Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد سرگزی، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: استان سیستان و بلوچستان در بحث کرونا در وضعیت قرمز است و در روزهای گذشته بیشترین آمار فوتی را از زمان شیوع بیماری داشتیم و به رغم تلاش کادر درمان روزانه تا ۱۶ نفر در اثر ابتلاء به این بیماری فوت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه مرکز شیوع بیماری‌های تنفسی در کشور، منطقه سیستان است، افزود: با وجود آنکه مراکز درمانی تخصصی، از جمله بیمارستان سل در این منطقه تأسیس شده است، حتی یک فوق تخصص ریه در حوزه سیستان وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرگزی ادامه داد: به واسطه بادهای ۱۲۰ روزه بسیاری از مردم منطقه سیستان مبتلا به بیماری‌های تفسی هستند، اما این مردم دسترسی به متخصص بیماری‌های تنفسی ندارند. لذا شهروندان یا باید به استان‌های دیگر سفر کنند یا به پزشکانی با تخصص‌های دیگر مراجعه کنند. این سفرها خود عامل شیوع بیشتر در نقاط دیگر کشور می‌شود.

وی با اشاره به هزینه‌های درمانی و سفر به دیگر استان‌ها، گفت: به واسطه ضعف اقتصادی و معیشتی مردم این منطقه از کشور، مراجعه به پزشک و یا سفر به استان‌های دیگر برای بسیاری از ساکنین منطقه ممکن نیست.

نماینده مردم سیستان عنوان کرد: حوزه سیستان خود دارای بیمارستان علوم پزشکی است، اما توجه وزارت بهداشت و خصوصاً معاونت درمان و آموزش وزارتخانه به بحث تأمین پزشک این ناحیه نبوده و نیست.

سرگزی افزود: وزارت بهداشت باید به صورت ویژه در مسئله شیوع کرونا در سیستان و بلوچستان ورود کند. تهیه تجهیزات اولیه جلوگیری از شیوع کرونا، مانند ماسک و محلول ضدعفونی کننده، به دلایل تنگناهای معیشتی برای مردم میسر نیست.

نماینده مردم سیستان با اشاره به کمک‌های گسترده دستگاه‌های مختلف در جهت کنترل شیوع این بیماری، ادامه داد: این استان نیازمند حمایت‌های بیشتر و مضاعف از این این نهادها است.

وی در خصوص اقدامات لازم از سوی وزارت بهداشت گفت: اعزام پزشک، خصوصاً متخصص عفونی و ریه، قطعاً کمک کننده خواهد بود. اختصاص لوازم بهداشتی اولیه و دستگاه‌های تنفسی، مانند ونتیلاتور و…، به استان سیستان و بلوچستان قطعاً کمک حال مردم منطقه خواهد بود.

کد خبر 5244093

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد سرگزی سیستان و بلوچستان ویروس کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا سازمان بیمه سلامت رژیم غذایی سازمان غذا و دارو تغذیه سالم نوزاد فشار خون واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کووید 19 ارز دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۴۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • رنجش اهالی شهرک آ. اس. پ شهریار از کمبود امکانات رفاهی
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری
  • گلایه اهالی روستای کالدشت بالا از کمبود امکانات رفاهی + فیلم و تصاویر
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد