتی بازارقدیم گفت: زمانی که شهرداری ها یا پروژه ای ندارند یا به دنبال پل سازی هستند، کار شهرداری آمل در بازپیرایی شهری و اجرای پروژه های انسان محور کاری بسیار بزرگ و ارزشمند است؛با اجرایی شدن این طرح ها، آمل متحول می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرکت بازآفرینی شهری کشور با توجه به پروژه های بازآفرینی در دست اجرای شهرداری آمل در مرحله اول مبلغ ۲۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص می دهد .

عضو هیات مدیره سازمان بازآفرینی شهری کشور طرح احیا و ساماندهی پروژه رودخانه هراز  با در طول ۶  و نیم کیلومتر را  بزرگترین طرح بازآفرینی شهری در حوزه ساماندهی کناره رودخانه  در کشور دانست.
وی با بیان اینکه این طرح با توجه به وسعت حجم آن و هم در فضای متفاوت که تعریف شده تحولی برای شهرستان خواهد بود ،عنوان کرد: ایجاد دریاچه شهری ، فرصت های گردشگری و بازی ها و تفریحات آبی در حاشیه رودخانه کبیر هراز در آینده نه چندان دور تحولات عظیمی در حوزه توسعه فضاهای عمومی شهری ، اقتصادی ، تعاملات اجتماعی و توسعه سیمای شهری در شهر آمل را شاهد خواهیم بود.
عضو هیات مدیره سازمان بازآفرینی شهری کشور ادامه داد: آمل می تواند الگوی مناسبی برای تمامی شهرهای  که صاحب اینچنین ظرفیت های اکولوژیک هستند شود؛مدیریت شهری به این موضوع توجه کنند و با استفاده از ظرفیت کناره‌ها به هویت شهری، اقتصاد شهری و هم احیای در واقع محیط زیست شهری با رویکرد جدیدی در دستور کار قرار دهند.
وی با تاکید اینکه پروژه هراز  با توجه به میزان طول و اینکه بخش عمده‌ای از این رودخانه در شهر آمل و  هسته تاریخی و قدیمی این شهرستان  می گذرد،خاطرنشان کرد: این پروژه هزینه منفعت است، که منافع اجتماعی و در واقع اقتصادی خیلی خوبی در آینده ایجاد خواهد کرد .
 روستا ضمن اینکه از منظر بسته اقتصادی هم این پروژه با توجه به ظرفیتی که دارد می تواند مورد توجه بخش خصوصی قرار بگیرد، اظهار کرد: این پروژه تنها یک پروژه در کنار یک رود  نیست،  بلکه یک پروژه شهری، هم پیوند با سایر کارکردهای  شهری،  کارکردهای اجتماعی همراه خواهد بود و در واقع مجموعه اقتصاد بازار را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد.
وی ادامه داد: بازار تنها ارائه خدمات و خرید مایحتاج روزانه مردم نیست،  بلکه با تعریف این پروژه بازار علاوه بر نقش اقتصادی خود، تبدیل به فضای عمومی می شود، تعاملات اجتماعی بهتری شکل می‌گیرد، ضمن اینکه اساساً ما باید به این سمت برویم که شهر برای انسان و شهروند ساخته شود، نه برای ماشین،  که این پروژه یکی از انسان محور ترین پروژه هایی است که در شهر آمل در حال انجام است.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهر آمل رودخانه هراز بازآفرینی شهری کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۴۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار

محمد آئینی ظهر امروز در همایش گرامیداشت روز شورا‌های اسلامی با محوریت مشارکت در بازآفرینی شهری در شهر گلستان، با بیان اینکه طرح بازآفرینی شهری مسئله‌ای فانتزی نیست، اظهار داشت: ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور وجود دارد که جزو بنا‌های ناپایدار و بافت فرسوده است و هیچ سازه‌ای ندارند.

به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه ۲۲۴ هزار بنای ناپایدار در استان تهران وجود دارد، افزود: در استان تهران با توجه به اهمیت رسیدگی به بافت فرسوده و رعایت ایمنی مسئولین باید نگران فرسودگی بنا‌ها و خانه‌های نا ایمن باشند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه در حین وقوع زلزله خانه‌های نا ایمن تخریب و فاجعه به وجود می‌آید تصریح کرد: بر این اساس در حال حاضر ۱۰ میلیون نفر از جمعیت شهری در کشور در معرض خطر قرار دارند.

آئینی با انتقاد از عدم احیای بافت‌های فرسوده و معابر تنگ در برخی شهر‌های کشور گفت: نوسازی بافت‌های فرسوده توسط دولت انجام نمی‌شود و باید سرمایه‌گذاران و مردم در این مهم مشارکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه بهترین خدمت مسئولین حفظ جان مردم است گفت: مدیران و مسئولین مردم را برای ساخت واحد‌های مسکونی ایمن تشویق کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه رئیس‌جمهور دستور تشویق مردم به احیای بافت فرسوده را داده است، عنوان کرد: ایجاد بسته‌های تشویقی توسط شهرداری‌ها می‌تواند خانه‌های نا ایمن و فرسوده را احیا کند و هر بنای فرسوده که در کشور تخریب می‌شود به تعداد واحد‌های مسکونی ایمن افزوده می‌شود.

وی با اشاره به عدم آگاهی ۷۰ درصد مردم در احیای بافت‌های فرسوده، تصریح کرد: مردم در احیا و نوسازی بافت فرسوده حق دارند حداقل از ۵۰ درصد تخفیف‌ها بهره‌مند شوند و تخفیف‌ها باید تا ۱۰۰ درصد نیز عملیاتی شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه ۹۲ درصد پروانه‌های ساخت احیای بافت فرسوده در شهر تهران و فقط ۸ درصد در شهرستان‌های استان تهران صادر شده است، گفت: پروانه‌های ساخت باید ظرف حداکثر ۳ ماه برای مردم صادر شود.

شهرداری‌ها به دنبال درآمدزایی در بافت فرسوده نباشند

در ادامه میرمحمد غراوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با تأکید بر نقش مؤثر شورا‌ها در توسعه شهر‌ها اظهار داشت: بخشودگی و تخفیف عوارض یکی از مسائلی است که شورا می‌تواند مردم را با تخفیف مناسب در توسعه شهر و احیای بافت فرسوده به میدان آورد.

وی با تأکید بر اقتصادی بودن احیای بافت فرسوده برای مردم توسط شهرداری‌ها افزود: شهرداری‌ها نباید به دنبال درآمدزایی از بافت‌های فرسوده باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران تصریح کرد: شورا‌های اسلامی شهر‌ها در اجرای طرح بازآفرینی شهری تلاش مضاعفی داشته باشند.

غراوی در پایان با تأکید بر ایجاد زیرساخت‌ها در بافت‌های فرسوده استان تهران خاطرنشان کرد: توسعه سرانه‌های عمومی در کنار اجرای طرح بازآفرینی شهری بسیار حائز اهمیت است.

دیگر خبرها

  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است
  • بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • اجراشدن 65 طرح در محلات هدف بازآفرینی خراسان جنوبی
  • مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی