Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، محققان اظهار داشتند: محتمل‌ترین تاریخ منشاء اولیه ویروس کووید-۱۹ در چین روز ۱۷ نوامبر ۲۰۱۹ بوده که بیش از یک ماه زودتر از زمانی است که اولین مورد ابتلا به بیماری کرونا به طور رسمی در این کشور گزارش شد.

آن‌ها افزودند که این تاریخ منشاء اولیه ویروس کرونا ممکن است بر زمان آغاز گسترش این ویروس در سطح جهان نیز تاثیر گذارد به طوری که اولین مورد آلودگی به کووید-۱۹ در آمریکا از اواسط ژانویه سال ۲۰۲۰ اتفاق افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



«دیوید ال. روبرترز» که در انجام این مطالعه همکاری داشت در یک نامه الکترونیکی به خبرگزاری یونایتدپرس گفت: یافته‌های ما تاکید بیشتری بر این موضوع دارد که ویروس کرونا در پاییز ظاهر شد و تا اواسط ژانویه، در جنوب شرقی آسیا گسترش یافت و به اروپا و آمریکای شمالی رسید.

رابرتز که رئیس بخش زیست شناسی بقا در دانشگاه کنت در انگلیس گفت: با این حال سوالات زیادی در مورد منشا اولیه ویروس کرونا باقی مانده است.

اگرچه مقامات چینی گفته اند که اولین موارد آلودگی به کرونا در دسامبر ۲۰۱۹ در میان خریداران و فروشندگان در یک بازار در ووهان شناسایی شده، اما گزارش‌ها حاکی از آن است که پرسنل یک آزمایشگاه تحقیقاتی در این شهر شاید هفته‌ها قبل به این ویروس آلوده بوده اند.

برای کمک به روشن شدن زمان شروع این همه گیری، رابرتز و همکارانش از یک مدل ریاضی استفاده کردند که در ابتدا توسط متخصصان حفاظت از طبیعت برای شناسایی تاریخ انقراض یک گونه تهیه شده بود.

محققان در این تجزیه و تحلیل، روشی را محتمل‌ترین تاریخ بروز کووید-۱۹ را بر اساس گزارش‌های منتشر شده در مورد زمان کشف اولین موارد آلودگی به این ویروس در ۲۰۳ کشور تعیین می‌کند، معکوس کردند.

آن‌ها خاطر نشان کردند که بر اساس مدل آنها، اولین مورد آلودگی به کووید-۱۹ در چین در فاصله زمانی میان اوایل اکتبر و اواسط نوامبر سال ۲۰۱۹ رخ داده است و در ژانویه ۲۰۲۰ در سطح جهانی گسترش یافت.

محققان به علاوه ادامه دادند که یافته‌های این مطالعه به شواهد در حال افزایشی می‌افزاید مبنی بر اینکه همه گیری زودتر از تاریخ گزارش شده ظاهر شد و با سرعت بیشتری از سرعتی که بطور رسمی و در ابتدا پذیرفته شده بود، گسترش یافت.

داده‌های این مطالعه نشان داد که اولین مورد آلودگی به کووید-۱۹ در خارج از کشور چین در روز سوم ژانویه ۲۰۲۰ اتفاق افتاد، این در حالی است که ۹ روز بعد اولین مورد ابتلا به کرونا در اروپا در کشور اسپانیا رخ داد.

در همین حال، محققان اضافه کردند که اولین مورد ابتلا به کرونا در آمریکای شمالی در روز ۱۶ ژانویه سال گذشته میلادی رخ داده است که این تاریخ حدود پنج روز قبل از تاریخی است که اولین عفونت بطور رسمی در این کشور گزارش شد.

رابرتز گفت، دانستن زمان دقیق بروز اولین ویروس کرونا در انسان به ما اجازه می‌دهد تا دریابیم که این ویروس احتمالا چه مدتی بدون شناسایی در گردش بوده است و بنابراین توانایی‌های ما را برای تشخیص چنین شیوع‌هایی زیر سوال می‌برد.

وی افزود: این موضوع همچنین به ما اجازه می‌دهد تا فرضیه‌های مربوط به منشاء این ویروس را مورد ارزیابی دقیق قرار دهیم.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا ابتلا منشا اولین مورد ابتلا اولین مورد ویروس کرونا کووید ۱۹ گزارش شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۴۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت هوای تهران در اولین روز هفته

به گزارش خبرآنلاین، کیفیت هوای شهر تهران در نخستین روز دومین هفته اردیبهشت ماه همچون روزهای گذشته در شرایط سالم یا همان قابل قبول قرار دارد.

ایرنا در خبری نوشت: شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای شهر تهران صبح شنبه و در ساعت انتشار خبر بر روی عدد ۷۷ و در شرایط قابل قبول یا همان سالم قرار دارد همچنین در ۲۴ ساعت گذشته نیز شاخص کیفیت هوا با قرار گرفتن روی عدد ۹۰ در شرایط سالم بود.

بر اساس اطلاعات دریافتی از ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوای شهر تهران تمامی مناطق در وضعیت سالم قرار دارد.

از ابتدای امسال تاکنون، پایتخت نشینان پنچ روز هوای پاک و ۳۴ روز هم هوای سالم استنشاق کرده اند.

سال گذشته و براساس روز شمار شاخص آلودگی در مجموع ۱۰ روز هوای پاک، ۲۳۶ روز هوای قابل قبول، ۱۰۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۲ روز هوای ناسالم برای تمامی گروه‌ها در پرونده شاخص آلودگی هوای پایتخت ثبت شده است.

شاخص کیفیت هوا معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامت افراد است که به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک یا سبز، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط قابل قبول یا زرد، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس یا نارنجی، ۱۵۱ تا ۲۰۰ در شرایط ناسالم برای همه یا قرمز، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم یا بنفش و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک یا ارغوانی تعیین شده است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900044

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • ترکیب احتمالی اینتر برای دیدار با تورینو
  • سقوط بدترین تیم تاریخ از لالیگا!
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • پیشتازی خاندان‌های نصف‌جهان؛ از تحریم تنباکو تا رهایی از وابستگی غرب در دوران مشروطه
  • کیفیت هوای تهران در اولین روز هفته
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت